Plasma healing is de nieuwe revolutie in healing

Plasma valt onder de integratieve geneeskunde en is een effectieve en snelle therapie wat op vele problemen toegepast kan worden voor heling. Deze manier van helen zal meer en meer gaan toenemen. Plasma healing technologie is pijnloos, effectief, optimaliseert cel communicatie, regenereert het lichaam, vergroot levenskracht, werkt pijnstillend en ontstekingsremmend. Veel mensen komen levenskracht te kort, waardoor het lichaam niet kan regenereren. Maar ook door de verstoring op de magnetische velden in je lichaam, ontstaat er onbalans, wat Plasma Healing Technologie optimaliseert. 

 

Plasma stimuleert zelfregulatie en het zelfhelend vermogen

Een gezonde cel heeft een minimale voltage nodig van -70mv tot -90 mv, om de processen goed te laten verlopen. Alle ziektes hebben 1 ding gemeen, de niet goed werkende cellen niet meer voldoende voltage hebben in hun cel. Het lichaam wordt hierin gevoed met de plasma healing technologie, wat de cellen hun gezonde voltage potentieel geeft. Ze kunnen daardoor hun gezonde processen voortzetten, spoorelementen kunnen uitwisselen, en weer de juiste energie produceren. Alleen de cellen die een te lage voltage hebben, zullen hierop reageren. Hierdoor kan het lichaam zichzelf goed gaan herstellen wat er niet goed werkt. Je gaat dan voorbij de materie, maar lost het op in de energie, waardoor de materie meegaat. 

 

 

 

Omdat een cel een bepaald gehalte aan voltage nodig heeft om goed te werken, zal het lichaam klachten krijgen indien dit voltage zakt. Dit resulteert in pijn, ontstekingen, oedeem, ischemie en andere blessures, ziektes en klachten die niet meer herstellen. Door de cel als het ware op te laden met deze ioniserende energie, zet je de cel als het ware aan de oplader, zodat het lichaam beter kan genezen.

 

Ook werkt het op de magnetische velden in je cellen, die door allerlei factoren verstoord raakt. Denk aan stress, trauma, straling, gifstoffen, ongezonde voeding etc. Doordat je orde terug brengt in de magnetische velden en celcommunicatie, ontstaat er daar ook een verbetering in. Het lichaam kan dan alleen maar helen als er weer orde ontstaat op die magnetische velden. En na 1 sessie kan er al veel verbeterd worden, wat direct voelbaar is. Het beste is om dit te combineren met de kracht van de Multiwave Oscillator.

plasma healing technologie

Plasma velden, Tesla Coil en Geometrie

De Theraphi waarmee ik werk in deze setting, is gecombineerd met de Tesla Coil en de Golden ratio frequenties. het is dan ook een extra kracht die gecombineerd is met de plasma velden. Het lichaam herkent deze energie en zal daardoor nog beter optimaliseren en harmoniseren. Er kunnen miraculeuze resultaten ontstaan, afhankelijk hoe vaak je dit ervaart. Plasma geeft wat het lichaam nodig heeft om te helen. 

Plasma healing kan bij elke klacht worden toegepast, zowel, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. De harmonie ontstaat op meerdere lagen en ook in je energieveld om jou heen. Als je gevoelig bent, dan kan je zelfs beter contact maken met bepaalde bewustzijnsvelden die in andere dimensies zijn. Bekijk de video om het beter te begrijpen. 

 

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

“Health is not just being disease free
Health is when every cell is bouncing with joy”

  Start vandaag je holistische gezondheidsreis

  Gerelateerde berichten

  De Gene Keys het pad van zelftransformatie

  De Gene Keys het pad van zelftransformatie

  Het pad van de Gene Keys De Gene Keys is een concept en systeem ontwikkeld door Richard Rudd. Het is gebaseerd op de combinatie van genetica, de I Ching (een oude Chinese tekst) en moderne persoonlijke ontwikkeling. Het idee achter de Gene Keys is dat elk individu een...

  Onbewuste oorzaken van pijn

  Onbewuste oorzaken van pijn

  Onbewuste oorzaken van pijn Pijn is echt energievretend en belast je hele leven ermee. Wie heeft er niet zo af en toe zeurende pijn? Hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, rugpijn... Maar hoe komt dat eigenlijk? En wat kan je eraan doen? Dr John E. Sarno was een...

  De link tussen trauma en je gedrag

  De link tussen trauma en je gedrag

  Link tussen Trauma en gedrag Vrijwel iedereen heeft gedrags- en emotionele patronen die voortkomen uit trauma en stressvolle ervaringen, die hoofdzakelijk in de jeugd zijn ontstaan. Maar wat is de definitie van een trauma? Trauma betekent wond en is eigenlijk een...