Bio-resonantie scan & therapie

 

Wist je dat ons lichaam een symfonie van frequenties is, die geanalyseerd en geharmoniseerd kunnen worden? De geneeskunde van de toekomst draait om frequenties. Krijg eindelijk inzicht in je klachten! 

Bioresonantie is het meten van magnetische velden in elke cel en elk orgaan. Deze velden worden vastgelegd door lichtsensoren, die d.m.v een koptelefoon op de oren worden geplaatst. Vervolgens wordt met behulp van een spectraalanalyse een vergelijking gemaakt tussen de gemeten veldsterktes en de database van verschillende celtypen.

De resultaten worden weergegeven op een grafisch scherm en voorzien van een score. Daarnaast zie je welke oorzaken van klachten worden aangegeven. Deze scan is zeer nauwkeurig en biedt een duidelijk inzicht in de onderliggende oorzaken van klachten.

Deze geavanceerde benadering gaat verder dan traditionele bioresonantie. Door middel van spectraalanalyse wordt een gedetailleerd frequentieprofiel gecreëerd, waarbij jouw lichaamsrespons wordt vergeleken met standaardprofielen van gezonde mensen, orgaantypen, specifieke celtypen per orgaan, en zelfs ziektebeelden en pathogenen uit een uitgebreide database.

 

bioresonantie
bioresonantie
bioresonantie

Hoe werkt de bioresonantie?

Dit geavanceerde, niet-invasieve diagnostische instrument maakt gebruik van lichtgolfresonantie om de functionele status van het menselijk lichaam te scannen en abnormale omstandigheden in weefsels en cellen te detecteren. Vervolgens voorziet het in passende behandelingen door middel van resonante lichtgolven die energetische balans brengen waar nodig.

De Metatron 4025 Hunter kan zelfs oscillaties meten van middelen zoals voedingssupplementen, plantenextracten en homeopathische remedies, en bepalen welke het beste werken voor jouw situatie. Op basis van deze informatie kan het de meest effectieve behandeling voor jou vinden.

Boek een sessie

Ervaar deze unieke Bioresonantie Therapie in een uitgebreide sessie inclusief scan en directe therapie met lichtgolffrequenties. Reserveer  jouw sessie en neem de eerste stap naar een gebalanceerd en gezond leven. Reken op een sessie van 1,5 uur om de scan en therapie uit te voeren. Ook ontvang je een intake vooraf.