Hoi, ik ben Silvia

En ik wil niets liever dan jou in je kracht zetten, zodat jij weet hoe jij jouw zelfhelend vermogen versterkt en verbetert.
Op mentaal, fysiek en energetisch vlak

Mijn naam is Silvia Hoevenaar: Health coach, Life coach, adem coach, mycotherapie adviseur & inspirerend spreker en vol passie als het gaat om bewustwording en zelfhelend vermogen

Met behulp van mijn sessies, de artikelen op mijn website, mijn nieuwsbrief, e-books,

evenementen en binnenkort ook online programmas’,  informeer en inspireer ik mensen zoals jij,

om de vitaalste versie van zichzelf te worden en om weer gezond door het leven  te gaan.

Jouw inspireren met bewustwording en welke kracht er in jou zit met jouw zelfhelend vermogen, is mijn missie!

Waar is die passie ontstaan

 

Gedurende mijn tienerjaren van 10 – 20 jaar, heb ik zelf veel psychosomatische klachten ervaren, wat kwam door het niet uiten van emoties, stress en angst.
De huisarts kon mij toen niet helpen, maar de holistische denkwijze en aanpak heeft mij uiteindelijk vele inzichten gegeven, over hoe mijn gedachten en emoties effect hadden op mijn lichaam.

Door vanuit alle wegen te zoeken naar antwoorden die de mainstream niet kon delen met mij, dook ik de wereld in van spiritualiteit en Oosterse geneeswijzen. Hier vond ik de antwoorden die wel resoneerde met

Silvia Hoevenaar

Gedurende de jaren tussen 20-40 jaar heb ik ontzettend veel inzichten verkregen dmv opleidingen, trainingen, workshops & boeken die mij meer inzicht konden geven over waar ik naar op zoek was.
Mijn hele realiteit zoals de meeste mensen hem zien is daardoor 360 graden gedraaid.

Niets is wat het lijkt. Er is zo veel meer te ontdekken in onszelf, ons bestaan en we hebben zoveel meer potentie wat nog niet wordt gebruikt of erkend.

Door te duiken in fascinaties ben ik doorgegaan op life coaching, kwantumfysica, bewustwording, mentale kracht, body & mind connectie, epigenetica, Oosterse & Westerse geneeswijzen, TCM, mycotherapie, sjamanisme, orthomoleculaire voeding, natuurgeneeskracht, Universele wetten, energy, sound en ancient healing.

‘Replace fear for curiosity’

 

Aangezien mijn nieuwsgieriheid groter was dan mijn angsten, heb ik ook genoeg geexperimenteerd vanuit het sjamanisme, wat mij tot veel grotere inzichten heeft gebracht die je niet uit boeken en cursussen haalt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een grote switch heb gemaakt naar mijn bedrijf in holistische gezondheid.

In 2017 heb ik ook mijn rug gebroken in een ongeluk, waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Mijn leven heeft daardoor een grote wending gekregen waardoor ik nog bewuster ben gaan leven. Ik heb toen vooral de technieken van dr. Joe Dispenza toegepast, om er sneller van te genezen. Hij is een van mijn favoriete leraren geworden, naast Bruce Lipton, die ik vooral geweldig vind om zijn visie over epigenetica en de kracht van je overtuiging.

silvia hoevenaar

‘The natural healing force within each of us, is the greatest force in getting well’

– Hippocrates –

Mijn opleidingen

* Life Coach (NOBCO)

* Mental Coach

* Health Coach

* Orthomoleculair adviseur 

* Adem coach

Mijn trainingen

* Zelfhelend vermogen (Pierre Capel)

* Mycotherapie

* Psyche – Maag – lever – darmen

* Energy healing

* Sound healing

Hoe kan mijn ervaring jou helpen?

Doordat ik mij al 25 jaar bezig houd om de wereld van wetenschap, (alternatieve) genezing en spiritualiteit te onderzoeken en het placebo en nocebo effect heb ervaren, kan ik jou vanuit brede kennis en ervaring helpen.

Spiritualiteit is natuurlijk een breed begrip, maar voor mij gaat het om de verbinding met mijn lichaam, mijn diepere zelf en het bestaan te onderzoeken, buiten de kaders van onze religie, wat de wetenschap of maatschappij ons vertelt. Van jongs af aan ben ik al nieuwsgierig en onderzoekend geweest. Mijn motto is dan ook:

“Replace fear for the unknown, with curiosity”

De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan, hebben mij veel inzichten gegeven in wat er mogelijk is in genezing van lichaam en geest.
Door vanuit een holistisch beeld te kijken en met een bredere visie i.p.v. maar 1 manier, kan ik jouw zoektocht naar heling en bewustwording beter ondersteunen en adviseren. Het totaal plaatje is ontzettend belangrijk en ik neem de tijd voor je.

Wil je graag begeleiding bij het verbeteren van jouw gezondheid? Of kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij jouw spirituele ontwikkeling?

Laat het mij weten, ik help je graag. 

Er zijn zoveel lessen te leren. Maar laten we beginnen met de bewustwording waarom je uit balans bent geraakt, er zit een ontzettend grote kracht in jou, die meer kan dan je nu beseft.

Liefs,

Silvia

 

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

‘The natural healing force within each of us, is the greatest force in getting well’

– Hippocrates –

Wil jij jouw potentie activeren? Neem contact op!

“Difficult roads, often lead to beautiful destinations”

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.