Total body Detox

Doe de Total Body Detox en reset je zelf

 

Hoe is jouw kwaliteit van je leven? Ervaar jij chronische klachten? Dan is het absoluut verstandig om een Total Body Detox te gaan doen! Ontdoe jezelf van gifstoffen en stressoren en versterk je zelfhelend vermogen. Want hoe vaak doe je een APK voor je auto? En hoe vaak reset jij je lichaam? Vast niet zo vaak… Ook jouw lichaam gaat beter werken als je er goed voor zorgt en ook af en toe een goede detox doet. Gezondheid is een kwestie van balans op alle lagen. 

Upgrade jezelf fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel

 

Tijdens deze Exclusieve Total Body Detox van 12 dagen ga je ervaren hoe het is om uit je vaste patronen te stappen, goed te ontgiften, je dopamine levels weer te resetten, je energie te verbeteren en je darmen te reinigen. Je ontvangt een detox pakket met diverse producten, klysma set en geluidtherapie om nog dieper te detoxen, en een handleiding. Even alle aandacht voor jou, met de ondersteuning van mij om weer meer balans in je organen en je geest te krijgen, zodat jij je veel fitter gaat voelen. Deze detox is voor de mensen die écht willen veranderen en het roer in eigen handen willen nemen. Dus wil je uitgedaagd worden om te veranderen, dan is dit je kans!

 

Gifstoffen Detox

detox

Darmen Detox

darm detox

Dopamine Detox

detox

Energy Detox

energy detox

Mind Detox

mind detox

Waarom detoxen?

 

Je ondersteunt je lichaam in het zelfreinigende en zelfhelend vermogen. In de huidige tijd zijn er enorm veel stressoren en gifstoffen aanwezig, waardoor jij je organen enorm belast en net zoals Luis Pasteur op zijn sterfbed zei: Het is de omgeving (je lichaam) wat je ziek maakt en niet het pathogeen. Veel chronische ziekten worden verergerd door gifstoffen. Het verstoort je gen-expressie en metabolisme, het is neurotoxisch, nefrotoxisch, het blokkeert receptoren en verstoort je hormonen. 

De meeste mensen lopen met allerlei gifstoffen in hun lichaam rond, die ze hun hele leven meedragen. Wist je dat je dat je dagelijks wordt blootgesteld aan meer dan 700.000 verschillende giftige chemicaliën? Gifstoffen en zware metalen kunnen na verloop van tijd oxideren en omliggende cellen doden. Ze vergiftigen je cellen, beschadigen je hersenen, lever, centrale zenuwstelsel en andere organen. En het is ook nog eens voeding voor pathogenen zoals parasieten, schimmels, virussen, schadelijke bacteriën. Ze verzwakken je immuunsysteem en maken je kwetsbaar voor ziekten.

Een darmspoeling bevrijdt vastlopend lichaamsafval en gifstoffen, en hierdoor het algemene welzijn van het hele lichaam. Je wil niet weten wat er allemaal vastgekoekt zit in je darmen, waardoor voedingsstoffen niet meer goed worden opgenomen.

Daarnaast is een dopamine detox ook goed om te doen, omdat we de hele dag gestimuleerd worden met allerlei digitale afleidingen en is het heel makkelijk om een internet verslaving te krijgen. Met digitale dementie als gevolg. Door je dopamine aanmaak weer te balanceren, verbeter jij je geheugen, je concentratie, focus en motivatie. 

Met de energie detox verdiep jij je reiniging, omdat je energieveld, je DNA, je chakras en je aura allemaal energetische invloeden hebben van negatieve gedachtes en emoties. Van projecties van anderen en EMF straling. 

De mind detox omvat een aantal gingen, maar vooral de geluidtherapie die je ontvangt die je dagelijks luistert met een koptelefoon. (30 min per dag) Dit is een op maat gemaakte geluidtherapie met diverse opdrachten aan je brein, met informatie in geluiden, die invloed hebben op de balans van je linker en rechter hersenhelft, het rustig maken van je brein, loslaten van emoties, maar ook ontgiften van zware metalen, ontdoen van morgellons, verbeteren immuunsysteem en verbeteren van de algehele gezondheid. 

