The Conscious Healing Tribe

Van dis-ease naar ease

Van Dis-ease naar EASE in 12 maanden

 

Wil jij geïnspireerd worden om weer in je eigen kracht te komen staan? Je zelfhelend vermogen versterken op meerdere lagen, mentaal, fysiek en spiritueel? Een houvast en een stok achter de deur van mij en een groep die jouw steunt?

Start dan vanaf februari 2022 met het programma The Conscious Healing Tribe. Elke maand komen we bij elkaar in een kleine groep en elke maand hebben we een ander thema om jouw zelfhelend vermogen te versterken. Daarnaast heb jij elke 8 weken een privé sessie met mij om aan je eigen gezondheid te werken. Je start met mij eerst met een intake en stem analyse en zo gaan wij een jaar lang met elkaar aan de slag. Je hebt een directe lijn met mij voor al je vragen en advies.

Elke maand krijg jij regelmatig tools, inspiratie opdrachten en advies waar jij mee aan de slag gaat om een gezondere versie van jezelf te maken. We pakken gezondheid breed aan waardoor je ook beter kunt gaan helen dan iets te onderdrukken. Als je jouw frequentie aanpast gaat de rest vanzelf mee! 

 

Onderwerpen van deze jaartraining

Body

Wat is gezonde voeding

Vitamines, mineralen, vetten

Zelfhelend vermogen

Ademwerk

Geluidtherapie

Suppletie

Mind

Gedachtenkracht

Leven in flow

Manifestatie

Meditatie

Emotionele release tools

Onbewuste patronen

Soul

Energie healings

DNA activaties

Licht activaties

Bewustwording

Kwantumfysica

Chakra scan

De tijd is rijp om te beseffen dat de huidige gezondheidszorg niet een optimale manier is om gezond te worden, dit is een symptoombestrijdende industrie geworden. Deze huidige transformatie laat ons zien dat we anders naar gezondheid mogen gaan kijken, dat wij als mens meer zijn dan alleen een lichaam en dat alles in je leven een invloed heeft op jou.