Over mij

Over mijzelf en mijn visie

 

Ik werk als holistisch health coach en ik zit vol passie als het gaat om bewustwording en het zelfhelend vermogen

Met behulp van mijn coaching sessies, de artikelen op mijn website, mijn nieuwsbrief, e-books, evenementen en binnenkort ook online programma’s, informeer en inspireer ik mensen zoals jij, om de vitaalste versie te worden en om weer gezond, krachtig en bewuster door het leven te gaan. 

Waarschijnlijk ben je op zoek naar andere manieren van heling en wil je jouw zelfhelend vermogen versterken op een holistische manier. Alles is met elkaar in verbinding.
We kijken naar de verbanden van jouw ongemak, waarom jouw lichaam uit balans is geraakt. Ik begeleid jou om jouw zelfhelend vermogen te versterken en verbeteren, op mentaal, fysiek en energetisch vlak. Jij kan meer dan je denkt of je ooit is verteld. Terug naar de oorspronkelijke manier van heling, holistisch!

Waar is die passie ontstaan

 

Dat kwam door een eigen ervaring met psychosomatische klachten gedurende mijn tienerjaren van 10 – 20 jaar, wat kwam door het niet uiten van emoties, stress en angst.
De huisarts kon mij toen niet helpen, maar de holistische denkwijze en aanpak heeft mij uiteindelijk vele inzichten gegeven, over hoe mijn gedachten en emoties effect hadden op mijn lichaam. Dit was de grote aanzet tot onderzoek hoe lichaam en geest effect hebben op elkaar. 

Door vanuit alle wegen te zoeken naar antwoorden die de mainstream kanalen niet kon delen met mij, dook ik de wereld in van bewustwording en Oosterse geneeswijzen. Hier vond ik de antwoorden die wel resoneerde met mij.

silvia hoevenaar

Gedurende de jaren tussen 20-40 jaar heb ik veel inzichten verkregen dmv opleidingen en trainingen op verschillende onderwerpen.
Mijn realiteit zoals de meeste mensen hem zien is daardoor 360 graden gedraaid.

Niets is wat het lijkt. Er is zo veel meer te ontdekken in onszelf, ons bestaan en wij hebben zoveel meer potentie wat nog niet wordt gebruikt of erkend. Als mens kunnen wij veel meer dan wordt vertelt en dat is waar ik jou graag mee inspireer en motiveer.

Mijn kennis en scholing komt vanuit de kwantumfysica, mentale kracht, body & mind connectie, epigenetica, Oosterse & Westerse  geneeswijzen, TCM, mycotherapie, sjamanisme, orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskracht, energy, sound en ancient healing.

Replace fear for curiosity

 

Aangezien mijn nieuwsgierigheid groter was dan mijn angsten, heb ik ook genoeg geëxperimenteerd vanuit het sjamanisme, wat mij tot grotere inzichten heeft gebracht die je niet uit boeken en opleidingen haalt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een grote switch heb gemaakt naar mijn bedrijf in holistische gezondheid.

In 2017 heb ik mijn rug gebroken in een ongeluk, waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Mijn leven heeft daardoor een grote wending gekregen waardoor ik nog bewuster ben gaan leven. Ik heb toen vooral de technieken van dr. Joe Dispenza toegepast, om er sneller van te genezen. Hij is een van mijn favoriete leraren geworden, naast Bruce Lipton, die ik vooral geweldig vind om zijn visie over epigenetica en de biologie en kracht van je overtuiging.

Silvia Hoevenaar

‘The natural healing force within each of us, is the greatest force in getting well’

– Hippocrates –

Mijn opleidingen

* Life Coach (NOBCO)

* Mental Coach

* Health Coach

* Orthomoleculair adviseur 

* Adem coach

Mijn trainingen

* Zelfhelend vermogen (Pierre Capel)

* Mycotherapie

* Psyche – Maag – lever – darmen

* Burn-out

* Orthomoleculair detox specialist

* Energy healing

* Sound healing

Hoe kan mijn ervaring jou helpen?

Doordat ik mij al 25 jaar bezig houd om de wereld van wetenschap, holistische genezing en bewustwording te onderzoeken en ik het placebo en nocebo effect zelf heb ervaren, kan ik jou vanuit brede kennis en ervaring helpen.

Bewustwording is natuurlijk een breed begrip, maar voor mij gaat het om de verbinding met mijn lichaam, mijn diepere zelf en het bestaan te onderzoeken, buiten de kaders van onze religie, wat de wetenschap of maatschappij ons vertelt. Om het beste uit jezelf te halen. Van jongs af aan ben ik al nieuwsgierig en onderzoekend geweest. Mijn motto is dan ook:

“Replace fear for the unknown, with curiosity”

Mijn nieuwsgierigheid, opgedane kennis en ervaringen hebben mij inzichten gegeven in wat er mogelijk is in genezing van lichaam en geest.
Door vanuit een holistisch beeld te kijken, wat een bredere visie inhoudt  i.p.v. maar 1 op manier en op symptoom niveau, kan ik jouw zoektocht naar heling en bewustwording beter ondersteunen en adviseren. Het totaal plaatje is ontzettend belangrijk en ik neem de tijd voor je.

Wil je graag begeleiding bij het verbeteren van jouw gezondheid? Laat het mij weten, ik ondersteun je graag. 

Er zijn zoveel lessen te leren. Maar laten we beginnen met de bewustwording hoe jij weer in je kracht komt te staan, er zit een ontzettend grote kracht in jou, die meer kan dan je nu beseft.

Silvia

 

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

‘The natural healing force within each of us, is the greatest force in getting well’

– Hippocrates –

Wil jij jouw potentie activeren? 

    “Difficult roads, often lead to beautiful destinations”