Rife Spooky2 Behandeling

Bioresonantie en Frequentietherapie van Spooky2

 

Deze bioresonantie laat jou zien wat er in je lichaam uit balans is en via frequentietherapie gaan we jouw zelfhelend vermogen versterken. Raymond Rife kwam begin 1900 erachter hoe je het lichaam kunt helen met frequenties, daar komt deze techniek vandaan, oude kennis en nog steeds zeer effectief. 

Via de biofeedscan kan ik zien welke punten belangrijk zijn in je lichaam om aan te werken met frequenties, waarna jij een op maat frequentieprogramma krijgt die je dan toegediend krijgt. Het mooie is dat deze therapie ook op afstand kan werken via kwantumverstrengeling, wat inhoudt dat ik een behandeling kan geven aan de hand van jouw DNA. Dit is ontdekt door Albert Einstein. Hij noemde dat spooky things at a distance, waar ook de naam Spooky vandaan komt. Dat je via het DNA te behandelen ook het fysieke lichaam kunt meenemen in effect. 

 

Hoe gaat het in zijn werk

 

  • We doen een biofeedscan
  • Ik kan zien wat er gaande is
  • Jij krijgt een behandeling op maat met de Rife Bioresonantie
  • De behandeling bestaat uit meerdere fases
  • Op afstand kan ik je blijven behandelen

De toekomst van de geneeskunde, gaat de geneeskunde zijn van geluid en frequenties

– Albert Einstein – 

Ons lichaam bestaat uit verschillende frequenties. Elk orgaan, pathogeen en cel heeft een bepaalde frequentie, wat te meten is of het gezond is of uit balans. Door je lichaam of DNA te behandelen met de juiste frequenties, breng je geleidelijk het lichaam weer in een gezonde staat. Dit gaat gepaard, met ontgiften, pathogenen doden, en weer opbouwen en versterken van het zelfhelend vermogen.

Via de biofeedscan van de Generator X kan ik inzien wat er nu nodig is om aan te werken in jouw lichaam en kan jij of regelmatig eeen sessie ontvangen van mij in de praktijk. of een behandeling op afstand ontvangen via quantum entanglement. 

 

Start vandaag je gezondheidsreis