Lifestyle Coaching

Ben jij klaar voor persoonlijke groei?

 

 De kwaliteit van je leven wordt bepaald door jouw wereldbeeld,

bewustzijn en keuzes die je maakt

 

Lifestyle coaching is een investering in jezelf. Het kan je leven op verschillende manieren verbeteren en verrijken, door de nieuwe inzichten die je krijgt. Sommige inzichten kunnen je leven veranderen, waardoor je ineens een andere blik krijgt op jouw ‘realiteit’, waar je je eerst niet bewust van was. Dit kan zijn mentaal, fysiek of spiritueel.

Zeker als je met bepaalde levensvragen loopt, lichamelijke klachten ervaart of steeds terugvalt in een onbewust en niet helpend patroon. Lifestyle coaching kan je helpen om een andere koers te varen die je beter dient. Alle gedachten en emoties hebben impact op je gedrag en ook je fysieke gezondheid. Met Lifestyle coaching ben ik dat zetje in je rug om een betere koers te varen op mentaal, emotioneel fysiek en spiritueel vlak. Als je alle punten verbetert, zal je ook je leven verbeteren. Je kan namelijk niet iets veranderen in dezelfde frequentie als waarin het is ontstaan. Tune jezelf en stap in een leuker en gezonder leven!

Door lifestyle coaching kan je de onbegrensdheid van je eigen wezen ervaren

Fysieke gezondheid

Ik leer je tools en kennis om gezonder in het leven te staan. Onderwerpen zoals: wat is gezonde voeding? Hoe hou je je immuunsysteem sterk? Welke oefeningen helpen je om meer energie te hebben? Hoe breng je balans in je neurotransmitters? Hoe kan je beter ademen? Welke supplementen zijn goed als aanvulling? Kortom ik leer je weer hoe je fysiek in je kracht kan staan. 

Mentale gezondheid

Mentale kracht is essentieel om weerbaar te zijn in het leven. Als mental coach help ik je weerbaarder in het leven te staan en meer in flow te gaan leven, Leer omgaan met stress en leer loslaten, maar om ook van slachtoffer naar winnaar te gaan. Alles in jouw leven wordt gecreëerd door je eigen gedachten. Leer te werken met je gedachten op een bewuste manier, en wordt weer de bestuurder van je eigen mind!

Emotionele gezondheid

Hoe jij met emoties omgaat bepaalt alles in je lichaam, hou je ze vast, kan je ze uiten of let je er niet eens op? Met lifestyle coaching help ik je op weg om meer contact te maken met je gevoel en daarnaar te luisteren, ze los te laten en van te leren. Je kijgt tools om ze niet meer vast te houden, maar te verwerken

Spirituele gezondheid

De basis van jouw gezondheid is jouw energetische gezondheid, jij bestaat uit veel meer dan een fysiek lichaam. Met jouw bewustzijn kan je invloed hebben op je lichaam en je omgeving. Ontdek hoe jij je energetisch reinigt. Je leert met bewustzijnscoaching om te werken met de kracht van jouw wezen, met je hogere zelf, je intuïtie, met intenties, met manifestatie en met het bekrachtigen jouw zelfhelend vermogen op kwantumfysisch niveau. 

 

lifestyle coaching haarlem

Wil jij bewuster in het leven staan en meer in je kracht staan?

Dan is het nodig om een leefstijl verandering te maken. Niet alleen suppletie nemen, maar bewuster te gaan leven en door je voeding, je adem, je mindset, je patronen en je leefstijl aan te passen. Alleen JIJ kan verandering brengen in jou leven en ik help je daarmee op weg. Als jij bereid bent er écht voor te gaan, dan hebben we gedurende 3, 6 of 9 maanden elke maand een coachingssessie, (binnen en buiten) pas dan is er een goede transformatie mogelijk. We starten met een intake en stemanalyse, waar je al meteen kunt zien welke belastende patronen je mag gaan ombuigen naar helpende patronen. Elke maand hebben we een ander onderwerp op maat gemaakt voor jou. 

Wil jij…..

* Bewuster in het leven staan?

* Leren wat gezonde voeding is?

* Beperkende patronen ontdekken en loslaten?

* Meer in je hart leven i.p.v je hoofd?

* Je adem verbeteren?

* Jezelf energetisch leren reinigen?

* De kracht van je mind ontdekken?

