Reiki

Reiki

 

Energy Medicine helpt bij genezing, maar het brengt ook vitaliteit als je futloos bent, veerkracht als je gestrest bent, en vreugde als je down bent.

 

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook het zelfhelend vermogen bevordert. De energie wordt doorgegeven via mij en dit is gebaseerd op het idee dat een ongeziene “levenskrachtenergie” door ons stroomt en dat is wat is levenslustig en vitaal houdt

Als iemands “levenskrachtenergie” laag is, hebben we meer kans om ziek te worden of futloos te voelen en als het hoog is, zijn we beter in staat om gelukkig en gezond te zijn.

Het woord Reiki bestaat uit twee Japanse woorden – Rei wat “Universele” betekent en Ki dat “levenskracht energie” is. Dus Reiki is eigenlijk “Universele levensenergie”. Een behandeling voelt als een warme en tintelende uitstraling die door en om je heen stroomt. Reiki behandelt de hele persoon inclusief lichaam, geest en ziel en creëert gunstige effecten, waaronder ontspanning en gevoelens van rust, veiligheid en welzijn. Velen hebben wonderbaarlijke resultaten gemeld. Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en veilige methode van spirituele zelfverbetering en genezing die iedereen kan gebruiken.  

 Change your energy, change your life

Het balanceren van je energie brengt de chemie van je lichaam in evenwicht, reguleert je hormonen, helpt je goed te voelen en helpt je beter te denken.

Wanneer je zorgt voor de onzichtbare energieën van je lichaam, worden je cellen een gebalanceerde en optinaal werkende cel. Hierdoor beginnen alle systemen in je lichaam te verbeteren en zorgt dat dat het zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. 

Energy Medicine wordt het medicijn van het verleden en de toekomst genoemd, maar het stelt je in staat om je aan te passen aan de uitdagingen van de 21ste eeuw. 

De combinatie van conventionele & energy medicine

 

Energiegeneeskunde en conventionele geneeskunde kunnen in harmonie werken.
De conventionele westerse geneeskunde richt zich in de basis op de biochemie van cellen, weefsels en organen. Aan de andere kant richt Energy Medicine zich op de energievelden van het lichaam die de groei en reparatie van cellen, weefsel en organen organiseren en regelen. Om een ​​levendige gezondheid te behouden, heeft het lichaam zijn energie nodig, energieën kunnen geblokkeerd raken door gifstoffen, vernauwingen, langdurige stress of interferentie van andere energieën.

Energieën kunnen hun natuurlijke balans verliezen als gevolg van langdurige stress of andere omstandigheden die specifieke energiesystemen in een overlevingsmodus houden. Omgekeerd, wanneer het lichaam niet gezond is, kunnen overeenkomstige verstoringen in zijn energieën worden geïdentificeerd en behandeld. Door verminderde energiepatronen te veranderen, verbeteren we de vitaliteit van organen, cellen en psyche op de meest efficiënte en minst invasieve manier

Mijn ervaring na het breken van mijn rug, was dat ik stad en land afzocht om mijn pijn in mijn nek van een whiplash te verlichten, ik kreeg pas verlichting van de pijn nadat ik een een aantal energie healing sessies kreeg. Daarom raad ik dit zelf aan om dit naast andere therapieën te doen. Simpel omdat de conventionele therapieën niet diep genoeg gaan en niet het geheugen uit de cellen balanceren.

 

Voordelen van een reiki sessie

 

* Meer balans in body, mind & soul

* Diepe staat van ontspanning

* Activatie zelfhelend vermogen

* Maakt je zelfverzekerder

* Heeft geen nadelige bijwerkingen

* Kan goed samen met andere therapieën

‘The Natural healing force within each of us,

is the greatest force in getting well’

– Hippocrates –