Mycotherapie consult 30 min

40,00 incl. btw

Om goed effect te kunnen hebben, is het nodig om een consult te boeken en door te geven wat je klachten zijn. Aan de hand van een vragenlijst, kan ik jou het beste adviseren. De juiste dosis, soort paddenstoelen en duur van het gebruik bepaalt of het echt effectief is

Beschrijving

Mycotherapie is een therapie met het gebruik van extracten uit medicinale paddenstoelen, om in te zetten bij het voorkomen of ondersteunen van bepaalde aandoeningen en ziekten.

Ik heb een goed inzicht nodig van jou wat je klachten zijn en wat je doet om de klachten te verminderen. Ik dien te te weten of je medicijnen neemt en supplementen, zodat ik weet welke paddenstoelen geschikt voor je zijn.

Wat is belangrijk ?

  • Juiste dosis supplementen per dag
  • Juiste paddenstoel voor jouw klacht
  • Duur van het gebruik

Terracotta TCM

Ik werk het liefste met de medicinale paddenstoelen van Terracotta TCM, omdat ik daar de beste resultaten mee behaal. Dit is ontwikkeld door een Nederlander die 5 jaar gewerkt heeft voor het Ministerie van Volksgezondheid in China. Daar heeft hij ziekenhuizen opgezet in Beijing, waar werd gewerkt met extracten van medicinale paddenstoelen. Hij heeft daarna zelf 6 jaar onderzoek gedaan naar alle beschikbare medische onderzoeken over de paddenstoelen.

Terracotta TCM biedt voedingssupplementen die zijn ontworpen en geformuleerd met behulp van de World Federation of Acupuncture-Moxibustion Society en TCM (Traditional Chinese Medicine) Artsen aan de Beijing University of Chinese Medicine. De kwaliteit van de paddenstoelen hebben daarom een echte medische kwaliteit en dat is dan ook de reden dat er hele goede resultaten worden behaald.

Zie hier de informatie van het mycotherapie consult 

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.