Voordelen van deze Total Body Detox

Ontgifting zware metalen
Ontgifting gifstoffen
Morgellons verwijderen
Bloedzuiveren
Ontstekingsremmend
Lever en galblaas reinigend
Verbetert spijsvertering
Vochtafdrijvend

Bloedsuiker verlagend
Urinezuur verwijderend
Vitaliserend
Immuunsysteem versterkend
Pathogeen dodend
Anti oxidant
Anti parasitair
Anti schimmel

Ontgifting zware metalen
Adaptogeen
Brein balans
Rustgevend
Energetische balans
Darmreinigend
Darmherstellend
Verbetert metabolisme

Hoe gaat het in zijn werk?

Gedurende 12 dagen (2 dagen opbouw en 2 dagen afbouw en 8 dagen detox) ga je een intense detox doen op meerdere lagen. Zowel mentaal, energetisch als fysiek. Geen half werk maar echt serieus aan het werk. Zo haal je de beste resultaten, dus deze detox is niet voor mietjes 🙂 Je gaat 9 dagen full on detoxen en met het all-inclusive detox pakket met handleiding zodat je weet wat je dient te doen en als optie mijn begeleiding erbij.

Gifstoffen Detox

Tijdens de detox ga je naast de kuur met fruit en groente sappen, ook een aantal klysmas doen. Je ontvangt een aantal producten die je in de klysma gaat gebruiken, maar ook in gaat nemen via capsules en je smoothies, om dagelijks je lichaam te ontdoen van gifstoffen en je lever te ondersteunen en bloed te zuiveren. 

Zoals Chlorella, Zeoliet en Mariadistel, Diatomeeën aarde, Paardenbloemwortel en Shilajit

Door met bepaalde kruiden, algen en bepaalde ontgiftende substanties te werken, kan je je lichaam ontdoen van zware metalen, gifstoffen, pesticiden en microplastics. 

De verschillende detox producten komen in het pakket mee om dagelijks te nemen en de weken daarna. Gedurdende de 12 dagen neem je het een aantal keer in per dag.

+ Je krijgt een handleiding van je moet laten deze week 

gifstoffen detox

Dopamine Detox

Tijdens deze dopamine Detox, ga je 9 dagen zo min mogelijk dopamine aanmaken, daardoor verbeter jij je geheugen, motivatie en concentratie. Dopamine is een neurotransmitter die bij het beloningssysteem van de hersenen hoort. Het zijn ‘boodschapper stofjes’ in de hersenen, die informatie overbrengen van de ene zenuwcel naar de andere zenuwcel..

Je lichaam wil in homeostase zijn en als je veel dopamine aanmaakt, omdat je constant die triggers en beloningen krijgt wat je goed laat voelen, dan zal je lichaam de dopamine receptoren op den duur verzwakken, waardoor je hersenen een ‘nieuw normaal’ aanhouden van het dopamine level in jouw lichaam. Hierdoor heb je steeds meer nodig om je goed te voelen. Met als gevolg, dat als je dingen doet waar je weinig dopamine van aanmaakt, je daar geen interesse meer hebt, zoals het lezen van een boek, je administratie doen, contact met anderen, je huis opruimen, je kijkt liever een game of je telefoon, omdat je daar meer triggers en beloningen van krijgt en dus dopamine van aanmaakt. Zo ontstaan ook verslavingen, omdat je steeds meer nodig hebt om je goed te voelen. Je vlucht je uit de normale gang van zaken, en raakt verstrikt in de dopamine rush. Hierdoor ontstaat er een verslaving voor social media, drugs, eten en seks.

dopamine

Dit ontvang je allemaal 

Shilajit 

Diatomeeën aarde

Chlorella

Zeoliet

Mariadistel

Cats Claw

Brandnetelblad

Pau D’Arco

Bitterzout

Darmmanagement

Probiotica

PH strips

Body Brush

Klysma set + 4 vullingen

Geluidtherapie

Chakra healing handleiding

Energy healing handleiding

Polarizer plate 

Begeleiding van mij 

Dopamine detox uitleg