Ascentie coaching

Het ascentieproces

Ascentie is een bewuste keuze om deel te nemen aan de evolutie naar een betere versie van jezelf en wereld

Groeien in authenticiteit, integriteit, empowerment, waarheid en zelfreflectie. Dat is waar ascentie coaching over gaat.

Zoals je misschien hebt gehoord, is de aarde en de energie aan het verschuiven naar een hogere densiteit en bewustzijn. Deze frequentie shift heeft effect op jouw mentale, fysieke en energetische lichaam.
Het effect hiervan is dat ons bewustzijn zal verschuiven van Egoisme (3D) naar Altruisme” (4D) en vervolgens naar “Universele liefde en begrip” (5D). Dit proces bepaalt hoe jij in het leven staat ten opzichte van jezelf en de wereld en hoe jouw fysieke en spirituele ervaringen zijn. Ascentie coaching helpt jou in dit proces en om je te herinneren wie je echt bent en wat je kunt, maar ook om aan te kijken in wat er nog getransformeerd mag worden en in de schaduw zit.  Doordat we in een versnelde transformatie shift zitten, zal je bewustzijn stijgen naar een 4e en 5e dimensionaal bewustzijn, kan dit behoorlijke verwarringen met zich meebrengen omdat je hele zelfbeeld, wereldbeeld en realiteit verandert.

De tijd waarin we nu zitten is een fase waarin de meeste mensen zich in zelfreflectie of zelfrealisatie bevinden. Het is een proces dat we doormaken waardoor we ons verleden en wereldbeeld doorzoeken en aanpassen, om bewuster en gelukkiger te kunnen leven in het nu en in de toekomst.

Tijdens dit proces heb je misschien wel gerealiseerd dat dingen niet meer bij je passen, zoals relaties, je baan, je vrienden en je levensstijl, maar ook je eigen overtuigingen, eigenschappen, wereldbeeld en aannames. Op het moment dat alles in frequentie verhoogt, merk je dat je andere dingen belangrijker vind en dingen niet meer resoneren. Je gaat anders eten, je kijkt bewuster naar jezelf en anderen en je kijkt andere dingen in de media. Je gaat van meer egoisme naar meer altruisme, uit je hoofd naar meer voelen. Dit betekent dat je verbonden raakt met iedereen om je heen en niet alleen met jezelf. Je staat meer open voor de ziel van een ander dan dat je alleen de buitenkant bekijkt.

 

 Kenmerken dat je bewustzijn naar een hogere dimensie gaat

 

 • Ben je meer geinteresseerd in kwantumfysica, de natuur, de cosmos en frequenties?
 • Heb je gemerkt dat je leuke dingen voor anderen doet? (Je begint de behoeften van anderen te erkennen en te begrijpen en hoe deze belangrijker zijn dan die van jezelf.)
 • Zie je wie mensen echt zijn op zielsniveau? (Je ziet eindelijk mensen zoals ze zijn zonder hun fysieke uiterlijk te beoordelen.)
 • Jouw schaduwkanten komen aan de oppervlakte, wat een heel belangrijk proces is bij ascentie om aan te kijken
 • Merk je dat je jezelf scheidt van mensen, vrienden en familie, waarvan je denkt dat ze je niet langer bij je passen of goed voelen op je nieuwe bewustzijnsniveau? Het resoneert niet meer.
 • Ben je veranderd van type voeding wat je eet? (Je lichaam kiest voedsel dat beter is voor je lichaam. Je wordt je bewust van voedsel dat gezond is, voor je fysieke en energetische lichaam.
 • Is het je opgevallen hoe je lichaam gevoeliger wordt voor energie om je heen? (Je lichaam groeit spiritueel, wat betekent dat je contact maakt met mensen op een energieniveau waar je hun energie meer kunt voelen.)
 • Ben je begonnen energieën te voelen en te zien of stemmen te horen zonder dat die fysiek aanwezig zijn? (Dit zijn de spirits in de 4e dimensie die met je in wisselwerking staan.  Deze geesten kunnen overleden dierbaren, beschermengelen, etc zijn)
 • Er zijn veel meer symptomen van ascentie, zoals fysieke symptomen zoals uitslag (ontgifting van het lichaam van geconsumeerde gifstoffen), vermoeidheid (de ziel verbindt zich weer met het fysieke lichaam), misselijkheid (van voedsel dat het lichaam afwijst, kan het niet langer consumeren.), hoofdpijn ( Vanaf de opening van het derde oog), gevoeligheid voor kunstmatige lichtbronnen (lichtbronnen zijn synthetisch en niet natuurlijk licht zoals wat de zon produceert), gevoeligheid voor harde geluiden.

