Gezondheid

Video’s en podcasts

Wat is holistische gezondheid

In dit gesprek met Steve Jeanes hebben we het over holistische gezondheid en wat dat is voor beide van ons. We werken allebei om mensen hun zelfhelend vermogen te versterken op body, mind en ziel niveau. Hoe activeer je het zelfhelend vermogen en waarom zou je het holistisch aanpakken? Holistisch betekent dat je het compleet aanpakt en vanuit meerdere hoeken het probleem bekijkt. Terug naar de bron ipv naar alleen het symptoom. Dat kan een combinatie zijn van alternatief en Westerse manieren. 

Colitis ulcerosa 

Theo is een client van mij en is na 20 jaar van zijn colitis ulcerosa af. Hij is aan de slag gegaan met zijn voeding en medicinale paddnstoelen en na 3 tot 4 maanden had hij geen klachten meer in zijn darmen en voelde zich helemaal opgeknapt. Ook is hij van de zware medicijnen af. 

Borstkanker

Annette vertelt mij over haar proces met borstkanker. Zij is aan de slag gegaan door te focussen op wat zij zelf kon doen.  Zij heeft veel gedaan met haar eigen inzichten als orthomoleculair therapeut hoe je het zelfhelend vermogen versterkt dmv juiste voeding, mindset, vitamines en medicinale paddenstoelen. Maar ook de psychosomatische reden waarom zij dit heeft kunnen krijgen Deze inzichten en focus op wat haar lichaam versterkte in zelfheling, heeft er voor gezorgd dat haar lichaam de tumor kleiner werd, wat daarna is weggehaald met een operatie.

COPD en longkanker

Willem vertelt zijn verhaal over zijn proces in het genezen van COPD en kleincellig longkanker. Volgens de artsen met een overlevingskans van 1% en ze gaven hem nog 2 maanden te leven, hij was zelfs al bezig hoe hij begraven wilde worden. Hij vertelt wat hij zelf heeft gedaan om zijn eigen gezondheid te verbeteren en is holistisch gaan werken, dus met de drie-eenheid, lichaam, geest en ziel.

Borstkanker

Madelon vertelt mij haar verhaal wat zij heeft gedaan om haar zelfhelend vermogen te versterken, door de juiste voeding, mindset en medicinale paddenstoelen te nemen. Na een aantal maanden voelde en zag zij dat de tumor was verdwenen. Dit heeft zij gedaan in combinatie met de conventionele behandelingen