Rife Plasma 

Frequency Healing

Rife Plasma Healing

 

Alles in het universum heeft een trillingsfrequentie, die een resonantiefrequentie wordt genoemd. Rife Technology is gebaseerd op de basis van kwantumfysica en elektronische resonantie, die het lichaam op fysiek vlak in balans brengt. 

Elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, schimmels, enz.) heeft een unieke en specifieke frequentie (of Mortal Oscillatory Rate). Wanneer je meer van deze zelfde frequentie naar het micro-organisme zendt, veroorzaakt dit structurele stress en wordt de ziekteverwekker uitgeschakeld of sterft. De Rife plasma bol genereert resonantiegolven die schadelijke pathogene organismen vernietigen zonder de rest van het lichaam schade toe te brengen. 

De Plasma-bol is de krachtigste van alle Rife-producten.

Door het zitten naast de plasma bol van Rife, neemt het lichaam deze frequenties over en dit heeft meteen effect op het lichaam. Rife had in 1929 ondervonden welke frequenties impact hebben op het lichaam om pathogenen en kankercellen te beinvloeden. Om een positief effect te hebben op het lichaam, dient het regelmatig herhaald te worden afhankelijk waarvoor het wordt toegepast. 

 

Effecten van frequentie therapie

  • Ondersteunt het lichaam zonder bijwerkingen
  • Versnelt helingsproces na blessure, ziekte en operatie
  • Vermindert stress en verbetert slaap
  • Vermindert pijn en ontstekingen
  • Vermindert pathogenen
  • Helpt het lichaam ziekten te bestrijden
  • Vitaliseert de cellen met zuurstof

Frequentieapparaten herstellen het zelfhelend vermogen van het lichaam 

Voor wie geschikt

 

Iedereen die te maken heeft met chronische klachten, mentaal of fysiek, kan gebruik maken van deze frequentie therapie. Het kan ook samen als je al bezig bent met de reguliere weg. Het is juist zeer goed om er dan mee te starten om het zelfhelend vermogen te versterken. Deze therapie heeft geen bijwerkingen en kan zo vaak gedaan worden als nodig is of tot dat het een positief effect heeft gegeven.

Start vandaag je gezondheidsreis