Healy

Quantum Frequency Healing

Ondersteun je lichaam door frequentie healing

 

Frequentie is overal, in alles, in ons lichaam en in elk symptoom dat ons algehele welzijn verstoort.

HEALY is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine, als ook voor de adjuvante therapie van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

De HEALY maakt gebruik van biofeedback-technologie om de celspanning te analyseren en te corrigeren, waardoor het lichaam op cellulair niveau wordt geoptimaliseerd. Het helpt bij energetische onbalans door de cellulaire energie (ATP) gemiddeld 500% te verhogen. Dit helpt de cellulaire communicatie en laadt de cel op tot de optimale mV-snelheid, waardoor het lichaam terugkeert naar homeostase (balans).

Healy is geavanceerde wetenschap en technologie versmolten met spiritualiteit. Het bestaat als enige op deze manier zo in de markt. Het is de volgende evolutie van gezondheid, leren en welzijn zoals we die kennen. Een apparaat dat onze immuniteit en energetisch veld ondersteunt en ondersteunt tegen alle energieën die momenteel om ons heen zijn.

Het functionele principe van HEALY is gebaseerd op de wetenschappelijke theorie van Becker en Nordenstrom; zij beweren dat veel aandoeningen of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door onbalans in de bio-energetische frequentie van de cel.

 Healy is een medisch goedgekeurd apparaat (FDA) voor de behandeling van chronische pijn, skeletpijn en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Healy Resonance

 

Ik maak een analyse met de Healy Resonance, waarbij ik jou scan uit meer dan 100 programmas. Deze analyse geeft weer welke programma’s jij op dat moment het hardst nodig hebt. Programma’s die voor jou het meeste ‘resoneren’ met een lage celfrequentie. Wanneer er uit een analyse programma’s komen die je niet herkent, dan wordt er toch geadviseerd om deze programma’s te volgen. Healy meet de spanningsafname in de cellen en je ziet dat niet altijd meteen terug in fysieke of emotionele klachten.

Er kunnen meerdere programma’s uitkomen die je op dat moment nodig hebt. Vervolgens stuur ik met de Healy gericht frequenties naar het apparaat wat jij vast houdt. De frequentie kan je voelen via de polsbandjes of via de Resonance app, ook wel de kwantumfysica app genoemd, omdat deze via het informatieveld werkt.

Healy frequentie apparaat

Voorbeelden van de programma’s op de Healy

Pijn en psyche
Uithoudingsvermogen
Herstel
Vermoeidheid
Positieve gedachten
Emotioneel welzijn
Immuunsysteem
Meridianen
Hormonen
Slaap systeem

Wil jij een analyse ontvangen?

 

Deze is nu 2 weken GRATIS tot en 16 december 

Maak een afspraak als je meer inzicht wilt in de onbalans in jouw lichaam, dit kan nog tot en met 16 december GRATIS. Ook heeft HEALY nu een aanbieding dat je met 40-50% korting een eigen HEALY apparaat kunt kopen, waar je verschillende versies uit kunt kiezen. Ik heb de Resonance en je bent welkom om het te komen ervaren.

Ervaringen van anderen

healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen
healy ervaringen

If you want to understand the universe, think in terms of energy, frequency and vibration

– Nikola Tesla –