Spiritualiteit 

Video’s & podcasts 

The Great Awakening & het grotere plaatje

 

Ik vertel hier mijn eigen reis van mijn ontwaken en decontdekkingen die ik heb gedaan en daardoor mijn beeld met jullie deel wat er nu gaande is. Al vanaf dat ik jong ben onderzoek ik verschillende stromingen die ik als een puzzel in elkaar leg wat er nu gaande is wereldwijd.

We zitten in een grote shift naar een hoger bewustzijn en de effecten daarvan zien we op persoonlijk, collectief en universeel niveau gebeuren .

De shift, censuur, compleetdenker, transformatie & vertrouwen

 

Albert en ik praten met elkaar over deze onderwerpen. De verschillen van bewustzijn van angst en vertrouwen en de shift waar we inzitten. De censuur die nu plaats vindt en waarom mensen op zoek gaan naar een ander waarheid die de mainstream laat zien, en ook over holistische gezondheid met medicinale paddenstoelen. 

Bewustwording, healing, blokkades, meditatie & lichttaal

 

Rowena en ik praten met elkaar over deze onderwerpen. Hoe werkt een healing, wat zijn entiteiten en blokkades, wat is lichtaal en hoe kan je goed mediteren. Rowena is een healer en zij helpt mensen die vastlopen in dingen waar een arts niet bij kan helpen. Zij ziet jouw energieveld en legt uit wat een healing kan doen. We praten over wat er nu gaande is en zien het als onderdeel van de grote transformatie waar we in zitten.

The New Human, DNA activations,

star children

Mijn interview met Mary Rodwell geeft je informatie over de veranderingen in ons bewustzijn en de verschuiving die we momenteel maken naar de Nieuwe Aarde
We veranderen snel en ons ‘junk ‘-DNA wordt geactiveerd doordat we de Nieuwe Mens worden. Mary heeft meer dan 3500 mensen onderzocht en suggereert dat buitenaardse ontmoetingen een wereldwijd fenomeen zijn.‘Indigo’s’ of ‘kristal’ kinderen, hebben telepathische vermogens & zijn spiritueel ontwaakt.

Ze geeft een andere betekenis aan kinderen met ADHD en autisme

Bekijk hoe wij omgaan met persoonsgegevens in onze Privacyverklaring.