Laden Evenementen

« All Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Grenzen aangeven & in je kracht staan

22 februari 2020 van 14:00 tot 17:30

€30,00
Zelf Liefde Workshop

Leer hoe je op een gezonde en assertieve manier met jouw grenzen omgaat, zodat niemand (inclusief jezelf) ze overschrijdt en hoe je meer in je kracht kunt gaan staan

Het hebben van grenzen is één ding. Het beschermen van je grenzen is weer een heel andere tak van sport. Te vaak overschrijden we onze eigen grenzen, of laten we anderen onze grenzen overschrijden. Dat levert niets dan stress en wrijving op. Jij raakt gestrest en de relatie met een ander verslechtert. Verre van een assertieve situatie dus.

Wanneer jij je grenzen overschrijdt of ze worden overschreden, dan voelt dat gewoon niet goed. Niet alleen mentaal, het heeft zelfs fysieke gevolgen.
Van kleine spanningen in je schouders en nek tot een venijnige buikpijn wanneer iemand ver over je grenzen treedt en je als deurmat gebruikt. De gevolgen om in dergelijke situaties toch door te zetten leiden tot stress, chronische stress en uiteindelijk burn-out.

Dit komt vaak voor doordat:
Je een ander graag een plezier wilt doen
Je bang bent dat de ander je niet meer waardeert
Je bang bent voor een luilak-imago
Je iedereen te vriend wil houden

Grenzen aangeven en assertief zijn kan je leren met de juiste tools en tips. In deze workshop krijg je een aantal leuke oefeningen die je leren om meer bij jezelf te blijven.

In je kracht staan is een belangrijk onderwerp hierin, wat je gaat helpen om ook bij je eigen grenzen te blijven en aan te durven geven wat je grenzen zijn. Door middel van effectieve tools voor mentale kracht die we gaan ervaren, kan je dit zelf gaan inzetten in het dagelijkse leven. De tools zijn gebaseerd op gedachtekracht, beter leren voelen, lichaamshouding en je stem.

Programma en onderwerpen

14:00 – 17:30

 • Theorie wat geen grenzen aangeven en onzekerheid fysiek met je doen
 • Oefeningen om beter je lichaam te leren voelen
 • Oefeningen om te grenzen aan te geven
 • Oefeningen om zelfverzekerdheid te creëren
 • Oefeningen om je eigen behoeftes aan te geven

Alle oefeningen worden op een leuke en speelse manier gedaan met elkaar

Workshop hosts

Marga Berlinski: Ik help vrouwen en mannen om zich meer zeker, verbonden en vrij te voelen in relaties en intimiteit. Aandacht, bewustzijn en verbinding geven je toegang tot meer intimiteit en vervulling in je leven.

Silvia Hoevenaar: Mijn missie is om jou te mogen inspireren met bewustwording om gezonder en gelukkiger te kunnen zijn en om jou te helpen om meer in je kracht te gaan staan.

Praktische tips

  • Gratis parkeren
  • Entree tussen 13:45 – 14:00
  • Inclusief thee en wat lekkers
  • Makkelijk te bereiken vanaf Haarlem centraal met de bus

 

Link naar facebook event

Details

Datum:
22 februari 2020
Tijd:
14:00 tot 17:30
Kosten:
€30,00
Evenement Categories:
,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Villa Vijf33
Kromme Spieringweg 533
Vijfhuizen, Noord-Holland 2141 AK Nederland
+ Google Maps
Phone
023-2078010
View Locatie Website

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar