Terracotta TCM Superbrain

(2 klantbeoordelingen)

55,00 incl. btw

Terracotta TCM heeft als enige in Europa paddenstoelen supplementen met een medische kwaliteit.
Superbrain bevat extracten van Cordyceps Sinensis en de Lionsmane. Deze worden veel gebruikt in de Chinese en Japanse ziekenhuizen om vele ziektes te bestrijden. Deze lijn supplementen zijn de krachtigste versie van de medicinale paddenstoelen op de markt.

Beschrijving

Terracotta TCM SUPERBRAIN

 • Extracten paddenstoelen
 • Medische kwaliteit
 • Vegan
 • Plantaardige capsules
 • Heet water en ethanolextractie

Ingrediënten:


Hericium Eraniceus paddenstoel extract

Andere namen: pom pom mushroom, Lion’s mane mushroom, bearded tooth mushroom, hedgehog mushroom (Engels), Affenkopfpilz, Igelstachelbart (Duits), Hericium erinaceus (Frans) of pruikzwam.  Hij wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en nog steeds wordt de zwam gebruikt als medicijn. Lion’s mane (Hericium erinaceus) in de Terracotta TCM Superbrain is een medicinale paddestoel. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze paddestoel een aantal gezondheidsbevorderende stoffen bevatten, waaronder antioxidanten en bèta-glucaan.

Zie het boek: Icones of medicinal fungi from China

Ophiocordyceps sinensis extract 

Andere namen: catterpillar fungus, deer fungus, summer grass, winter worm (Engels), Kernkeulen (Duits), Ophiocordycipitaceae (Frans). Deze schimmel/paddestoel leeft in de larven van de hopwortelboorder (rups). Het maakt een vruchtlichaam aan dat medicinal gebruikt wordt in de geneeskunde in de bergachtige gebieden van Nepal en Tibet. In Rockstar is hier een sterk extract van getrokken en in hoge dosis aanwezig. De chemische bestanddelen van de meeste soorten Cordyceps zijn cordycepine en derivaten, polysachariden, ergosterol, een glycoproteïne en alfa aminoisoboterzuur bevattende peptiden. Uit onderzoek blijkt dat deze chemisch unieke Cordyceps effectief tegen een verscheidenheid van gezondheidsproblemen werkt.

Zie hier een interessante video over Cordyceps
en hier nog een over de werking van Cordyceps

In Azië en in de Traditionele Chinese Geneeskunde noemen ze Cordyceps de Ying Yang Drugs omdat het je lichaam weer in balans brengt. Het is een alomvattend medicijn die als basis tegen bijna alle klachten in China wordt ingezet.

Terracotta TCM Superbrain Capsules zijn met zorg samengesteld en van de hoogste kwaliteit.  Alle ingrediënten zijn gecontroleerd in een Laboratorium  en geïnspecteerd door SGS Lloyds. Alle Terracotta producten zijn 100% vegetarisch en vrij van gluten, soja , tarwe, lactose, suiker, zout, conserveringsmiddelen en kunstmatige kleurstoffen.

Werking:

De werking van de medicinale paddenstoelen in de Terracotta TCM Immunity is krachtig, deze kwaliteit wordt ook in ziekenhuizen in Japan, China gebruikt. De werking wordt bepaald door hoeveel capsules u neemt en ook welke paddenstoelen. Neem altijd contact op voor advies welke u het beste kunt nemen. Zie alle onderzoeken op Pubmed.

 

 

2 beoordelingen voor Terracotta TCM Superbrain

 1. Martijn

  Ik heb deze nu een aantal maanden gebruikt samen met de Rockstar, (en nog steeds) omdat ik een aantal dingen wilde verbeteren en ik hoorde van iemand die het ook gebruikt heeft, dat de lions mane goede effecten zou hebben samen met de cordyceps. Ik nam het om aardig wat klachten te verminderen en dat is ook gelukt! Wat het mij heeft gedaan is mijn cholesterol naar een goed niveau gebracht en veel meer energie. Ik ben meer gefocust en heb ook geen angsten en depressieve gedachten meer waar ik veel last van had.

 2. Arjan Versteeg

  Op aanraden ben ik deze gaan gebruiken en na een aantal weken merkte ik duidelijk verschil. Ik had cognitieve klachten en stagnerend functioneren in uithoudingsvermogen, focus en lusteloos. Wat ik merkte was meer energie, helderheid en meer focus en concentratie. Ik zit in een betere flow merk ik. en voel me veel beter sinds ik het dagelijks neem

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.