Healing frequenties on tour

Ervaar frequentie healing op uw event

 

De MULTI WAVE OSCILLATOR is gemaakt door master frequentie uitvinders Nikola Telsa, George Lakhovski en Royal Raymond Rife en heeft al 100 jaar zijn effecten bewezen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Waar hij zelfs een lange tijd in de doofpot is gestopt omdat hij te goed werkte. Deze unieke en helende ervaring is nu te huur en is een must-have op een healing festival. Hij trekt veel aandacht en geeft nadien bijzondere resultaten. 

Frequentie healing is de toekomst

Ervaar de regenererende, vitaliserende en ontgiftende effecten in 20 minuten tijd.

De Multi Wave Oscillator is een perfecte ervaring om op een healing festival te combineren met andere workshops.

De 100 jaar oude healing technieken die nog steeds een groot effect hebben, waar velen van versteld staan dat het kan. De Multi Wave Oscillator is gecombineerd met de Raymond Rife technologie om een nog sterker resultaat te hebben. 

Als je het Universum wilt begrijpen, denk dan in termen van energie, frequentie en vibratie

– Nicolai Tesla – 

frequentie healing op event
spiral energie

Boek de Multi Wave Oscillator op uw event

 

U kunt mij boeken op uw event, healing festival, bedrijfsuitje en workshop om de bezoekers en gasten een helende ervaring te bieden. Met gegarandeerd resultaat en tevredenheid. Voor een hele of halve dag. Tevens kunt mij ook boeken als spreker of om een workshop te geven over holistische gezondheid, frequentie healing of medicinale paddenstoelen.

 

Lees meer over de Multi Wave Oscillator