Leven in Flow

Leren leven in flow

 

 Voel, vertrouw, laat los en leef in het nu

Leren leven in flow houdt in dat je leert loslaten en ruimte geeft aan oplossingen. Het is de weg van leven in weerstand en controle houden, naar leven in flow en vertrouwen. Je verzetten en innerlijke conflicten, kosten energie. Des te meer je dit ervaart, des te zwaarder het leven is en des te meer mentale en fysieke klachten je ervaart. Vanuit flow leef je vanuit de onuitputtelijke bron van energie die je door je heen laat stromen en meer leeft in het nu. Je hecht je dan niet meer (of minder) aan verwachtingen, je wilt niet overal controle op te houden en gaat open staan voor verwondering en nieuwsgierigheid.. 

Op het moment je een verandering gaat maken in jouw bewustzijn hoe jij de dingen ervaart en controle durft los te laten, verandert ook jouw leven. De problemen die we hebben met lager niveau van bewustzijn, bestaan namelijk ​​niet op een hoger niveau van bewustzijn.
Aangezien alles energie is en dus ook jouw woorden, emoties en gedachten, heeft dat effect op de uitkomst van wat je doet in je leven en je fysieke gezondheid. Je energie hapert en kan dan niet stromen. 

Met ‘Leven in Flow’ gaan we de stappen maken tot minder weerstand en meer flow. Door de controle los te durven laten creëer je ruimte voor flow. De essentie van dit leven is om de producent van je leven te worden en om vanuit je hart te gaan leven. Voelen wie jij in werkelijkheid bent en wat je kunt. Door vanuit flow te gaan leven, kan je genieten van de magie van het leven. Het is een andere kijk op het leven, wat alles een stuk makkelijker maakt. 

“What you resist, persist”

– Carl Jung –

Hoe genereer je innerlijke weerstand?

 

Dat doe je door (over jezelf) te oordelen, door je vast te houden aan een geloof over iets, door iets te verwachten hoe iets moet zijn, door te denken dat het leven anders had moeten zijn, door beperkende overtuigingen te hebben en door te letten op wat fout gaat. Je zet de energie dan vast.
Gedachten en emoties worden dan ego. Je identificeert je er dan mee, alsof je geen keuze hebt en dat dat de realiteit is. De mind is bewustzijn dat beperkingen heeft aangenomen, door de beperkingen los te laten, wordt de mind opnieuw bewustzijn en creëer je flow.

Gedachten en emoties hebben een bepaalde frequentie. Hoe vaker je de gedachte of emotie herhaalt, hoe meer je resoneert op de trillingsfrequentie die bij die gedachte hoort. Wat als gevolg heeft dat je meer situaties en mensen aantrekt, die zich ook op deze frequentie bevinden. Dit kan positief of negatief zijn.

Weerstand creëert obstakels en houdt je in een lagere vibratie, als je de weerstand kunt loslaten, dan kan je de vibratie verhogen en resoneren met de authentieke jij. Waardoor jij de beste versie van jezelf kunt worden en een veel makkelijker leven ervaart. Leren leven in flow begint bij het accepteren van de huidige toestand. En dit is wat er vaak nog niet gebeurt. 

“Je zorgen maken is je verbeelding gebruiken, om de dingen te creeren die je niet wilt”

– Abraham Hicks – 

Zit jij veel in je hoofd of heb jij moeite met emoties of controle loslaten, wil je meer vertrouwen op wat komt en weten hoe jij dit aanpakt? Dan is een ‘Leren leven in Flow’ sessie een goede start.

Boek een sessie en je leert meer voelen vanuit je hart in plaats van denken vanuit je hoofd. Door je te openen voor de energieën die door jou heen stromen, i.p.v. ze te blokkeren, kan je gaan genieten van alle wonderen van het leven. Of dat nou gezondheid, welvaart of relaties zijn. het leven wordt veel makkelijker en meer bijzonder als je je daar voor opent.
In een sessie ga ik met jou kijken waar er nog weerstand is en zorgen we dat het meer in flow omgezet kan worden. Door middel van tools waar je zelf mee aan de slag kan gaan in je dagelijkse leven.

“Jouw kwalititeit van leven wordt bepaald door jouw vermogen te reageren

op ingewikkelde situaties die je tegenkomt”

Voordelen van leven in flow – mindfulness

 

Activeren van zelfhelend vermogen

Je ervaart synchroniciteit

Het verhoogt jouw bewustzijn

Je ervaart betere relaties

Je vertrouwt meer op wat komt

Je ervaart meer welvaart

Je gaat in oplossingen denken

Je leeft meer in het NU

Je kan de dingen makkelijk(er) loslaten

“Dankzij Silvia, ben ik meer gaan geloven in mezelf en in wat ik kan. Dankzij haar blijf ik continu op het goede focussen. En werk ik nu met affirmaties en de wet van de aantrekkingskracht. Ik voel me een sterker en beter persoon. Ze luistert echt oprecht naar je. Ik ben voor mezelf begonnen en ik sta weer in mijn kracht. En mijn boekingen stromen nu binnen. Ze heeft mij onwijs geholpen in mijn leven.

- Anne -

“Silvia heeft mij geholpen om weer in mijn eigen kracht te komen en trouw te blijven aan mezelf. De Wet van de Aantrekkingskracht is altijd belangrijk geweest voor me, maar soms raak je van je pad. Deze geweldige dame heeft mij geïnspireerd en gecoacht om het beste uit mezelf te halen. En met resultaat! Droomhuis, droombaan en 14 kilo lichter zonder moeite! Ik verheug me op het uitkomen van al mijn dromen en nog meer. En mocht ik ooit weer steun nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn. Lieve Silvia bedankt!

- Diana -