Life Coaching

Ben jij klaar voor persoonlijke groei?

 

 De kwaliteit van je leven wordt bepaald door jouw wereldbeeld &

vermogen hoe je reageert op situaties

 

Life coaching is een investering in jezelf. Het kan je leven op verschillende manieren verbeteren en verrijken,
door de nieuwe inzichten die je krijgt. Sommige inzichten kunnen je leven veranderen, waardoor je ineens een andere blik krijgt op jouw ‘realiteit’, waar je je eerst niet bewust van was. Dit kan zijn mentaal, fysiek of energetisch.

Zeker als je met bepaalde levensvragen loopt, lichamelijke klachten ervaart of steeds terugvalt in een onbewust en niet helpend patroon. Life coaching kan je helpen om een andere koers te varen die je beter dient. Alle gedachten en emoties zijn in jezelf gemaakt. Dus moet je de oplossing ook in jezelf zoeken.

 

 

 

Word de baas over je eigen leven. Door coaching kan je de onbegrensdheid van je eigen wezen ervaren

 

Alles heeft effect op elkaar

 

Door de huidige maatschappij, waarin we vaak druk zijn en regelmatig stress hebben, kan er een innerlijke onrust ervaren worden, zoals angsten, depressie, frustratie, onzekerheid of ontevredenheid. Jouw levensstijl en hoe je tegen de dingen aankijkt, bepaalt de kwaliteit van je leven. Lichaam en geest zijn volledig met elkaar verbonden, daarom is het van groot belang om te beseffen, dat als jij niet lekker in je vel zit, dat meerdere dingen de oorzaak kunnen zijn.

Dat je deze emoties af en toe hebt is heel normaal, daar zijn we mens voor, maar soms kom je er zelf niet meer uit en neemt het de overhand waarin het jou beheerst. Dan is het zinvol om met holistische coaching te werken aan andere inzichten en oplossingen. Waarom holistisch vraag je je misschien af? Omdat alles effect heeft op elkaar (body, mind & Soul) kijken we naar de verschillende oorzaken en patronen, waarom je je nu zo voelt en passen dat waar mogelijk aan.

Voeding en stress hebben effect op het immuunsysteem, voeding en darmgezondheid hebben effect op de hersenen, geen grenzen aangeven kan leiden tot een burn-out, geen zingeving hebben kan leiden tot geen levenslust meer ervaren, niet goed ademen heeft een groot effect op veel dingen en ga zo maar door. Daarom is het heel logisch om verschillende dingen te bekijken als je bijvoorbeeld angstige of depressieve gedachte hebt.

 

 

 

 

Transformatie begint bij bewustwording van de oorzaak waarom je je zo voelt

Meer veerkracht

Vaak hebben we eindeloos veel manieren om ons te verdoven, zodat we kunnen negeren hoe pijnlijk bepaalde emoties, situaties of relaties zijn. Denk aan ongezonde voeding, excuses, verdovende middelen, tv of mobiele telefoon. Hoe je reageert op situaties, bepaalt ook hoe processen in je lichaam aangestuurd worden, zelfs je DNA. Als je veerkrachtiger bent en optimistischer tegen jezelf en de wereld aankijkt, ben je gezonder en leef je langer. Jouw veerkracht in jou bepaalt hoe jij je voelt, welke keuzes je maakt, wat je energetisch aantrekt en hoe gezond je bent.

 

 

Hoe kan ik jou ondersteunen?

Wil je graag begeleiding bij jouw transformatie? Eindelijk manifesteren wat je écht wilt? Heb je (levens)vragen of wil je graag oude patronen doorbreken? Of kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij jouw spirituele ontwikkeling? Dan help ik jou graag! 

Een coachingssessie is geen one-size-fits-all, maar ik maak met jou een overzicht van je leven en we identificeren de gebieden die actie en/of aandacht nodig hebben. Dit is dus een holistische aanpak. Of je je nou mentaal fit, fysiek fit, of energetisch fit wilt voelen, dien je eerst je onbewuste en beperkende patronen te gaan herkennen, om ze aan te kunnen pakken. Waarna je van lijden en beperkingen overgaat, naar meer bewustwording, flow en fitheid. Ik geloof dat iedereen dit kan ervaren, en mijn missie is om jou daarin te ondersteunen.

