Terracotta TCM Rockstar

(2 klantbeoordelingen)

55,00 incl. btw

Terracotta TCM heeft als enige in Europa paddenstoelen supplementen met een medische kwaliteit.
De Rockstar bevat hoogwaardige Ophiocordyceps Sinensis en Agaricus Blazei extracten. Dit wordt in de Traditionele Chinese geneeswijze gezien als een van de meest belangrijke medicinale paddenstoelen.
Ophiocordyceps heeft 33 werkzame eigenschappen in het lichaam en het wordt voor vele ziektes ingezet in de TCM, vooral bij kanker.
Tevens bevat het ook Agarius Blazei Murill die ook vele heilzame werkingen heeft.

Beschrijving

Terracotta TCM ROCKSTAR

 • Paddenstoelen extracten
 • Medische kwaliteit
 • Vegan
 • Plantaardige capsules
 • Heet water en ethanolextractie

Medicinale paddenstoelen staan al duizenden jaren bekend, omdat het wordt gebruikt ter behandeling voor vele ziekten. In Azië en in de Traditionele Chinese Geneeskunde noemen ze Cordyceps het Ying Yang medicijn omdat het je lichaam weer in balans brengt. De Terracotta TCM Rockstar bevat hoge dosis van Cordyceps. Het is een alomvattend medicijn die als basis tegen bijna alle klachten in China wordt ingezet. Van alle entomopathogene schimmels wordt Ophiocordyceps Sinensis het langst gebruikt in de kruidengeneeskunde, waarschijnlijk al meer dan 2000 jaar. De helende gaven toegeschreven aan deze schimmel zijn veelvoudig en krachtig

Meer dan twee derde van aan kanker gerelateerde sterfgevallen kan worden voorkomen of verminderd door onze voeding aan te passen met champignons, omdat ze antioxidanten bevatten (Borchers et al. 2004; Zaidman et al. 2005).

Terracotta TCM Rockstar heeft als hoofdingrediënt de OphioCordyceps, welke een van de oudste herbal ingrediënten is in de Traditionele Chinese geneeskunde Cordyceps is een schimmel / paddenstoel die groeit op de achterkant van de rups larven, die afkomstig is uit China, Tibet en Nepal. Ze leven boven de sneeuwgrens variërend vanaf 2300 – 3500 meter hoogte. De bestanddelen van de meeste soorten Cordyceps zijn cordycepine en derivaten, polysachariden, ergosterol, een glycoproteïne en alfa amino isoboterzuur bevattende peptiden.

Uit onderzoek blijkt dat dit chemisch unieke Cordyceps effectief zijn tegen een verscheidenheid van gezondheidsproblemen. (Pubmed)

Ingrediënten Terracotta TCM Rockstar:

Ophiocordyceps Sinensis extract

Andere namen: catterpillar fungus, deer fungus, summer grass, winter worm (Engels), Kernkeulen (Duits), Ophiocordycipitaceae (Frans)
Deze schimmel leeft in de larven van de hopwortelboorder (rups). Het maakt een vruchtlichaam aan dat medicinaal gebruikt wordt in de Traditionele Chinese geneeskunde in de bergachtige gebieden van Nepal en Tibet. In Rockstar is hier een sterk extract van getrokken en in hoge dosis aanwezig.

Agaricus Blazei Extract

Andere namen: ABM, almond mushroom, mushroom of the sun (Engels), Mandelpilz, Brasilianischer mandel-Egerling (Duits), Agaricus blazei (Frans)
Het is een extract van de Agaricus Blazei paddenstoel het is een eetbare paddenstoel die van natura eigenlijk alleen in Brazilië voorkomt en grotendeels in Japan voor medische toepassingen wordt gekweekt. In Brazilië wordt deze paddenstoel ook wel ‘Cogumelo de Deus’ (Mushroom of God)

Werking:

De werking van de medicinale paddenstoelen in de Terracotta TCM Immunity is krachtig en is vele malen bewezen in Japan, China en Amerika (Pubmed). De werking wordt bepaald door hoeveel capsules u neemt en ook welke paddenstoelen. Neem contact op voor advies welke u het beste kunt nemen

Zie hier een interessante video over Cordyceps

2 beoordelingen voor Terracotta TCM Rockstar

 1. Diana

  Deze paddestoelen hebben voor mij gezorgd dat ik pijnvrij leef nu.
  Ik heb maanden gelopen met erge pijnen in mijn armen en voeten. Na twee weken waarin ik dagelijks de rockstar innam namen de klachten af. Nu na een maand leef ik pijnvrij. Dokter dacht aan weken delen reuma en moest bloed prikken. Nu ik geen pijnklachten meer ervaar is het bloedprikken niet meer nodig. Ik zou deze capsules aanraden mocht je pijn ervaren in het lichaam. Dankbaar dat ik in contact ben gekomen met deze paddestoelen!!

 2. Martijn

  Ik heb deze nu een aantal maanden gebruikt samen met de rode pot Superbrain, (en nog steeds) omdat ik een aantal dingen wilde verbeteren en ik hoorde van iemand die het ook gebruikt heeft, dat de lions mane goede effecten zou hebben samen met de cordyceps. Ik nam het om aardig wat klachten te verminderen en dat is ook gelukt! Wat het mij heeft gedaan is mijn cholesterol naar een goed niveau gebracht en veel heb meer energie. Ik ben meer gefocust en heb ook geen angsten en depressieve gedachten meer waar ik veel last van had. Naast het feit dat ik me energieker voel, merk ik dat mijn geheugen het beter doet

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.