Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Emotionele Zelfheling

29 augustus van 13:00 tot 18:00

€49.00
Holistische aanpak bij een depressie en angsten

In deze workshop leer je hoe je vastgezette programmeringen in jouw energie systeem heel gemakkelijk kan loslaten. Contact maken met je lichaam en onderbewustzijn is wat we gaan doen. Dit doen we op een interactieve manier.

Vele mensen lopen rond met zorgen, programmeringen en overtuigingen die ze niet helpen en invloed hebben op je leven hoe je die leidt, maar ook op hoe je omgaat met anderen of ook hoe je naar je lichaam kijkt qua gezondheid. We zijn als mens zo krachtig en uniek alleen om dit te kunnen zien en ervaren, maar om dit te kunnen zien en ervaren, vraagt dat een open minded beeld en licht hoofd.

Toen je naar de aarde kwam was daar eerst je conceptie, daarna je verblijf in de baarmoeder en daarna je geboorte. Daar is al heel veel energetisch beleefd. Hoe jouw moeder zich voelde of hoe jouw geboorte is gegaan, heeft effect op hoe jij in het leven staat. Bij en na je geboorte was je volledig afhankelijk van voeding, genegenheid en zorg van anderen. Hoe dit is verlopen bepaalt hoe jouw overlevingsmechanisme en beschermingsmechanisme zijn ontwikkelt. Jouw overtuiging kan bijvoorbeeld zijn geworden, als ik maar hard genoeg mijn best doe, krijg ik vanzelf liefde en waardering.

Zo hebben we ook overtuigingen of programmeringen die we wellicht van ouders of voorouders hebben overgenomen, of de maatschappij, vrienden of de media. En deze overtuigingen of programmeringen kan je dus opruimen, wat we deze dag gaan doen in de Workshop Emotionele Zelfheling.

Je wordt steeds meer jezelf door dit op te ruimen. Wees welkom bij jezelf!.

Dat geeft rust en vertrouwen om te mogen zijn. 

Het innerlijk zelf kan heel veel! Maar we hebben allemaal een saboteur, die zegt dat dit niet kan, dit gaat me nooit lukken. Dit is het ego die niet wil dat je verandert. We gaan deze dag aan de slag met het onderbewuste. We werken met een methode die vrijheid creëert, en je opgelopen bagage kan opruimen en jij daardoor meer je ware potentieel kan zien.

Jij bent: alles wetend, zelfhelend, krachtig, scheppend, wijs, onvoorwaardelijke liefde en alles kunnend

Deze middag gaan we kijken wat er bij jou opgeruimd mag worden om dit weer te ervaren. Dit gaat stap voor stap en laag voor laag. Wij hebben een buitenwereld die fungeert als spiegel. Jouw frequentie en overtuigingen bepalen (deels) jouw ervaringen. We kunnen als mens ook een energetische hartmuur hebben, die als een beschermingsmechanisme werkt en al begint bij je geboorte. Zo wordt het ego gevormd en het hart beschermd. Maar deze tijd mogen we de hartmuur verwijderen en mag het ego aan de kant gaan staan. Je hart mag weer gezien worden. Daar zit je wijsheid en je innerlijke kracht.

Deze dag is voor een kleine groep mensen, die willen weten hoe zij zelf hun emotionele bagage kunnen helen op een makkelijke manier. Je krijgt tools aangereikt om dit in je eigen leven toe te passen met snel en effectief resultaat.

  • Leer jezelf helen van blokkades, trauma’s, energetische koorden, beperkende emoties en overtuigingen
  • Leer hoe je dit bij een ander kunt doen
  • Ontdek hoe jij je eigen blokkerende energetische hartmuur kunt verwijderen
  • Ervaar hoe krachtig je bent met deze tool

De workshop wordt gegeven door Pia Pietje en Silvia Hoevenaar

Gegevens

Datum:
29 augustus
Tijd:
13:00 tot 18:00
Kosten:
€49.00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Key To Health
E-mail:
info@keytohealth.nl

Locatie

Soulbalance
Vreekesweid 1
Broek op Langedijk, Noord Holland 1721 PP Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Emotionele Zelfheling
49,00 incl. btw