* Met intenties, frequenties en manifestaties werken?

* Weten hoe jij jouw zelfhelend vermogen versterkt?

* Leren loslaten en in flow leven?

En nog veel meer….

Lifestyle verandering

Toen ik 30 jaar was werd ik langzaam bewust van wie ik ben en begon te ontwaken dankzij een bijzondere vrouw. Al gauw kwam Silvia op mijn pad om mij verder te helpen op mijn spirituele reis. Ontwaken is mooi, maar kan oh zo lastig zijn. Op allerlei manieren verander je, word je je bewust van van alles en maak je groei spurten wat met horten en stoten gaat. Jij verandert in sneltreinvaart maar de wereld om je heen niet.
Silvia heeft mij daar op allerlei manieren mee geholpen. Door mij te wijzen op documentaires, door mij te sturen naar levens veranderende cursussen en ceremonies, door mij te wijzen op mijn eetgewoonten, leefgewoonten, hoe ik anders kan denken, doen en leven. Door Silvia heb ik veel meer rust in mijn leven gevonden, heb ik meer zelfvertrouwen, leef ik gezonder, ben ik veel aardiger voor mijzelf geworden en de mensen om mij heen, ben ik weer aan het studeren zodat ik tevreden kan blijven met wat ik doe in het leven en leef vanuit mij hart en niet vanuit gemak en veiligheid. De makkelijke weg is uiteindelijk niet de beste weg. Het is een doorlopend proces van vallen en opstaan maar oh zo mooi om je leven te leven vol bewustzijn, voldoening en zingeving. Silvia heeft mij daarmee enorm geholpen en ik ben haar daar onwijs dankbaar voor!
Nils

Chronische klachten

Ik ben bij Silvia geweest om een stemanalyse te doen. Wat een bijzondere ervaring! Ik werd daarmee op bepaalde punten met mijn neus op de feiten gedrukt, maar nog belangrijker ik kreeg te zien waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ik kreeg een goed en duidelijk advies en ik kreeg te horen hoe dat samen ging met stress en voeding. Welke voeding ik meer moet eten en welke voeding ik moet laten staan. Ik heb geluidtherapie gehad wat ik elke dag op mijn gemak kan luisteren, waar ik merkbaar rust in mijn mijn lichaam en vooral in mijn hoofd van krijg. 

Ik volg de adviezen nu een maand en merk al duidelijk verschil met mijn chronische klachten, waar ik heel lang last van heb gehad. Veel klachten zijn verdwenen en ik merk dat ik gewoon goed bezig ben, wat doordringt in mijn algehele welzijn. 

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Sebastiaan

Crohn

April 2014 was ik 15 kilo afgevallen door stress, en kreeg in ziekte van Crohn.
Na jaren ploeteren, mindfull cursus, therapie, coaching en yoga kwam ik erachter dat mijn energie nog maar 40% van mijn oude 100% was. Iedere keer als ik meer dan die 40% deed kreeg ik hele zware terugvallen, wat inhield dat mijn hele lichaam in mijn gewrichten op slot ging/verkrampte.

Was in mijn herstelproces al twee maal bij een diëtiste geweest. De eerste adviseerde de schijf van 5, heel fijn maar hielp niet. De tweede was vooral zelf heel enthousiast over voeding. Dit kwam niet bij mij aan, ik hou niet van koken en het was gewoonweg nog niet mijn tijd hiervoor. Vorig jaar heb ik eindelijk geaccepteerd dat mijn 40% mijn nieuwe 100% zou zijn waarschijnlijk voor de rest van mijn leven.

Eind oktober 2020 was ik er eindelijk zelf klaar voor. Na een intake gesprek bij Silvia waarin ik al mijn klachten duidelijk besproken en omschreven had, moest ik een week lang mijn voeding bijhouden in een schema. Die heb ik naar Sil gemaild en naar aanleiding hiervan heeft zij mij een advies uitgebracht qua voeding en bijbehorende supplementen. Omdat ik voeding/koken niet leuk vind heeft zij mij simpelweg een lijst gemaakt met wat ik wel nog mag eten 😉 Waardoor het super easy was om mijn voeding aan te passen. En heb ook medicinale paddenstoelen en bepaalde vitamines genomen. Na 2 weken voelde ik langzaamaan verschil. Na 3 weken had ik zeker weer 60/70% energie maar gewrichtspijnen waren wel nog iets aanwezig. Na 6 weken namen zelfs gewrichtspijnen volledig af.