Door middel van life coaching help ik jou weer in je (levens)kracht te komen en veerkrachtiger te zijn, zelfinzicht te krijgen en je fitter te laten voelen op mentaal, fysiek en energetisch vlak. Hierdoor ga je andere beslissingen maken en kan je de richting op gaan van een betere flow.

 

Wat bied ik nog meer

 

Alles heeft namelijk impact op hoe jij je voelt en daarom loop ik deze 3 pijlers met je langs.
Waar ik in mijn life coaching sessies mee werk is mindfulness, energie en stressmanagement, ademwerk, mycotherapie, Schussler celzouten, health coaching, frequentietherapie, visualisaties, meditatie, leren leven in flow en mentale veerkracht. Alles sessies zijn ook los te boeken, indien je geen life coaching wilt.

Mentaal fit: Om je mentale fitheid te verbeteren heb ik verschillende technieken waar ik mee werk die bijdragen om dit te verbeteren. Je state of mind is afhankelijk van verschillende oorzaken, die we eerst in kaart gaan brengen. Ik help je om weer de producent te worden i.p.v de figurant van je leven.

Fysiek fit: Om fysiek fit te worden, geef ik jou de adviezen op verschillende vlakken die impact hebben op je lichaam. Wat is er nodig om lekkerder in je vel te zitten en minder klachten te hebben? Het wordt een op maat gezondheidsadvies gebaseerd op voeding, beweging, rust en stress- energiemanagement.

Energetisch fit: De kwaliteit van energetische fitheid gaan we verbeteren door aan te pakken waar de energielekken door komen. Ik werk hiervoor ook met ademwerk, mentale veerkracht, frequentietherapie en energie healing

Je kunt eerst een gratis kennismakingssessie of telefoongesprek van 30 minuten doen, zodat jij kan bepalen of life coaching en andere opties bij je passen.

 

 

Wil jij weer mentaal, fysiek & energetisch fit worden?

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul onderstaand
formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Toen ik 30 jaar was werd ik langzaam bewust van wie ik ben en begon te ontwaken dankzij een bijzondere vrouw. Al gauw kwam Silvia op mijn pad om mij verder te helpen op mijn spirituele reis. Ontwaken is mooi, maar kan oh zo lastig zijn. Op allerlei manieren verander je, word je je bewust van van alles en maak je groei spurten wat met horten en stoten gaat. Jij verandert in sneltreinvaart maar de wereld om je heen niet.
Silvia heeft mij daar op allerlei manieren mee geholpen. Door mij te wijzen op documentaires, door mij te sturen naar levens veranderende cursussen en ceremonies, door mij te wijzen op mijn eetgewoonten, leefgewoonten, hoe ik anders kan denken, doen en leven. Door Silvia heb ik veel meer rust in mijn leven gevonden, heb ik meer zelfvertrouwen, leef ik gezonder, ben ik veel aardiger voor mijzelf geworden en de mensen om mij heen, ben ik weer aan het studeren zodat ik tevreden kan blijven met wat ik doe in het leven en leef vanuit mij hart en niet vanuit gemak en veiligheid. De makkelijke weg is uiteindelijk niet de beste weg. Het is een doorlopend proces van vallen en opstaan maar oh zo mooi om je leven te leven vol bewustzijn, voldoening en zingeving. Silvia heeft mij daarmee enorm geholpen en ik ben haar daar onwijs dankbaar voor!
Nils

Silvia is een warm open persoonlijkheid die mij direct op mijn gemak stelde. Silvia heeft mij geholpen mijn ademhaling weer op orde te krijgen. Naast dat ze me hier enorm mee geholpen heeft is ze ook een bron van inspiratie als het gaat om stress gerelateerde klachten. Ze is een wandelende encyclopedie! De inzichten die ze me in onze gesprekken aanreikte werken nog na. Dank voor je oprechte aandacht en tips!

- Marieke -

“Silvia heeft mij geholpen om weer in mijn eigen kracht te komen en trouw te blijven aan mezelf. De Wet van de Aantrekkingskracht is altijd belangrijk geweest voor me, maar soms raak je van je pad. Deze geweldige dame heeft mij geïnspireerd en gecoacht om het beste uit mezelf te halen. En met resultaat! Droomhuis, droombaan en 14 kilo lichter zonder moeite! Ik verheug me op het uitkomen van al mijn dromen en nog meer. En mocht ik ooit weer steun nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn. Lieve Silvia bedankt!

Diana

Health Coaching