Wet van de Aantrekkingskracht

Wet van de Aantrekkingskracht

 

Hier is een denkwijze die misschien de manier waarop jij je verhoudt tot je leven kunt veranderen: om het externe leven te creëren dat je wilt, moet je eerst het interne leven creëren dat je nodig hebt. Wat daarmee bedoeld wordt is dat wat je graag wilt manifesteren, je dat al als een frequentie in je hebt. Want wat je uitzendt krijg je terug, dat is de Wet van de Aantrekkingskracht. 

Ben jij die persoon die af en toe zegt: waarom ik? waarom dit? waarom nu?

Je bent het zat dat je steeds achter de feiten aan moet lopen

Je wilt meer in de goede flow gaan leven en gaan aantrekken wat je wél wilt

 

Word weer de producent van je leven

Er zit zoveel potentieel in jou, dat je dat misschien nog niet kunt voorstellen. Het gaat erom je aandacht te verleggen naar de kracht die in jou zit, in plaats van buiten je. Dat je beseft dat jouw toekomst niet afhankelijk is van anderen, maar van jezelf.
Het gaat om de perceptie die je hebt over je leven, jezelf en de kracht in jezelf. Dus het begint eerst met een interne verschuiving.

Woorden, gedachten en emoties hebben allemaal een frequentie. Dit is energie wat je uitzendt, ook wel bekend als kwantumfysica.  Dit heeft allemaal een effect op jou, wat je aantrekt en op je leven hoe het loopt, daarom is het nodig om hier eerst bewust van te worden wat je uitzendt.

De problemen die we hebben met lager niveau van bewustzijn, bestaan namelijk ​​niet op een hoger niveau van bewustzijn

Vanaf dat ik jong ben werk ik al met deze techniek en daardoor leef ik heel vaak in de flow. Ik weet hoe ik met deze energie kan werken en zie daardoor veel synchroniciteit in mijn leven. Veel dingen komen mij toe.
Gewoon omdat ik deze universele energie wet regelmatig gebruik. Des te meer ik in de ‘flow’ zit, des te beter het werkt. Maar om het beter te begrijpen, leg ik eerst even uit hoe deze wet werkt.

De Wet van de Aantrekkingskracht, oftewel de Law of Attraction, is een universele wet.
En die wet zegt dat je zelf je realiteit creëert. Je trekt aan waar jij op resoneert. Dat zijn mensen en situaties. Jij trekt aan waar jij je op focust en waar jij in gelooft.
Als je gericht bent op wat je niet wilt of wat er in je leven ontbreekt, blijf je dat ook aantrekken.

“What you resist, persist”

– Carl Jung –

Je krijgt altijd datgene waar je aandacht naartoe gaat.
Dus is het ook belangrijk dat jij jouw weerstand opheft, die jou van de levensstroom scheidt, zodat de welvarende levensenergie weer kan gaan stromen in jou. En wat jij wilt ook jou kant op kan gaan stromen.
Dus focus jij je op dingen die je niet leuk vindt in je leven, zal dat ook een aantrekking zijn om er meer van te krijgen.

 

Hoe genereren wij innerlijke weerstand?

Dat doen wij door te oordelen, door je vast te houden aan een geloof over iets, door te denken dat het leven anders had moeten zijn. Door te letten op wat fout gaat.
Gedachten en emoties worden dan ego. Je identificeert je er dan mee, alsof je geen keuze hebt en dat dat de realiteit is. De mind is bewustzijn dat beperkingen heeft aangenomen, door de beperkingen los te laten, wordt de mind opnieuw bewustzijn.

Gedachten en emoties hebben een bepaalde frequentie. Hoe vaker je de gedachte of emotie herhaalt, hoe meer je resoneert op de trillingsfrequentie die bij die gedachte hoort. Wat als gevolg heeft dat je meer situaties en mensen aantrekt, die zich ook op deze frequentie bevinden.
Dit kan positief of negatief zijn.

Weerstand creëert obstakels en houdt je in een lagere vibratie. als je de weerstand kunt loslaten, dan kan je de vibratie verhogen en resoneren met de authentieke jij.
Dit proces begint bij het accepteren van de huidige toestand. En dit is wat er vaak nog niet gebeurt.

