De werking van de Multiwave  Oscillator

De MultiWave Oscillator is een multigolf oscillator. Die ontwikkeld is door de techniek van Nikolai Tesla en Lakhovsky. Wat het doet is de cellen van het lichaam verzadigen met energie. Op hun beurt worden de chemische processen van elke cel in balans gebracht, waardoor een goede werking mogelijk wordt. Wanneer je de MWO regelmatig gebruikt, houdt deze de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau in stand.

Alle chemische processen in het lichaam hebben energie nodig om te kunnen plaatsvinden en de MultiWave Oscillator voorziet in de behoefte. De organen van het menselijk lichaam hebben elk hun eigen trillingssnelheid. In het gezonde lichaam zijn deze verschillende trillingssnelheden goed gesynchroniseerd of gebalanceerd.

Resonantie creëeren in het lichaam

Het idee van “Resonantie” is de sleutel tot het begrijpen van de functie van Lakhovsky’s MultiWave Oscillator. 

De cellen van ziekteverwekkende organismen produceren andere frequenties dan die van normale, gezonde cellen in planten, dieren en mensen. Voor mensen of planten die aan ziektes leden, ontdekte Lakhovsky dat als hij d.m.v. de Multiwave de frequenties van gezonde cellen zou vergroten, deze toename de oscillaties die door de ziekteverwekkende cellen worden geproduceerd, zou overweldigen en dempen, waardoor de ondergang zou worden veroorzaakt van de ziekteverwekkende cellen.

 

Bekijk hier het E-Book van The Secret of Life van Lakhovky

 

Elke levende cel kan “resoneren” met een externe frequentiebron op dezelfde manier als een gitaarsnaar trilt, wanneer deze wordt blootgesteld aan de standaard toonhoogte van de juiste stemvork.

Nikola tesla

Voltage in je cellen

Gezonde cellen hebben volgens Nobelprijswinnaar Otto Warburg celspanningen van 70 tot 90 millivolt. Vanwege de constante stress van het moderne leven en een giftige omgeving, heeft de celspanning de neiging om te dalen naarmate we ouder worden of ziek worden. Naarmate de spanning daalt, is de cel niet in staat om een gezonde omgeving voor zichzelf te behouden. Als de elektrische lading van een cel daalt tot 50, heeft een persoon chronische vermoeidheid en wordt hij vaak ziek. Als de spanning daalt tot 15, wordt de cel kankerachtig.

Wanneer een cel in elektrische moeilijkheden verkeert, zijn de mV en de natrium-kaliumbalans uit. Het hoge potentieel brengt de cellen op een gelijk niveau door ze in feite te resetten. Hierdoor kan genezing in een hoger tempo plaatsvinden zonder de cel te belasten. In feite versterkt de Multiwave het veld van elke cel afzonderlijk en het verhoogt de energie in de cellen, zodat ze elkaar gemakkelijker ondersteunen en het lichaam beter kunnen helen.

Verschil Multiwave en Rife

George Lakhovsky zei het volgende over de verschillen van Rife en de Multiwave: Rife-machines en Multiwave Oscillators worden beweerd elkaar aan te vullen op basis van het principe dat levensvormen energie absorberen. Een multiwave Oscillator gebruikt dit principe om cellen in het lichaam te versterken om ziekte te weerstaan, terwijl een Rife-machine dit principe gebruikt om micro-organismen te vernietigen met een overdosis frequentie-energie.

De wet van Resonantie

Elk atoom in het universum heeft een frequentie. Of het nu gaat om een zandkorrel, een stuk staal, een plant, dier of een orgaan in je lichaam, elke cel resoneert of trilt met een specifieke frequentie of oscillatie. Je lichaam bestaat uit een verscheidenheid aan atomen, die fotonen, elektronen en een algehele bio-elektrische energie bevatten die er doorheen loopt. De manier waarop je fysiek, emotioneel en mentaal voor je lichaam zorgt, bepaalt hoeveel negatieve frequenties of gifstoffen erin worden opgebouwd. Er zijn vier algemene manieren waarop onbalans in het lichaam wordt gecreëerd. Door giftige stoffen die we eten, vervuiling die we inademen, blootstelling aan een negatieve energetische omgeving en hoe we informatie verwerken in ons denken en voelen.

Lees hier een aantal bijzondere healing verhalen van kanker met deze methode

 

Multiwave oscillator

Verhoog je celspanning

De snelste manier om je celspanning te verhogen op basis van de bovenstaande bevindingen, is via de Multiwave Oscillator. Het versterkt gezonde cellen van het lichaam, zodat ze weerstand kunnen bieden aan een staat van negatieve onbalans, omdat het niet afhankelijk is van het kennen van de juiste frequentie, aangezien alle frequenties worden tegelijkertijd uit de Multiwave komen.

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De Gene Keys het pad van zelftransformatie

De Gene Keys het pad van zelftransformatie

Het pad van de Gene Keys De Gene Keys is een concept en systeem ontwikkeld door Richard Rudd. Het is gebaseerd op de combinatie van genetica, de I Ching (een oude Chinese tekst) en moderne persoonlijke ontwikkeling. Het idee achter de Gene Keys is dat elk individu een...

Onbewuste oorzaken van pijn

Onbewuste oorzaken van pijn

Onbewuste oorzaken van pijn Pijn is echt energievretend en belast je hele leven ermee. Wie heeft er niet zo af en toe zeurende pijn? Hoofdpijn, spierpijn, gewrichtspijn, rugpijn... Maar hoe komt dat eigenlijk? En wat kan je eraan doen? Dr John E. Sarno was een...

De link tussen trauma en je gedrag

De link tussen trauma en je gedrag

Link tussen Trauma en gedrag Vrijwel iedereen heeft gedrags- en emotionele patronen die voortkomen uit trauma en stressvolle ervaringen, die hoofdzakelijk in de jeugd zijn ontstaan. Maar wat is de definitie van een trauma? Trauma betekent wond en is eigenlijk een...