Detox Kuur 

Detox Kuur

Detoxen versterkt het zelfhelend vermogen

 

Wil jij je chronische (onverklaarbare) klachten verminderen, afvallen of gewoon meer energie? Dan is een detox kuur een must om te doen. Je schoont je systeem op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, zodat het weer optimaal kan functioneren. Je ondersteunt als het ware jouw lichaam in het zelfhelend vermogen.

Ontgiften = het ontdoen van gifstoffen: toxines en stressoren

Met een detox kuur zorg je dat al je organen weer kunnen herstellen en je lichaam gereinigd wordt van alle opgeslagen gifstoffen, waardoor je lichaam uit balans is geraakt. We nemen veels te veel gifstoffen op uit onze voeding, omgeving en ook via straling, en in onze Westerse leefstijl hebben we steeds meer gifstoffen die we opnemen, wat impact heeft op alle organen en je mentale en fysieke gezondheid. Des te ouder je bent of ongezond eet, des te belangrijker het is om te detoxen.

 

Wil jij..

  • Meer energie
  • Beter slapen
  • Minder pijnklachten
  • Goede darmgezondheid
  • Heldere geest
  • Zelfhelend vermogen versterken

Ga dan detoxen!

Het ontstaan van vele ziektebeelden door ontstekingen

 

Doordat al die gifstoffen en verstoorders in je leven en je voeding veel gifstoffen bevat, raakt op den duur de milt, lever,  nieren en darmen overbelast met het uitscheiden van alle stoffen, dus wordt het in het lichaam opgeslagen, dan treed er zelftoxicatie op. Deze zelfintoxicatie kan mede de oorzaak zijn van talrijke aandoeningen. Het lichaam zal trachten deze toxines op te slaan in het bindweefsel, spierweefsel en gewrichten; sommige mensen maken extra vet aan of houden vocht vast om deze toxines op te slaan.
Deze toxines kunnen ook psychische reacties uitlokken: geïrriteerdheid, onrust, agressie, stemmingswisselingen, moeheid, gespannenheid, enz.
Vooral de darmen kunnen goed uit balans gaan en voor vele problemen in je lichaam zorgen. Ook stress en een te zure PH waarde in voedingsgewoonte zorgen uit eindelijk voor te veel laaggradige ontstekingen. Daar helpt een detox heel goed bij om dat aan te pakken en de klachten te verminderen of juist om te voorkomen. Als je deze ontstekingen niet aanpakt is de kans heel groot dat het uitmondt in vele soorten ziektebeelden. Ook wel te zien in de fasen van Reckeweg, waarin wordt aangegeven in welke fase van vergiftiging je momenteel zit van je lichaam.

Ervaar jij de volgende klachten?

Verkoudheid/Virusinfectie
Hoofdpijnen
Obstipatie
Prikkelbare darm
Allergieën
Leaky gut
MS
Gewrichtspijn
Blaasontsteking
Nierstenen
Acné
Psoriasis
Longontsteking
Crohn
Colitis Ulcerosa
Alzheimer
Reuma
Dementie
Parkinson
Diabetes
Kanker
Vochtophopingen
Eczeem

Dan is het goed om te gaan detoxen!

detox kuur

Exogenen

Chemische stoffen
Zware metalen
Medicijnresten
Straling
Voeding
Trauma
Straling
Hormoonverstoorders
Toxinen van micro organismen

Exogenen

Onvolledig ontgifting
Onvolledige vertering
PH veranderingen
Chronische opstipatie
Emotionele stress