De grote transformatie van jezelf

en de aarde

Hoe ontstaat transformatie

 

Als je al een tijdje aan het ontwaken bent, dan heb je vast wel meegekregen dat er een grote gebeurtenis aan zou komen, waarin we zouden gaan shiften naar een hoger bewustzijn, maar ook naar een betere wereld. (ook wel bekend als ‘The Event) Daar zitten we dus NU midden in. Dit is hét ontwakingsproces. Het is eigenlijk een hele bijzondere tijd om nu te leven.

De realiteit waarin we leven is aan het afbrokkelen zoals we die kennen
Er is op vele lagen veel aan het veranderen. Op fysiek, energetisch, aards en universeel niveau.
Wij zijn energetische wezens die al deze veranderingen nu intens doormaken.
Al jouw routines en patronen worden overhoop gegooid. We leven ineens een heel ander leven en moeten daardoor ons gedrag veranderen.
We veranderen onze hele staat van zijn op dit moment door wat er gebeurt. Je emoties gaan echt alle kanten op.

 

Het collectieve veld

Bedenk je eens wat het met je doet als 8 miljard mensen wereldwijd tegelijk angst ervaren of in onzekerheid leven, dat doet energetisch heel veel met je.
Je zit in het collectieve angst veld. Let daarom bewust op wat jij voelt en ervaart. Wat is van jou maar wat is van een ander?
Belangrijk is om daar bovenuit te steken. Bewust te gaan kiezen waar je je op focust en wat dat met je doet. Bewust te gaan reageren op de dingen die je ziet bij anderen.
De reden dat je je zo onrustig, verward of angstig voelt, is omdat alle staten van jouw realiteit veranderd zijn, jij bent de controle kwijt van je bestaan en je leven. Je laat het collectieve veld de controle nemen van jouw bewustzijn.

Wanneer je in de fight en flight modes zit, die geactiveerd wordt door angst en stress, kan je niet meer helder nadenken en verander je je hele biochemische systeem (genen, hormonen, neurotransmitters, darmen, immuunsysteem, bloeddruk, hersenen etc) hierdoor ben je uit de controle om je eigen en de juiste keuzes te maken. (lees: wc rollen inslaan en gefrustreerd en in paniek reageren)

 

Maar hoe kan je die controle terugnemen

Je kan kiezen in waar je op reageert, wat je kijkt en wat je doet de hele dag. Zorg dat je minder het nieuws bekijkt of alles wil volgen op je telefoon. Je wordt geïndoctrineerd met angst en fake news. Niet alles is wat het lijkt.
We worden gedwongen wakker te worden! We worden gedwongen bewust te worden van ons zelf en zeker ons gedrag en patronen.

Dit is een ongelofelijk bijzondere tijd om in te leven. Deze shift verandert onze hele perceptie van hoe we leefden en wie wij zijn. Zie deze quarantaine als een geschenk
Wees je bewust dat jij de controle hebt over jouw fysieke lichaam (wat je eet, wat je draagt, wat je doet om te ontspannen) en je emotionele lichaam (waar je aan denkt, hoe je erop reageert)
Als je empathisch bent voel je extra de stress en angsten van anderen, daarom is het nodig om daarom juist bewust in je eigen kracht te gaan staan en je ervoor af te schermen
Heel de wereld is aan het veranderen om naar een betere wereld te kunnen gaan, en mensen haten nou eenmaal verandering

 

Wat kan je zelf doen?

Zie dit als een springplank naar ontwaking en transformatie, naar een beter en bewuster leven. Let op je eigen emoties. Daar is nu het beste moment voor, nu je afgeschermd bent van je gewone leven.
Kijk naar deze les en aanschouw dat. Strijd is je grootste leraar weet je dat? Wie ben jij echt?
Kijk naar je patronen en je identiteit. Kom terug in contact met je echte emotionele waarheid.
Jouw emotionele toestand bepaalt jouw fysieke toestand.
En jij hebt de controle om je emotionele toestand te beheersen en dus je fysieke toestand in deze situatie.

