Media

Podcasts & video’s

Genezen van uitgezaaide borstkanker

Madelon vertelt mij over haar eigen proces van haar genezing van kwaadaardige en uitgezaaide borstkanker. Door haar voeding en mindset aan te passen en ook nog dagelijks verschillende supplementen te nemen waaronder medicinale paddenstoelen, is zij er snel weer boven op gekomen, zonder veel bijwerkingen van de chemo. Door holistisch te werken is zij sneller genezen, wat niet de verwachting was van de artsen.

Genezen van COPD en longkanker

Willem vertelt mij zijn verhaal over zijn proces in het genezen van COPD en kleincellig longkanker. Volgens de artsen met een overlevingskans van 1% en ze gaven hem nog 2 maanden te leven, hij was zelfs al bezig hoe hij begraven wilde worden. Hij vertelt wat hij zelf heeft gedaan om zijn eigen gezondheid te verbeteren en is holistisch gaan werken, dus met de drie-eenheid, lichaam, geest en ziel. Waarom werd hij ziek en wat was er nodig om beter te worden? Hij is drastisch zijn dieet gaan aanpassen, zijn onderdrukte emoties gaan verwerken, meer gaan bewegen en medicinale paddenstoelen extracten gaan nemen. Dit heeft namelijk een bewezen effect op kanker en vele andere ziektes. Ook wordt dit al eeuwen lang gebruikt in de Traditionele Chinese geneeskunde. Ook wel mycotherapie genoemd

Genezen van borstkanker 

Grada is 82 jaar en genezen van borstkanker door te werken met gezonde voeding, hoge dosering medicinale paddenstoelen extracten en alleen hormoontherapie. Door haar leeftijd wilde de artsen geen chemo geven, maar ze wilde haar borst gaan amputeren Hier ging ze niet akkoord. Ze ging zelf aan de slag om haar zelfhelend vermogen te versterken. Ze is nu gezond verklaard en heeft gelukkig geen amputatie ondergaan. In deze podcast kan je horen wat zij heeft gedaan.

Wil jij ook gezonder worden en jouw zelfhelend vermogen versterken?

The New Human, DNA activations,

star children

Mijn interview met Mary Rodwell geeft je informatie over de veranderingen in ons bewustzijn en de verschuiving die we momenteel maken naar de Nieuwe Aarde
We veranderen snel en ons ‘junk ‘-DNA wordt geactiveerd doordat we de Nieuwe Mens worden. Mary heeft meer dan 3500 mensen onderzocht en suggereert dat buitenaardse ontmoetingen een wereldwijd fenomeen zijn.‘Indigo’s’ of ‘kristal’ kinderen, hebben telepathische vermogens & zijn spiritueel ontwaakt.

Ze geeft een andere betekenis aan kinderen met ADHD en autisme

Bewustwording, healing, blokkades, meditatie & lichttaal

Rowena en ik praten met elkaar over deze onderwerpen. Hoe werkt een healing, wat zijn entiteiten en blokkades, wat is lichtaal en hoe kan je goed mediteren. Rowena is een healer en zij helpt mensen die vastlopen in dingen waar een arts niet bij kan helpen. Zij ziet jouw energieveld en legt uit wat een healing kan doen. We praten over wat er nu gaande is en zien het als onderdeel van de grote transformatie waar we in zitten.