Over mij

Mijn visie

 

Mijn hele leven houd ik me al bezig met holistische gezondheid, maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Holistische gezondheid is het werken met de “hele” persoon om de algehele gezondheid, energie en vooruitzichten te verbeteren. In plaats van een op ziekte gebaseerde benadering van de gezondheidszorg (een arts raadplegen, een pil nemen en herhalen) gebruikt een holistische coach een op welzijn gebaseerd model om alles te behandelen – geest, lichaam, ziel en meer. Ik richt me op het algehele welzijn.

In het primair gebied van holistische gezondheid richt ik me op jouw voedingsinname, daarna stressmanagement maar ook emoties en zingeving komen aan bod.

Met behulp van mijn coaching sessies, de artikelen op mijn website, mijn nieuwsbrief, e-books, evenementen en binnenkort ook online programma’s, informeer en inspireer ik mensen zoals jij, om de vitaalste versie te worden en om weer gezond, krachtig en bewuster door het leven te gaan. 

Waarschijnlijk ben je op zoek naar andere manieren van heling en wil je jouw zelfhelend vermogen versterken op een holistische manier. Alles is met elkaar in verbinding.
We kijken naar de verbanden van jouw ongemak, waarom jouw lichaam uit balans is geraakt. Ik begeleid jou om jouw zelfhelend vermogen te versterken en verbeteren, op mentaal, fysiek en energetisch vlak. Jij kan meer dan je denkt of je ooit is verteld. 

 Mijn kennis en ervaring

 

De weg die ik nu bewandel is ontstaan door zelf te ervaren hoe ik mijn lichaam kon helen, doordat ik eerst op jonge leeftijd vaak psychosomatische klachten heb gehad. En ik er door een homeopaat achter dat het mijn eigen gedachten en emoties waren die mijn lichaam ziek maakten. Dit was de grote aanzet tot onderzoek hoe lichaam en geest verbonden zijn en hoe mijn lichaam werkt. Dit ben ik de rest van mijn leven gaan verdiepen door veel te leren over epigenetica van de artsen en wetenschappers Bruce Lipton, Joe Dispenza en Pierre Capel en vele anderen. 

 

 

 

Gedurende de de afgelopen 20 jaar heb ik veel inzichten verkregen dmv opleidingen en trainingen op verschillende onderwerpen.
Er is zo veel meer te ontdekken in onszelf, ons bestaan en wij hebben veel meer potentie wat nog niet wordt gebruikt of erkend. En dat is waar ik jou graag mee inspireer en motiveer.

Mijn kennis en scholing komt vanuit de mentale kracht, body & mind connectie, epigenetica, Oosterse & Westerse  geneeswijzen, TCM, mycotherapie, orthomoleculaire voeding, natuurgeneeskracht, kwantumfysica, energy & sound en ancient healing.

 

 

Wet van de aantrekkingskracht
Mijn opleidingen

* Life Coach (NOBCO)

* Mental Coach

* Health Coach

* Orthomoleculair adviseur 

* Adem coach

Mijn trainingen

* Zelfhelend vermogen (Pierre Capel)

* Mycotherapie

* Orthomoleculair: Psyche – Maag – lever – darmen

* Schussler celzouten

* Burn-out

* Orthomoleculair detox specialist

* Energy healing

* Sound healing

Hoe kan mijn ervaring jou helpen?

 

Doordat ik mij al 25 jaar bezig houd om de wereld van wetenschap, holistische gezondheid en bewustwording te onderzoeken en ik het placebo en nocebo effect zelf heb ervaren, kan ik jou vanuit brede kennis en ervaring begeleiden.

Ik ben ervan overtuigd dat een succesvol traject start met wederzijds commitment. We gaan voor het behalen van de gewenste doelen in een tempo dat past bij jou. 
Hierbij is mijn werkwijze dat ik altijd zal kijken naar de hele mens en niet alleen naar de gestelde vraag of doelstelling. Zodoende komt het mentale welzijn van jou net zoveel aan bod als het emotionele, spirituele en fysieke aspect ervan.

Maar laten we beginnen met de bewustwording hoe jij weer in je kracht komt te staan, er zit een ontzettend grote kracht in jou, die meer kan dan je nu beseft.

Ben je klaar om aan jezelf te gaan werken? 

Silvia Hoevenaar

 

‘The natural healing force within each of us, is the greatest force in getting well’

– Hippocrates –

 

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    “Difficult roads, often lead to beautiful destinations”