 

“Within you is the divine capacity to manifest & attract all you desire”

– Wayne Dyer –

Hoe kom je in de ‘flow’

Durf jij je te openen en je te laten transformeren, of blijf je vasthouden aan wat je kent? In de flow leven heeft met vertrouwen te maken, op dat wat er komt in het leven, leren loslaten i.p.v vasthouden.

Als je dingen kunt loslaten en écht kunt vertrouwen op hoe de dingen zullen lopen, zit je in een hogere trilling en kunnen er mooiere dingen jouw kant opstromen. Je zit dan in de flow.

“Overvloedig leven is wanneer je volledig op je pad bent en echt alles ontvangt wat je leven je wil bieden. Dit kan zich manifesteren als een geweldige samenwerking, materiële rijkdom, grote spirituele verbinding, geweldig werk waar je voldoening uithaalt, of gewoon een geweldige levenservaring “

De Wet van de Aantrekkingskracht ondersteunt jou in het overbruggen van de kloof tussen jou en je ‘hogere zelf’. zodat je meer in de flow kunt gaan leven en kunt gaan creëren wat je wilt i.p.v. dat alles je overkomt. Het enige doel van jou als mens is, volledig je authentieke zelf te zijn en te leren werken met deze energie. Ook wel manifesteren genoemd.

 

Maar hoe pas je het toe?

 

Er zijn dus een aantal dingen belangrijk om dit toe te passen, weerstand loslaten, weten wat je wilt, het uitzenden van de juiste frequentie en vertrouwen hebben. De kracht zit hem ook in het jezelf toestaan dat je het waard bent wat je wenst. Sta jezelf toe om de creator te zijn van je eigen realiteit!

Waar je het voor kunt inzetten is bijvoorbeeld in je werk, je wilt die klus binnenhalen, of een andere baan, het lastige gesprek of relatie met je baas of je partner goed laten lopen, meer geld verdienen, succesvoller zijn, een bepaalde relatie aantrekken of verbeteren, of je gezondheid verbeteren. Vul zelf maar in.

Ik heb dit zo vaak ingezet in alles in mijn leven. Het werkte altijd voor mij. Mijn all-time favorite zijn de lessen van Abraham Hicks. Dit is gechanneld werk wat via Esther Hicks komt. Het is ‘een zuiver groepsbewustzijn vanuit een niet fysieke dimensie’.

Maak een afspraak met mij voor manifestatie coaching en we gaan dan samen aan de slag om te zorgen dat je onderstaande onderwerpen beter kunt gaan toepassen.

 

 

Wat leer je in een sessie:

* Beperkende patronen en overtuigingen doorzien

* Leren manifesteren

* Leren om in de flow te leven

* Producent worden van je eigen leven

* Leren loslaten en vertrouwen op wat komt

* Focus weerleggen van tekort naar welvaart

“Dankzij Silvia, ben ik meer gaan geloven in mezelf en in wat ik kan. Dankzij haar blijf ik continu op het goede focussen. En werk ik nu met affirmaties en de wet van de aantrekkingskracht. Ik voel me een sterker en beter persoon. Ze luistert echt oprecht naar je. Ik ben voor mezelf begonnen en ik sta weer in mijn kracht. En mijn boekingen stromen nu binnen. Ze heeft mij onwijs geholpen in mijn leven.

- Anne -

“Silvia heeft mij geholpen om weer in mijn eigen kracht te komen en trouw te blijven aan mezelf. De Wet van de Aantrekkingskracht is altijd belangrijk geweest voor me, maar soms raak je van je pad. Deze geweldige dame heeft mij geïnspireerd en gecoacht om het beste uit mezelf te halen. En met resultaat! Droomhuis, droombaan en 14 kilo lichter zonder moeite! Ik verheug me op het uitkomen van al mijn dromen en nog meer. En mocht ik ooit weer steun nodig hebben, dan weet ik bij wie ik moet zijn. Lieve Silvia bedankt!

- Diana -

‘Imagination is everything, it is the preview of life’s coming attractions’

– Albert Einstein-