Soul Body Fusion

  Soul Body Fusion®

 

Als je om je heen kijkt zie je een grote behoefte aan externe aspecten van het leven: carrière, financiën, veiligheid, promotie, reputatie. Als dit de main focus is, gaat vaak ten koste van je innerlijke rijkdom, creativiteit, zingeving, seksualiteit, passie en wat ook wel je levenskracht is.

Deze verstoring kan leiden tot wat sommige sjamanen zielsverlies noemen: je moedeloos voelen, of een vaag gevoel van doordringende leegte. De ziel heeft hier betrekking op je unieke essentie, de diepere, unieke jij, en is niet bedoeld in een religieuze context.
Je ziel is je verbinding met de universele rijkdom en kracht van de bron.

 

“It is impossible to heal the body, without healing the soul”

– Socrates – 

Niet verbonden zijn met jezelf komt vaak voor in onze samenleving. Je zult vast wel mensen kennen die succesvol lijken en diep van binnen ongelukkig zijn. Dit maskeert vaak verdriet, verwarring en een gevoel van leegte. Je bevind je misschien zelf wel in deze situatie. Zoveel mensen zijn wanhopig om hun levendigheid nieuw leven in te blazen dmv alles buiten zichzelf te zoeken, maar ze weten niet hoe ze de connectie met zichzelf kunnen vinden.

 

Hoe werkt Soul Body Fusion?

 

Soul Body Fusion® is een eenvoudig, veilig en snel proces, die bedoelt is om meer van jouw ziel te integreren in jouw lichaam en je levenskracht terug te brengen. 

Het lichaam wordt op cellulair niveau opnieuw uitgelijnd, met het hoogst mogelijke licht dat het kan vasthouden.
Wanneer je lichaam en ziel niet op elkaar zijn afgestemd, kun je niet ten volste in de flow leven, vanuit  je hoogste potentieel.

Velen van ons zijn gestrest en strompelen voort zonder de volledige kracht en juiste connectie van onze ziel.
De trauma’s, misstanden en teleurstellingen van het leven kunnen ervoor zorgen dat de energetische frequenties van je ziel en lichaam niet synchroon lopen.
Kun je je voorstellen hoe het zal voelen om de frequentie van je ziel en lichaam volledig met elkaar verbonden te hebben, zoals ze bedoeld zijn?

Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar velen van ons zijn vaak niet in staat om deze goed in het fysieke lichaam te integreren.
We leven ons leven vrijwel met de handrem aan en we zijn niet in staat om de gezondheid, rijkdom en welzijn aan te trekken die ons geboorterecht is.

Lees hier ook meer over de Wet van de Aantrekkingskracht.

De sessie heeft effect op 2 manieren: na een Soul Body Fusion® ben je meer verbonden met ‘boven’ (je ziel, spirit) én meer verbonden met ‘beneden’ (de aarde, je lichaam).
De Soul Body Fusion kan op verschillende manieren effect hebben. Het is een proces dat nooit ophoudt: je kunt je altijd weer verder en dieper verbinden.

Soul Body Fusion® kan je helpen om:

* Meer levenskracht ervaren

* Meer thuis te voelen op aarde en in je lichaam

* Meer gegrond en meer aanwezig te zijn in je leven

* Meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn te ervaren

* Vanuit je verbinding betere keuzes te maken

* Te groeien en te helen op spiritueel, emotioneel, mentaal of fysiek niveau

    “You don’t have a soul, You are a soul & You have a body”

    – C.S. Lewis –