Zie hier nog meer ascentie symptomen

Elke persoon zal verschillende symptomen ervaren. Geen enkele ascentie is hetzelfde, omdat we allemaal anders zijn en in een eigen proces.

Wat is Ascentie?

 

De shift in ontwaken in een andere realiteit van je bestaan

Wanneer je bewust hiermee aan de slag gaat, beinvloedt het ascentieproces elk aspect, niveau en laag van je wezen. De fysieke, emotionele, mentale, egoïstische en spirituele structuren ondergaan een acute transformatie en evolueren om te voldoen aan de eisen van een hoger bewustzijnsniveau. Je wordt meer wie je eigenlijk echt diep van binnen bent, zonder de beperkende programmeringen. Je komt meer in contact met je ware zelf en laat je programmeringen meer los.

Het fenomeen van ontwaken is een van de meest indrukwekkende effecten van de Shift. Te midden van de externe veranderingen (politieke, sociale, financiële, spirituele en planetaire) komen mensen door de oplopende frequenties diepgaande interne veranderingen tegen. Dit verhoogde bewustzijn geeft wijsheid, kennis en een verbinding met goddelijke aspecten van het Zelf terug die al duizenden onderdrukt werden.

 

Ascentie begeleiding voor activering, integratie en verhoging van je bewustzijn

 

Integratie is essentieel om een ​​permanente staat van hoger bewustzijn te bereiken. In het ascentieproces is het essentieel om de lagere emotionele, egoïstische en mentale constructen die hogere bewustzijnstoestanden blokkeren, te zuiveren en opnieuw te trainen. Dit maakt het ware Zelf vrij om te doen waarvoor het hier is gekomen; het ontwaken en belichamen van een unieke uitdrukking van de Bron.

Het vertrouwen op externe kanalen heeft het ontwakingsproces voor heel wat mensen beperkt. Velen zijn nu klaar om de taak van zelfbekrachtiging op zich te nemen & om hun goddelijke menselijke staat opnieuw te activeren.

Jij ook?

 

Wat kan je gaan ervaren na ascentie coaching

 

 • Je gaat meer voelen wat en wie bij je past
 • Je kijkt je schaduwkanten aan die naar bovenkomen ipv ze weg te drukken
 • Je versterkt je zelfhelend vermogen dmv DNA activaties
 • Verlangen om bezittingen, levensstijl, gewoonten te vereenvoudigen
 • Verhoogd bewustzijn, mystieke ervaringen, verhoogde synchroniciteit
 • Gevoelens van enorme vreugde, liefde en mededogen: wanneer de lagere en hogere chakra’s beginnen te verenigen
 • Je gaat meer in je kracht staan
 • Ervaringen van helderziendheid, helderhorendheid, helderziendheid, ruis of tonen in de oren worden intenser
 • Je ervaart meer levenskracht
 • Je wordt de producent van je leven ipv de figurant
 • Interesse in zelfkennis en ontwikkeling
 • Meer momenten van diepgang, zingeving en waarheid in jezelf
 • Dieper begrip van spirituele waarheden

Ontwaak uit de sluier waarin je leefde en stap in je volle potentie !

“You are part of the divine plan, to create ascension for planet Earth”

Silvia Hoevenaar

Boek een sessie