De voordelen van waterstof peroxide op het lichaam

 

Waterstofperoxide is heel effectief bij het bestrijden van pathogenen (virussen, parasieten, schimmels en schadelijke bacteriën). Naast dat het een reinigingsmiddel is, kan het ook gebruikt worden voor je gezondheid (tenzij goed gebruikt). Heel veel mensen zijn inmiddels doodsbang geworden van en voor COVID, ondanks het feit dat de sterftecijfers van deze infectie heel erg laag zijn, is niet alleen de angst voelbaar, maar het is ook heel irrationeel. Na alle propaganda, angstzaaierij en censuur wat op je afgestormd is, en we de herfst weer in gaan, wil ik je graag een oplossing bieden die ook nog eens heel makkelijk is en ook nog toegankelijk en betaalbaar.

Er is namelijk een makkelijke en werkzame manier om pathogenen aan te pakken, zoals virussen, schimmels en parasieten maar ook verkoudheid, dat je niks anders meer nodig hebt. Waarom is een er vaccin nodig wanneer de infectie eenvoudig kan worden voorkomen, of te genezen is? Omdat er een grote macht achter zit die een verdienmodel heeft om dat een vaccin te pushen. Daarom zijn simpele en goedkope oplossingen verboden en worden ze gecensureerd of belachelijk gemaakt of zelfs voor gevaarlijk de wereld in gezonden door de mainstream media. Denk aan ivermectine en hydroxychloroquine, terwijl die al tientallen jaren zijn goedgekeurd. 

Waterstof Peroxide als oplossing

De zeer unieke eigenschappen van waterstofperoxide is een ideaal middel om interne infecties te behandelen, in het bijzonder die via de luchtwegen lopen. De inhalatie van waterstofperoxide door verneveling is aangetoond dat het extreem effectief is voor de snelle afbouw van alle pathogeen aanwezig in de sinussen, neus, keel en diep in de longen. Naast het feit dat zeer effectief is, is WP verneveling ook niet giftig, het is zeer goedkoop en gemakkelijk beschikbaar voor zowat iedereen op de planeet.

Verbazingwekkende gezondheidsvoordelen van waterstofperoxide

1. Het heeft een desinfecterende werking bij uitwendig gebruik
2. Helemaal niet giftig als het goed toegediend wordt aan een individu. Het inademen van WP door verneveling is aangetoond dat het extreem effectief is voor de snelle eliminatie van elke pathogeen wat aanwezig is in de sinussen,
neus, keel en diep in de longen (bij 3% of 12% foodgrade)
3. Klein in grootte, ionisch en doorlaatbaar voor elke cel, intracellulaire organel, en pathogeen wanden en membranen
4. Het is overal aanwezig in het lichaam, voortdurend geproduceerd zowel binnen als buiten de cellen (1)
5. Het is chemisch stabiel en het heeft een pathogeen-dodend effect 
6. Het wordt continue uitgescheiden door de epitheelcellen van de luchtwegen, die als een natuurlijke afweer mechanisme werkt tegen nieuw geïnhaleerd pathogenen
7. Van nature aanwezig in de uitgeademde lucht van gezonde proefpersonen (2)
8. Het is van nature aanwezig in de urine, om ook daar infecties te stoppen
9. Het lost op in water nadat de pathogeen is gedood
10. Verbeterde zuurstof in het bloed bij inademing door verneveling
11. Activering van lymfocyten
12. Het heeft een slijmoplossend effect
13. Het vormt een belangrijke voedingsstof in het lichaam 

Waterstofperoxide is een natuurlijk gegenereerd antibioticum

De beste pathogeen killer

Naast dat het pathogenen doodt, lost het op in water en zuurstof, waardoor het ook nog de cellen meer zuurstof geeft en er een betere PH waarde optreed. Alles wat bijdraagt aan meer heling. Waterstofperoxide zit overal in, in onze cellen, in water, in de lucht die we inademen. Het is daarom een veilig en natuurlijk voorkomend molecuul om te gebruiken in de juiste dosis van 3% of 12%. Waterstofperoxide werkt nog beter in combinatie met vitamine C in het aanpakken van pathogenen. Ze werken als enzymen die voeding verteren. Je kan het ergens opsmeren, spoelen in je mond of zelfs vernevelen en inademen.

