Gezondheid

Video’s en podcasts

Genezen van colitis ulcerosa

Theo is holistisch genezen van 20 jaar colitis ulcerosa te hebben gehad. Waarvan het laatste jaar best heftig. Hij ervaarde heftige bijwerkingen van de medicijnen en was het zat en ging op zoek naar een andere oplossing. Hij is zijn voeding aan gaan passen en door mycotherapie er weer bovenop gekomen, waardoor hij nu weer gezonde darmen heeft en geen last meer heeft. Hij voelt zich zelfs heel goed!

Genezen van uitgezaaide borstkanker

Madelon vertelt mij over haar eigen proces van haar genezing van kwaadaardige en uitgezaaide borstkanker. Door haar voeding en mindset aan te passen en ook nog dagelijks verschillende supplementen te nemen waaronder medicinale paddenstoelen, is zij er snel weer boven op gekomen, zonder veel bijwerkingen van de chemo. Door holistisch te werken is zij sneller genezen, wat niet de verwachting was van de artsen.

Genezen van borstkanker 

Grada is 82 jaar en genezen van borstkanker door te werken met gezonde voeding, hoge dosering medicinale paddenstoelen extracten en alleen hormoontherapie. Door haar leeftijd wilde de artsen geen chemo geven, maar ze wilde haar borst gaan amputeren Hier ging ze niet akkoord. Ze ging zelf aan de slag om haar zelfhelend vermogen te versterken. Ze is nu gezond verklaard en heeft gelukkig geen amputatie ondergaan. In deze podcast kan je horen wat zij heeft gedaan.

Wil jij ook gezonder worden en jouw zelfhelend vermogen versterken?

Genezen van COPD en longkanker

Willem vertelt mij zijn verhaal over zijn proces in het genezen van COPD en kleincellig longkanker. Volgens de artsen met een overlevingskans van 1% en ze gaven hem nog 2 maanden te leven, hij was zelfs al bezig hoe hij begraven wilde worden. Hij vertelt wat hij zelf heeft gedaan om zijn eigen gezondheid te verbeteren en is holistisch gaan werken, dus met de drie-eenheid, lichaam, geest en ziel. Waarom werd hij ziek en wat was er nodig om beter te worden? Hij is drastisch zijn dieet gaan aanpassen, zijn onderdrukte emoties gaan verwerken, meer gaan bewegen en medicinale paddenstoelen extracten gaan nemen. Dit heeft namelijk een bewezen effect op kanker en vele andere ziektes. Ook wordt dit al eeuwen lang gebruikt in de Traditionele Chinese geneeskunde. Ook wel mycotherapie genoemd

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.