Healy

Quantum Frequency Healing

Ondersteun je lichaam door frequentie healing

“De toekomst van de geneeskunde zal kwantumfysica zijn”

 

Frequentie is overal, in alles, in je lichaam en in elk symptoom dat je algehele welzijn beïnvloed.

HEALY is een frequentie apparaat voor de ondersteuning bij vele soorten klachten zoals: chronische pijn, darmproblemen, ontstekingen, vermoeidheid, fibromyalgie en migraine, als ook voor de mentale klachten zoals depressie, angst, onrust, concentratieproblemen en bijbehorende slaapstoornissen (en nog veel meer)

De HEALY maakt gebruik van biofeedback-technologie om de celspanning te analyseren en te corrigeren, waardoor het lichaam op cellulair niveau wordt geoptimaliseerd. Het helpt bij energetische onbalans door de cellulaire energie (ATP) gemiddeld 500% te verhogen. Dit helpt de cellulaire communicatie en laadt de cel op tot de optimale frequentie snelheid, die het lichaam ondersteunt in het terugkeren naar homeostase (balans).

Kwantumfysica apparaten praten met de cellulaire structuur van het lichaam, en geven een instructie zonder bijwerkingen.

Healy is geavanceerde wetenschap en technologie versmolten met spiritualiteit. Het bestaat als enige op deze manier zo in de markt. Het is de volgende evolutie van gezondheid, leren en welzijn zoals we die kennen. Een apparaat dat onze immuniteit en energetisch veld ondersteunt en ondersteunt tegen alle energieën die momenteel om ons heen zijn.

Frequentietherapie is geen nieuwkomer. Het bestond al een hele tijd in verschillende vormen. Het bestaan ​​van subtiele energievelden in en rond ons lichaam wordt al sinds de oudheid beschreven. In het informatieveld dat ons lichaam omringt, wordt continu de huidige gezondheidstoestand, conditie en balans van lichaam en geest weerspiegeld. Alles is energie en alles bestaat uit trillingen of frequenties, zo ontdekten beroemde wetenschappers als Albert Einstein en Nikola Tesla. Frequentietherapie is gericht op het herstellen van het evenwicht in lichaam en geest door toepassing van specifieke trillingen. In de kwantumwereld is alles energie (golf) via frequentie. Als je het laatste wetenschappelijke onderzoek wilt zien, dr. Bruce Lipton, Gregg Braden (De goddelijke matrix) of dr. Joe Dispenza.

Royal Raymond Rife gebruikte in de jaren dertig ook al frequentietherapie om kanker te behandelen. Zoals Nikola Tesla zei. “Als je het universum wilt begrijpen, let dan op energie, frequentie en vibratie” Alles in het universum is energie, vibrerend op verschillende frequenties.

Alles is energie, en dat is het enige wat telt

– Albert Einstein –

Healy Resonance

 

Ik maak een analyse met de Healy Resonance, waarbij ik jou scan uit meer dan 130 programma’s. Deze analyse geeft weer welke programma’s jij op dat moment het hardst nodig hebt. Programma’s die voor jou het meeste ‘resoneren’ met een lage celfrequentie. Wanneer er uit een analyse programma’s komen die je niet herkent, dan wordt er toch geadviseerd om deze programma’s te volgen. Healy meet de spanningsafname in de cellen en je ziet dat niet altijd meteen terug in fysieke of emotionele klachten.

Er kunnen meerdere programma’s uitkomen die je op dat moment nodig hebt. Vervolgens stuur ik met de Healy gericht frequenties naar het apparaat wat jij vast houdt. De frequentie kan je voelen via de polsbandjes of via de Resonance app, ook wel de kwantumfysica app genoemd, omdat deze via het informatieveld werkt.

Healy frequentie apparaat

Voorbeelden van de programma’s op de Healy

Pijn en psyche
Uithoudingsvermogen
Herstel
Vermoeidheid
Positieve gedachten
Emotioneel welzijn
Immuunsysteem
Meridianen
Hormonen
Slaap systeem

Het functionele principe van HEALY is gebaseerd op de wetenschappelijke theorie van Becker en Nordenstrom; zij zagen dat veel aandoeningen of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door onbalans in de bio-energetische frequentie van de cel. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de binnenkant van de cel en de buitenkant van de cel te laag is. Een gezonde cel heeft een celmembraanpotentiaal van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lager spanningspotentieel dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en leidt vaak tot diverse ziekten en gezondheidsproblemen.

TimeWaver wat het moederbedrijf is van Healy, bestaat al 15 jaar en wordt wereldwijd gebruikt in medische praktijken en ziekenhuizen. De Healy is een kleinere versie van de TimeWaver medische apparaten.

De Healy heeft twee kwantumsensoren genaamd “Kozyrev-mirror”. De sensoren lezen dynamisch het informatieveld (kwantumveld) en passen zich aan op basis van het energieveld rondom je lichaam.

Op dit moment geef ik alleen uitleg hoe je de Healy zelf kan gebruiken

 

Ervaringen van anderen

healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen

If you want to understand the universe, think in terms of energy, frequency and vibration

– Nikola Tesla –