Al bij al gun ik iedereen die ziek is of niet lekker in zijn velt zit een advies en behandeling bij Sil. Ze is kundig, weet wat ze doet en goed bereikbaar mocht je haar nodig hebben. Normaal heb ik zware depressieve klachten in de winter maar zit nu zingend in de auto. En geniet soms met zelfs met tranen van geluk weer van iedere dag..

BiBi

Chronische vermoeidheid

Na meer dan een jaar zwaar vermoeid te zijn en bij de reguliere zorg op een doodspoor zat. Ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij key to health. Na de eerste behandeling van de multiwave oscillator voelde ik me direct beter! Nu na een aantal weken ben ik weer helemaal mezelf. Ik kan iedereen met vertrouwen adviseren dat je bij key to health in goede handen bent!

Chris

Medicinale paddenstoelen

Ik gebruik nu sinds een paar maanden de medicinale paddenstoelen en ben heel tevreden ..ik slaap Beter en voel mij energieker. Ook heel prettig dat ze een preventieve werking hebben .

Esther

Collagene colitis

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen, en wel uit de serie van Terracotta aanbevolen door Silvia

Cor

Haaruitval 

Ik ging naar Silvia toe om mijn algemene conditie in kaart te krijgen en mijn lichaam misschien een extra boost te kunnen geven. Daarnaast had ik extreme haaruitval, waarschijnlijk als gevolg van corona in combinatie met stress. Als eerst hebben we een stemanalyse gedaan en van de uitdraai kreeg ik een uitleg. Deze was voor mij spot on en interessant voor mijn zelf reflectie. Van de stemanalyse is een geluidsfragment gemaakt om zo mijn cellen en lichaam te herstellen. Dit fragment van ongeveer 15 min mag ik dagelijks aanzetten. Na een paar weken merkte ik hier al veel van. Mijn haar kwam in terug groeien en ik voelde me heel fit. Zelfs de detox die aan het fragment was toegevoegd voelde ik doordat ik extreem behoefte aan water drinken kreeg. Terwijl ik dit nooit heb. Ik ben een korte tijd gestopt en daarna weer begonnen om deze bevindingen te analyseren. Wederom dezelfde werking!! echt fantastisch. Naast de stemanalyse heb ik ook een behandeling gekregen in de multiwave oscillator stoel. wauw wat een effect is dat. De eerste nacht na de behandeling kon ik niet slapen van de energie die door mijn lichaam ging, de nachten daarna heel veel dromen met inzichten die voor een algeheel rustiger gevoel in mijn lichaam zorgde doordat door het inzicht het in mijn lichaam lijkt opgelost te zijn. De weken hierna in combinatie met het geluidsfragment voel ik me fit, fris, wakker, helder en ontspannen. Ik ga binnenkort weer in de stoel zitten om dit proces nog verder in werking te zetten. Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit proces ben aangegeven en het heeft me tot nu toe al heel veel gebracht. 

Eva

Divertikulitis en slaapproblemen

Ik heb al jaren last gehad van slaapproblemen en darmproblemen. Ik sliep moeilijk in en lag uren wakker voordat ik pas sliep. En ik sliep hoogstens maar 4 of 5 uur. Ook lag ik snachts nog vaak wakker. Daarnaast had ik veel last van divertikulitis. Ik ben 68 jaar nu en krijg standaard van de arts medicatie daarvoor. Nadat ik op advies van iemand met Silvia ben gaan werken is het drastisch verbeterd. Ik heb nu zelf de Healy frequentie apparaat aangeschaft en gebruik die dagelijks nu een maand, en heb mijn voeding aangepast, ik eet meer vezels en ik heb nu 3 maanden medicinale paddenstoelen genomen. En zowaar slaap ik weer goed en heb ik geen last meer van mijn darmen sinds jaren. Het is echt zo fijn dat ik weer goed kan slapen en geen pijn meer heb! Super fijn en bedankt!

Maria

Diverticulitis

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Sylvia van Key To Health gewerkt om mijn darm fora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook! In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent. Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Sylvia. Kort om schroom niet, en maak een afspraak, bij Sylvia van Key To Health ben je in goede professionele handen!!!

Hans

Multiwave oscillator

Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Sylvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Sylvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

Dré

Health Coaching