nienDeze plasma healing technologie is een holistische, niet-invasieve methode die de cellen van het lichaam balanceert in een optimale gezondheidstoestand. Het activeert het genezende regeneratiesysteem van het lichaam door een krachtig bio-actief veld te produceren. Precieze frequenties van waterstof en phi-ratio geometrie zijn gemoduleerd en gaan door een uniek mengsel van edelgassen. De sterk geladen plasma energie gaat door je lichaam wat resulteert in het opladen van cellen, je DNA en je geest. 

Verjongen, opladen en vitaliseren 

De twee plasmabuizen van de Theraphi, hebben 2 tegengestelde spinpolariteiten, en bootsen de supercoherentie na van een gezond levend energieveld. De golven komen op zo’n manier samen dat ze zich concentreren en zichzelf organiseren om een toename van orde en vitaliteit te creëren in het lichaam, waardoor het natuurlijke genezingsproces wordt gestimuleerd. Chaos staat voor ziekte en orde creëert gezondheid.
De Theraphi is de volgende evolutie in de genezingstechnologieën ontwikkeld door Nikola Tesla, Royal Raymond Rife, George Lakhovsky en Antoine Priore.

Door het lichaam te versterken met wat het nodig heeft en waar het uit bestaat – plasma energie en elektriciteit, geef je het lichaam de kracht om te regenereren. De meeste mensen komen energie te kort en daardoor helen ze niet. Ook is er teveel chaos in het lichaam of het leven, waardoor er ook geen heling optreed. Het is dus nodig om orde te creëren om heling te laten ontstaan. Plasma is een gassoort met speciale eigenschappen en wordt gebruikt voor medische behandelingen, zoals het helen van wonden. Faseconjugatie is een manier om de eigenschappen van een licht- of gasstraal te veranderen door deze terug in de tijd te laten gaan.

Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om schadelijke cellen selectief te stoppen, terwijl gezonde cellen ongedeerd blijven. Ze kunnen ook worden gebruikt om wondgenezing en weefselregeneratie te bevorderen, door de groei van nieuwe bloedvaten te stimuleren en de productie van groeifactoren te verhogen.

Over het algemeen heeft het gebruik van faseconjugatie in plasmatechnologie het potentieel om de therapeutische effecten van op plasma gebaseerde behandelingen bij genezing te verbeteren

De eigenlijke opstelling van plasmabuizen die voor deze ‘tijdomkering/verjonging’-conjugatie wordt gebruikt, wordt met opmerkelijke nauwkeurigheid afgebeeld in de Egyptische geschiedenis. Zo’n sterk ladingsveld is per definitie simpelweg het elektrische tegenovergestelde van zwelling, cyste en tumorgroei. Het IS deze efficiëntie van ladingsverdeling die per definitie is geperfectioneerd – wat het elektrische tegenovergestelde is van kanker. Theraphi – genereert meestal een sterk gevoel van energie, metabolische versnelling, circulatie en toename van een bliss gevoel.