Bewustwording

Video’s & podcasts

A souls mission, awakening, prophecies, NDE and consciousness of stones

 

In dit interview spreek ik met Elisa Namasté, zij is een heerlijke pure ziel die tegelijkertijd in meerdere dimensies is. (op een bewust niveau)
Ze ziet, voelt en hoort alles op energetisch niveau en is verbonden met de bron en met alles om haar heen. Ze herinnert zich dat ze naar de aarde kwam om ons bewustzijn te helpen verhogen en hielp met genezing waar mensen geblokkeerd of vastzitten.

 

De shift, censuur, compleetdenker, transformatie & vertrouwen

 

Albert en ik praten met elkaar over deze onderwerpen. De verschillen van bewustzijn van angst en vertrouwen en de shift waar we inzitten. De censuur die nu plaats vindt en waarom mensen op zoek gaan naar een ander waarheid die de mainstream laat zien, en ook over holistische gezondheid met medicinale paddenstoelen. 

Bewustwording, healing, blokkades, meditatie & lichttaal

 

Rowena en ik praten met elkaar over deze onderwerpen. Hoe werkt een healing, wat zijn entiteiten en blokkades, wat is lichtaal en hoe kan je goed mediteren. Rowena is een healer en zij helpt mensen die vastlopen in dingen waar een arts niet bij kan helpen. Zij ziet jouw energieveld en legt uit wat een healing kan doen. We praten over wat er nu gaande is en zien het als onderdeel van de grote transformatie waar we in zitten.

The New Human, DNA activations,

star children

Mijn interview met Mary Rodwell geeft je informatie over de veranderingen in ons bewustzijn en de verschuiving die we momenteel maken naar de Nieuwe Aarde
We veranderen snel en ons ‘junk ‘-DNA wordt geactiveerd doordat we de Nieuwe Mens worden. Mary heeft meer dan 3500 mensen onderzocht en suggereert dat buitenaardse ontmoetingen een wereldwijd fenomeen zijn.‘Indigo’s’ of ‘kristal’ kinderen, hebben telepathische vermogens & zijn spiritueel ontwaakt.

Ze geeft een andere betekenis aan kinderen met ADHD en autisme