Gezondheid

Video’s en podcasts

Wat is holistische gezondheid

In dit gesprek met Steve Jeanes hebben we het over holistische gezondheid en wat dat is voor beide van ons. We werken allebei om mensen hun zelfhelend vermogen te versterken op body, mind en ziel niveau. Hoe activeer je het zelfhelend vermogen en waarom zou je het holistisch aanpakken? Holistisch betekent dat je het compleet aanpakt en vanuit meerdere hoeken het probleem bekijkt. Terug naar de bron ipv naar alleen het symptoom. Dat kan een combinatie zijn van alternatief en Westerse manieren. 

Colitis ulcerosa 

Theo is een client van mij en is na 20 jaar van zijn colitis ulcerosa af. Hij is aan de slag gegaan met zijn voeding en medicinale paddnstoelen en na 3 tot 4 maanden had hij geen klachten meer in zijn darmen en voelde zich helemaal opgeknapt. Ook is hij van de zware medicijnen af. 

Borstkanker

Annette vertelt mij over haar proces met borstkanker. Zij is aan de slag gegaan door te focussen op wat zij zelf kon doen.  Zij heeft veel gedaan met haar eigen inzichten als orthomoleculair therapeut hoe je het zelfhelend vermogen versterkt dmv juiste voeding, mindset, vitamines en medicinale paddenstoelen. Maar ook de psychosomatische reden waarom zij dit heeft kunnen krijgen Deze inzichten en focus op wat haar lichaam versterkte in zelfheling, heeft er voor gezorgd dat haar lichaam de tumor kleiner werd, wat daarna is weggehaald met een operatie.

COPD en longkanker

Willem vertelt zijn verhaal over zijn proces in het genezen van COPD en kleincellig longkanker. Volgens de artsen met een overlevingskans van 1% en ze gaven hem nog 2 maanden te leven, hij was zelfs al bezig hoe hij begraven wilde worden. Hij vertelt wat hij zelf heeft gedaan om zijn eigen gezondheid te verbeteren en is holistisch gaan werken, dus met de drie-eenheid, lichaam, geest en ziel.

Borstkanker

Madelon vertelt mij haar verhaal wat zij heeft gedaan om haar zelfhelend vermogen te versterken, door de juiste voeding, mindset en medicinale paddenstoelen te nemen. Na een aantal maanden voelde en zag zij dat de tumor was verdwenen. Dit heeft zij gedaan in combinatie met de conventionele behandelingen

Medicinale paddenstoelen bij kinderen

Sabine deelt haar ervaring van haar dochter, die al haar hele leven meerdere fysieke klachten heeft waarvoor ze medicatie krijgt Ze is nu 11 jaar en heeft vanaf haar geboorte nooit een gezond gewicht gehad, maag en darmklachten, longontstekingen en weinig energie. Ze was zelfs aan 6 soorten medicatie en heeft na een aantal maanden met medicinale paddenstoelen te werken al snel effect gehad en verbetering gezien. Daardoor is ze nu van de medicatie af en is alleen nog aan de immunotherapie en medicinale paddenstoelen. Ze heeft nu voor het eerst een gezond gewicht, veel energie en geen verstopping meer in haar darmen.

Borstkanker

Grada is 82 jaar en genezen van borstkanker door te werken met gezonde voeding, hoge dosering medicinale paddenstoelen extracten en alleen hormoontherapie. Door haar leeftijd wilde de artsen geen chemo geven, maar wel haar borst gaan amputeren Hier ging ze niet akkoord. Ze ging zelf aan de slag om haar zelfhelend vermogen te versterken. Ze is nu gezond verklaard en heeft gelukkig geen amputatie ondergaan. In deze podcast kan je horen wat zij heeft gedaan.