Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Transformational Detox Dive – Revolutie van Verandering

23 september 2023 van 10:00 tot 17:00

€69,00
Transformational detox dive

Welkom bij deze opwindende revolutie van verandering!
We staan aan de vooravond van een verschuiving in onze realiteit op meerder lagen, waarbij we bevrijd worden van verouderde, beperkende matrixprogramma’s. Het is NU de tijd om onze innerlijke kracht te herontdekken, ons te ontdoen van fysieke ballast, giftige gedachten en patronen en onze zielen los te maken van de ketenen die ons in hun greep hebben gehouden.

Maar wat houdt die matrix eigenlijk in? Het is het systeem dat ons lange tijd heeft geprogrammeerd om te geloven in beperkingen, angst en schaarste. We zijn gewend geraakt aan een leven waarin we ons laten zeggen wat we wel en niet moeten doen. We laten ons verleiden door oppervlakkigheid en vreemde opgelegde agenda’s. Doelen die niet de jouwe zijn en die jou niet vervullen, worden je opgelegd.

NU is het moment om ons daarvan te bevrijden. Ons bewust te worden van het spel waar wij nu al zo lang in zitten. En hoe gaan we dat doen? Door samen te komen en elkaar te ondersteunen in dit transformatieve proces. Door ons te verbinden met onze originele Schepper Bron zullen we gezamenlijk oude overtuigingen opheffen, destructieve patronen doorbreken en een nieuwe realiteit creëren gebaseerd op liefde, overvloed en vrijheid. We zullen waardevolle instrumenten en technieken uitvoeren om ons bewustzijn te verruimen en onze kijk op jezelf en de wereld veranderen.

Door je lichaam en geest te detoxen en daardoor jezelf af te pellen wat je contact met je ware zelf in de weg zit, kan je weer in contact komen met je hogere zelf en je intuïtie volgen terwijl je je unieke levensdoel najaagt. Met elkaar hebben we een krachtige impact om bij te dragen aan de transformatie van de wereld.

Programma:

Ochtendsessie: Verhoog Je Trilling (10:00 – 11:00)

Stap in een verhelderende ochtendoefening waarbij je leert wat het betekent om je trilling te verhogen. In deze sessie ervaar je een heldere en praktische verschuiving in bewustzijn. Je leert onderscheid te maken tussen hoge en lage frequenties en ontdekt hoe je gemakkelijk kunt verschuiven. Deze oefening zal je begrip verdiepen van hoe dit je geest en lichaam beïnvloedt.

Voormiddagsessie: Diepgaande innerlijke Detox (11:00 – 12:30)

Duik dieper in de verschillende dimensies van detoxificatie. Naast informatie over fysieke ontgifting gaan we aan de slag met belangrijke thema’s uit de Gene Keys. Samen behandelen we onderwerpen zoals vergeving, innerlijke vrede, loslaten van wrok, overwinnen van machteloosheid en het doorbreken van de slachtofferrol.

We ruimen emotionele en mentale blokkades op door belastende herinneringen te wissen. Het zijn programma’s die wij opslaan in ons onbewuste. Deze coderingen houden ons gevangen in de matrix en zijn ontstaan door beladen situaties in dit en vorige levens, door allerlei onbewuste ervaringen, overgeërfde patronen en conditioneringen.

Middagpauze (12:30 – 13:30 )

Neem even de tijd om te ontspannen en te genieten van een zelf meegenomen gezonde lunch.

Middagsessie: Gans, Ormus, de kracht van paddenstoelen en Nulpuntsenergie (13:30 – 15:00)

Ontdek de kracht van voeding en fysieke detox terwijl we het hebben over Gans en Ormus. Leer over het nulpunt en ervaar een verhelderende healing met nulpuntsenergie. Deze sessie zal je inzicht geven in hoe je je lichaam en geest kunt voeden om je energie te versterken.

Middag Sessie:  Ho’Oponno pono  (15:00 – 16:00)

Ho’oponopono is een traditionele Hawaïaanse methode voor heling en verzoening. Het is gebaseerd op het idee dat alle problemen ontstaan door onbalans en negatieve energetische patronen, zowel binnen onszelf als in onze relaties met anderen. Ho’oponopono benadrukt het nemen van verantwoordelijkheid voor deze patronen en het bewerkstelligen van heling door middel van vergeving, liefde en dankbaarheid.

Dit is NIET alleen door de volgende zinnen te herhalen als een mantra.

  • “Het spijt me.”
  • “Vergeef me.”
  • “Ik hou van je.”
  • “Dank je.”

Maar we gaan ons richten op diepe vergeving in onszelf. Deze zinnen zijn gericht op het opruimen van negatieve energieën en het herstellen van harmonie, zowel binnen jezelf als in je relatie tot anderen.

Wij visualiseren dat onze huidige situatie zich transformeert. We stellen ons voor dat wij een andere realiteit ervaren waar wederzijds respect, compassie, liefde, verzoening en heling is.

Afsluitende sessie:  Music from Source een innerlijke reis ( 16:00 – 17:00)

Muziek en prachtige visuals om alles wat we deze dag gedaan hebben te helpen integreren diep in onze cellen. Het activeren van je Goddelijke Blauwdruk en daarmee het activeren van je DNA in zijn originele staat van zijn.

Ben jij klaar om deze sprong te wagen? Sluit je bij ons aan en laten we samen onze realiteit transformeren!

We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis van transformatie en verhoogd bewustzijn te beleven.

Samen zullen we de oude matrixprogramma’s achter ons laten en een realiteit van overvloed, liefde en vreugde omarmen. Laten we nu onze handen ineenslaan en samen een nieuwe wereld scheppen. Een wereld waarin we vrij zijn om te groeien, te bloeien en onze diepste essentie te manifesteren in fysieke vorm.

MET EEN KADO AAN JOU OM THUIS TE DOEN (die krijg je mee)

Alchemistische DNA activatie

Een alchemistische DNA- en bio-circuit activatie, die bedoeld is om je systeem en DNA te upgraden en terug te brengen naar de oorspronkelijke blauwdruk. Dit is een vergevingsactivatie.

Deze Template bevat een gecodeerde ervaring die meetbare, duurzame transformatie op elektromagnetisch niveau initieert.
Elektromagnetisme is de energetische aard van Bronbewustzijn, geleverd via biocircuits.

Deze activatie is als een speciaal afgestemde mix van geluid, heilige geometrie en bewustzijn. Dit mengsel wordt als een soort poëzie van energie overgebracht, die in resonantie gaat met de diepste lagen van ons wezen. Het is alsof deze energie met ons praat op een manier die niet met gewone woorden kan worden uitgedrukt. Het helpt om ons oorspronkelijke ‘ontwerp’ te herstellen dat in ons ligt, net als een blauwdruk die ons weer in lijn brengt met wie we echt zijn. Dit gebeurt door middel van een soort ‘terugkoppeling’ die onze innerlijke schakelsystemen weer verbindt en ons geleidelijk aan terugbrengt naar onze oorspronkelijke staat.

Ben jij klaar om deze sprong te wagen? Sluit je bij ons aan en laten we samen onze realiteit transformeren!

hyacintha craidySilvia Hoevenaar

Details

Datum:
23 september 2023
Tijd:
10:00 tot 17:00
Kosten:
€69,00
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Key To Health
E-mail
silvia@keytohealth.nl

Locatie

Groene Hoven Apeldoorn
Buurthuis: aan de Koninginnelaan 280,
Apeldoorn, 7315 EE Nederland
+ Google Maps

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available