16 manieren om je darmen gezond te maken

Heel je darmen, heel je mind

Download hier het handboek met de 16 manieren

 

Een uitgebreid handboek voor inzicht in je darmen en de link met mentale gezondheid

Je krijgt inzicht in:

 • Depressie en angsten
 • Dementie en alzheimer
 • Auto immuunziekte en darmproblemen
 • Neurotransmitters en je gedrag
 • Effect van probiotica
 • Effect van je microbioom
 • Waardoor komt er onbalans
 • Belang van je vetzuren
 • Biofilm
 • Pathogenen
 • Inzicht door een EMBT test en darmonderzoek
 • Welke voeding je wel en niet moet nemen
 • Lekkende darm en het effect
 • Voedingsontoleranties
 • 16 helende remedies

 

16 manieren om je darmen gezond te maken

Download e-book darmgezondheid

.

“Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen voor darmproblemen, en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput. Drie maanden samen met Silvia gewerkt om mijn darmflora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat nog eens enorm lekker is ook! 

Hans Willemse

Alle ziektes beginnen in de darmen

– Hippocrates –