Flow Experience

Van Hoofd naar Hart

Eerste Flow Experience 30 april 

Durf jij de controle los te laten?

 

Hoe ouder je wordt des te meer je in vaste patronen leeft en je innerlijke, onbevangen en nieuwsgierige kind in jezelf kwijtraakt. Door levenservaringen, kan het gebeuren dat je meer in je hoofd gaat leven en niet meer in verbinding leeft. 

Door meer in flow en verbinding te gaan leven, tap je in op de onuitputtelijke bron van energie die je door je heen laat stromen. Leer weer te leven vanuit je hart en vertrouwen. Je hecht je dan niet aan verwachtingen en je gaat open staan voor verwondering en nieuwsgierigheid.. 

Op deze Flow Experience neem ik je mee, terwijl je niet weet wat we gaan doen. Dat kan een avond, een dag of zelfs een weekend zijn. Op de Flow Experience leer je te vertrouwen op wat komt en om uit je hoofd te gaan en in je hart. Leer om de controle los te laten en op de flow mee te gaan.

Met ‘Leven in Flow’ gaan we de stappen maken tot minder weerstand en meer flow. In weerstand stagneert de energie en zet je het vast. Door de controle los te durven laten creëer je ruimte voor flow. De essentie van dit leven is om de producent van je leven te worden en om vanuit je hart te gaan leven. Voelen wie jij in werkelijkheid bent en wat je kunt. Daardoor kan je genieten van de magie van het leven. Het is een andere kijk op het leven, wat alles een stuk leuker en makkelijker maken. 

Wat houdt het in

De Flow Experience is een interactieve avond, dag of een weekend. Dat kan iets zijn wat je nog nooit gedaan hebt of misschien zelf wel nooit zou doen. Het doel is om je te laten verrassen en de controle los te durven laten en uiteindelijk te leren ervaren vanuit je verwondering, verbinding en flow. Dat maakt het leven zo veel leuker, omdat alle leuke dingen eerder gebeuren als je de controle los durft te laten…..

Welke thema’s komen aan bod

Bewustwording

Avontuur

Natuur

Verbinding

Uitdaging

Creatief

Als je op de hoogte gehouden wilt worden voor data van de Flow Experience, laat dan je email achter, zodat je weet wanneer er een experience aankomt.

Dus de eerste stap naar vertrouwen is je op te geven voor iets waarvan je niet weet wat het is, wat het kost en wanneer het is 🙂

Hoe voelt dat ?

Je krijgt dan een mailtje wanneer alles is gepland en dan kan je altijd nog beslissen of je mee wilt of misschien wel de volgende keer.

Liefs, Silvia

 

.

Curiosity, is one of the greatest secrets for Happiness