Lakhovsky MWO harmonizer plate 45 mm

14,95 incl. btw

Ervaar geharmoniseerde energie door de MWO plaat van Lakovsky’s ontwerp om energie om te polen naar een betere balans. EMF straling zorgt voor disharmonie en door deze plaat ergens op te leggen, zorgt het dat de die onbalans harmoniseert. Ook water kan je ermee hamoniseren en pijn op het lichaam, door het op die plek te leggen of onder een glas water te houden voor een aantal minuten.

Verzenden via brievenbuspost

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Deze Lakhovsky MWO-harmonizer is ontworpen als een frequentie apparaat, dat gedurende een bepaalde tijd over een aangetast deel van het lichaam kan worden geplaatst.

U kunt deze Lakhovsky MWO harmoniser plate gebruiken om EMF-gerelateerde symptomen te behandelen. Wrijf de MWO-harmoniser gewoon over het getroffen deel van het lichaam of plaats hem daar enige tijd onder een stuk tape om het makkelijker te maken. De duur varieert van persoon tot persoon, dus het kan zijn dat je enige tijd moet experimenteren om de perfecte behandelingstijd te vinden.
Het kan ook worden gebruikt tijdens meditatie of in combinatie met kristalgenezingspiramides en orgone-apparaten.

Dit is een verbeterde versie met 2 extra ringen. Dergelijke meergolfoscillatoren hebben een breder frequentiebereik omdat er meer ringen aanwezig zijn.

Afmetingen

• diameter: 45mm
• dikte: 1,6 mm

Andere suggesties…