Bioresonantie scan & therapie 

 

Wist je dat alles in je lichaam uit frequenties bestaat wat te analyseren en te harmoniseren is? De nieuwe geneeswijze is de geneeswijze van frequenties. 

 

Stap binnen in de wereld van holistische gezondheid met deze baanbrekende bioresonantie technologie. Een recente ontwikkeling binnen de bioresonantie betreft het meten van magnetische velden wat in elke cel en orgaan bevindt. Deze velden worden vastgelegd door sensoren, die als koptelefoon op de oren worden geplaatst. Vervolgens wordt met behulp van spectraalanalyse een vergelijking gemaakt tussen de gemeten veldsterktes en de database van diverse celtypen.

De vastgestelde punten worden weergegeven op een grafisch scherm en voorzien van een score. Bij het testresultaat wordt tevens een tabel toegevoegd, waarin de meest waarschijnlijke oorzaken worden aangegeven.

Deze innovatieve benadering gaat verder dan traditionele bioresonantie. Een gedetailleerd frequentieprofiel wordt gecreëerd door spectraalanalyse, waarbij jouw lichaamsrespons wordt vergeleken met standaardprofielen van gezonde mensen, orgaantypen, specifieke celtypen per orgaan, en zelfs ziektebeelden en pathogenen uit een uitgebreide database.

bioresonantie
bioresonantie
bioresonantie

Hoe werkt de bioresonantie?

Dit geavanceerde, niet-invasieve diagnostische instrument voor lichamelijk onderzoek en analyse maakt gebruik van lichtgolfresonantie. Het scant en detecteert de functionele status van het menselijk lichaam, evenals geleidelijk gevormde abnormale omstandigheden in weefsels, cellen, chromosomen en DNA-helix. Het traceert zelfs afwijkingen op moleculair niveau of in volledige organen en voorziet vervolgens in passende behandelingen door middel van resonante lichtgolven die balans brengen op de plek waarnodig. 

De Metatron 4025 Hunter kan oscillaties meten van middelen zoals voedingssupplementen, homeopathische remedies, enzovoort. Met behulp van deze functie kan het het meest efficiënte middel voor jou vinden. De Metatron 4025 Hunter kan identificeren welk therapeutisch middel het beste werkt en welke belastingen aanwezig zijn.

Boek een sessie

Deze sessie gaat samen met een intake vooraf en daarna de scan en daarna meteen de uitvoering van een healing via de koptelefoon waaruit lichtgolffrequenties komen. Reken op een sessie van 1,5 uur om de scan en therapie uit te voeren. Ook ontvang je een intake vooraf.