Toepassingen

Mondspoel middel & frisse adem

Vele mondspoelmiddelen bevatten ook stoffen die giftig zijn voor je gezondheid zoals chloorhexidine, kleurstoffen en fluoride (bron)

Daarom kan je veel beter waterstof peroxide als mondspoel middel gebruiken. Spoel je mond 30 seconde met 1 deel 3% foodgrade en meng het met 2 delen water. Het doodt de bacteriën die voor de slechte adem zorgen en het verfrist echt je mond.

Wittere tanden

Waterstofperoxide zit in tandenbleekmiddel en daarom kan je beter zelf gorgelen met waterstofperoxide i.p.v  de chemische tandenbleek nemen. Neem op dezelfde dag nog even een 1/2 verhouding en spoel het langs je tanden. Dus doe dit 2 keer per dag, 1 keer gorgelen en 1 x spoelen. Je kan ook een paar druppels op je tandenborstel doen.

Keelontsteking, amandelstenen & ontstoken amandelen

Gorgel met waterstofperoxide en neem de verhouding zoals bij het mondspoel middel. Doe je hoofd naar achter en gorgel een minuut lang. Hierdoor dood je de pathogenen die voor de ontsteking zorgen. Spuug uit en doe het 2 keer per dag.

Acne behandelen

Ook in acne cremes en behenadelingen zit vaak waterstofperoxide. Het doodt de bacterien op je huid en het droogt het vet in je porieen. Mix 3 delen water en 1 deel waterstofperoxide en spoel of dep het over je gezicht. Was daarna met warm water af.

Ontstoken tandvlees

Door regelmatig en liefste dagelijks te spoelen met waterstofperoxide, zorg je dat de pathogenen en de ontstekingen verdwijnen uit je mond. Daarnaast is het ook belangrijk om je tanden goed te blijven poetsen natuurlijk en met tandenstokers te werken. Maar door te spoelen met waterstofperoxide verdwijnen de ontstekingen veel sneller.

Oorinfectie

Doe een paar druppels waterstofperoxide in je oor om de infectie te doden. Laat een paar minuten zitten en spoel je oor dan uit met water.

Voetschimmel

Pak je voetschimmel aan door waterstofperoxide te deppen op de schimmel op de huid of nagel. Doe dit dagelijks tot dat het weg is.

Virussen, verkoudheid en griep

Via een inhaler kan je waterstofperoxide via stoom inademen via een vernevelaar. neem er een met een stuk dat ook over je neus gaat. Doe dit via 1 deel zoutwater (kan je zelf maken door keltisch zeezout in water te doen) en 1 deel waterstofperoxide (3% foodgrade). Het zoute water heeft een verzachtende werking op de keel en slijmvliezen. Dit doe dit 10 minuten lang en dan 4 keer per dag en hou dit vol tot dat je 24 uur lang nergens meer last van hebt. (bron)

Parasieten

Neem een kuur van 7 weken en neem 12% Foodgrade, waarbij je 3 weken opbouwt met elke dag 3 druppels erbij in een groot glas water. Dus dag 21 neem je 63 druppels waterstofperoxide. Dan een week deze dosis en na deze 7 dagen ga je weer afbouwen met elke dag 3 druppels minder. Na 7 weken stop je weer met de waterstofperoxide. Test wel altijd of je parasieten weg zijn met een darmonderzoek. Dat kan al voor €85 bij mij, mail naar silvia@keytohealth.nl

Astma

Ook bij astma heeft het een zuurstofverhogend effect en helend in de longblaasjes er zijn al meerdere mensen compleet geheeld van astma na het inhaleren van waterstofperoxide. Lees hier een testimonial

Oorsmeer verwijderen

Doe een paar druppels in je oor en laat het schuimen (wat vanzelf gebeurt) Laat het een paar minuten zitten en was je oor uit of gebruik een wattenstokje om de resten te verwijderen.

Bloedstollend effect

Als je een klein wondje hebt kan je waterstofperoxide op het wondje doen, het wordt meteen schoon van de bacteriën en het stopt heel snel met bloeden. Het kan wel branden en prikken, maar het helpt heel snel.

 

Lees hier een uitgebreide versie van het boek Rapid Virus Recovery en waterstofperoxide

 

 

 

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten

De emotionele oorzaak van maagklachten   De aandoeningen die jouw maag beïnvloeden, hebben betrekking op alledaagse kwesties, op het materiële en moederlijke aspect van je bestaan. Je begrijpt het werk dat je maag verricht, en je weet dat het jouw manier van...