Jouw ziel is in rust en wil groeien. Dit zijn de momenten voor jou waarin je groeit.
Jouw realiteit is aan het veranderen en daarin heb je de mogelijkheid om te groeien
Je ervaart nu allemaal ontwakingssymptomen, zoals onrust, niet goed slapen, vibraties in je lichaam, druk op je borst.
Er vinden tegelijkertijd een hoop downloads plaats op dit moment in jou.
Daarbij komt ook nog kijken dat dit proces waar we in zitten met zijn allen, het begin is van een totale shift in de wereld vanuit het systeem waarin we leven. Vanaf 2012 is dit proces in gang gezet en nu zitten we in de grote shift, die ons brengt naar een nieuwe en betere aarde.
Ook de profeties van de Hopi indianen en de Mayas hebben dit voorzien.

Leer elkaar eens echt kennen, doe iets creatiefs, loop eens alleen de natuur in en let echt op wat je ziet en hoort. Doe de dingen die je jaren lang voor lief nam. Dit is een moment waarin je kan unpluggen van de ratrace en matrix waar we inzaten en wat je niet meer doorhad. Het is een moment van verbinding, ook al mag je niet dichtbij elkaar komen. Het hoeft je niet gevangen te houden in angst. het kan een reminder zijn, hoe fragiel we zijn en dat het ons dichterbij de dingen en mensen kan brengen die belangrijk voor ons zijn.

Je kan nu de groep mensen erkennen die nog wel hard aan het werk zijn, de supermarkten bevoorraden, de mensen in de zorg, de mensen die jouw eten transporteren.

 

Hoe wij leefden kon gewoon niet meer

Op dit moment is er heel veel gaande achter de schermen wat zorgt voor een grote schoonmaak in het corrupte systeem waarin we leven. Dit is een mega grote shift die plaats vindt. Maar ook in de natuur die de afgelopen jaren veel chaos heeft laten zien. Alles is aan het shiften en naar de oppervlakte aan het komen.

We leefden niet meer in harmonie maar in corruptie, hebzucht, materialisme en ontkenning. En om oude structuren te veranderen die ons en de wereld niet meer helpen, moeten eerst de dingen veranderen en dat gebeurt dan in chaos voordat de transformatie begint. Zonder chaos is er geen transformatie.
We zijn van de rups aan het gaan, die alles op eet, naar een vlinder die lichter kan leven
En we zitten nu midden in dat overgangsproces.

We gaan van een niet duurzame beschaving naar een duurzame beschaving
Je ziet alles om je heen veranderen dat alles in elkaar valt, dit is juist een heel belangrijk teken!
Omdat we onszelf niet kunnen blijven onderhouden met de oude manier van leven
We dienen het te transformeren naar een nieuwe en duurzame samenleving
Dus wees blij dat we eindelijk over kunnen gaan om dit te transformeren op alle niveaus

En jij kan daar zelf ook een groot deel aan bij dragen!

In mijn eigen transformatie kwam ook alles tegelijk, ik verloor mijn liefste kat, kort daarna verloor ik een vriend die ik dood aantrof, mijn relatie eindigde, ik brak mijn rug in een ongeluk, meteen daarna verhuisde ik, erachteraan kreeg ik een whiplash, toen verloor ik nog mijn baan en om het plaatje af te maken ben ik ook nog voor mezelf begonnen. En dit alles speelde zich in een korte tijd af.

Nu zitten we in deze crisis met zijn allen, maar ik ben echt ontzettend dankbaar voor al deze lessen, dit is wat mij ontzettend krachtig en bewust heeft gemaakt en heeft mij doen aanzetten om mijn passie te volgen. Dus kijk naar het grotere plaatje, dit is het begin van de grootste shift waar we allemaal aan bij kunnen dragen!

#thegreatawakening

Heb jij hulp nodig bij het ontwaken en waar je nu tegen aanloopt?

Ik bied ook (telefonische) coachingssessies aan. Hierin kan ik jou ondersteunen in de volgende dingen:

* Mentale kracht

* Spiritueel ontwaken

* Leren manifesteren

* Mindfulness

* Ademwerk

* Stress & energiemanagement 

* Health & life coaching

* Immuunsysteem & zelfhelend vermogen versterken