Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Introduction to energy healing & sound healing – Rahul Bharti

20 januari 2020 van 19:00 tot 23:00

€15,00
Rahul Bharti energy healing

Rahul Bharti komt weer naar Nederland op 20 januari om een workshop te geven over de basis van energie en sound healing.
Hij is een sterk intuïtieve healer en heeft al meer dan 20.000 mensen van over de hele wereld geholpen met zijn gave door middel van energy en sound healing.

Wat kan je verwachten?

Rahul zal de structuur en werking van het menselijk energetisch lichaam uitleggen. Hij heeft een lange tijd van zijn leven vele manieren geleerd van verschillende stammen en leraren van over de hele wereld. Deze oude technieken zal hij delen met ons. Daarnaast zal hij de basics van sound healing uitleggen en aan ons laten voelen wat dat in het lichaam teweegbrengt

Over Rahul

Rahul Bharti is een empathische, warme en charismatische man. Hij is geboren in India en hij is de oprichter en docent van The Healing Hands Centre, gevestigd in Kathmandu, Nepal. Hier geeft hij de combinatie van ‘oude energetische genezing’ en ‘Ancient yoga & massage’ cursussen. Rahul had een ongewone jeugd, gekenmerkt door lange periodes van nomadisch rondzwerven. Hij leerde en leefde van healers in India, Thailand en Sri Lanka en hij ontving transmissies over de kunst van het genezen en zorgde voor het welzijn van anderen sinds zijn vroege leeftijd. Als jongen reisde hij naar Thailand en kwam hij in aanraking met de kunst van Ancient Massage. Hij heeft daar veel kennis vergaren en zijn intuïtief inzicht ontwikkelt. Nu reist hij de hele wereld rond om zijn kennis te delen over ancient yoga massage, energy healing, sound healing, self care, detoxing & relaties. Zie hier zijn pagina op Facebook daarover.

Voor wie is de workshop?

Voor iedereen die meer wil leren over energy healing & sound healing. Dat kunnen beginners en gevorderden zijn. Rahul heeft en brede kennis van meerdere stammen van over de hele wereld.

Je kunt ook je eigen vragen inbrengen. Rahul staat altijd open om jouw vraag daarin te beantwoorden.  We zien vaak dat mensen helemaal aan zijn lippen hangen door de info die hij met iedereen deelt.

Rahul komt terug in mei

17 mei tot en met 25 mei is Rahul ook in Nederland! Hij geeft dan verschillende dag workshops over :

  • ANATOMIE & FYSIOLOGIE VAN HET ENERGETISCH SYSTEEM
  • ZELFHELENDE OEFENINGEN  VOOR HET ENERGETISCH LICHAAM
  • ENERGETISCHE HEALING ZORG VOOR ANDEREN
  • KLANKSCHAAL HEALING BIJ JEZELF EN ANDEREN
  • RELATIE PROBLEMATIEK & OPLOSSINGEN (COMMUNICATIE, SEKSUALITEIT EN VERWACHTINGEN)
  • CHI ENERGIE IN JEZELF ACTIVEREN EN IN DE FLOW LEVEN

Link naar Facebookevent

 

Details

Datum:
20 januari 2020
Tijd:
19:00 tot 23:00
Kosten:
€15,00
Evenement Tags:
,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Quinta Essentia
Spieringweg 913
Zwaanshoek, Noord-Holland 2042PK Nederland
+ Google Maps
Telefoon
023-2078010
Bekijk de site van Locatie

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available