Reviews Mycotherapie – Medicinale paddenstoelen

 

Mycotherapie is al duizenden jaren oud waarbij medicinale paddenstoelen in worden gezet om het zelfhelend vermogen te versterken. Inmiddels staan er duizende verschillende medische onderzoeken op de site Pubmed om te zien wat de wetenschap inmiddels weet over de genezende krachten van medicinale paddenstoelen. Lees de reviews hieronder of de reviews over frequentie therapie of plasma en GaNs om te zien of dit ook wat voor jou is om te doen. 

Keel en Lymfeklierkanker

De diagnose keel en lymfeklierkanker heb i gead en ben door Silvia geholpen om de juiste en gezonde voeding te eten en om mijn immuunsysteem te boosten en beter door het traject heen te komen (chemo en bestralen) nu na bijna 8 maanden verder en gezond verklaard, ben ik erg blij met haar hulp! Ik heb door haar een positieve mindset gekregen (heel belangrijk) en tijdens mijn behandeling met paddenstoel Cordyceps pillen (wat de dokter zei, doe maar niet, ze weten veel, maar over voeding en zo weten ze vrij weinig, dus zeggen ze al gauw doe maar niet) Geloof me nou maar dat je lichaam tijdens dit soort zware behandelingen gewoon goede voeding heeft om te kunnen herstellen. En door haar heb ik me ook echt stukken beter gevoeld tijdens de chemo en bestralingen, door goede voeding, detox, kruiden, paddenstoelen, multiwave oscillator . En wat iedereen er ook over denkt ik ben er goed mee geholpen! Bedankt lieverd, ik ben er voor de rest van me leven voor jou als jij mij nodig hebt!

Emiel

Alvleesklierkanker

Ik kan/mag nog steeds de vierdaagse van Nijmegen lopen samen met mijn man, geweldig!

Toen ik samen met mijn man voor de 12e keer de vierdaagse wandeltocht van Nijmegen had gelopen, klaagde hij over spierpijn. Op zich niet onlogisch als je 226 kilometer hebt gelopen, want ik had er ook last van. Na een paar dagen echter – nadat het bij mij al weg was – had hij er nog steeds last van.

 Om het zekere voor het onzekere te nemen hebben we toen een afspraak gemaakt bij onze huisarts, omdat zij er niet was kwamen wij terecht bij een vervangende arts die mijn man voorstelde om naar de fysiotherapeut te gaan. De fysiotherapeut waar we normaal heen gaan was er ook niet en de vervanger concludeerde, na een eerste behandeling, dat mijn man eigenlijk topfit was en er geen behandelingen noodzakelijk is.

 Wij zijn daarna teruggegaan naar onze eigen huisarts, die toen weer terug was, en nadat zij ons verhaal had aangehoord besloot ze ons door te sturen naar het ziekenhuis voor het maken van een echo. Een paar dagen daarna belde de huisarts op of ze langs mocht komen. Onze vrees bleek waar, bij mijn man was alvleesklierkanker geconstateerd met mogelijk uitzaaiingen op de lever. Wat dan volgt is een volledig ziekenhuiscircuit met als eindresultaat een gesprek met een oncoloog die je koud vertelt: “We gaan starten met de chemo en uw levensverwachting is 3-6 maanden”.

 Je leven stort in, maar niet voor lang. Het heeft mij strijdbaar gemaakt en ik ben van alles gaan lezen over natuurlijke producten en geneeswijzen en kwam daarbij onder andere, via zijn eigen site, terecht bij Prof. dr. C.H.J. (Casper) van Eijck. Een arts/chirurg gespecialiseerd in de behandeling van alvleesklierkanker, die vooral behandelingsmogelijkheden ziet van deze kankersoort door het versterken van het immuniteitssysteem. Een arts die ook openstaat voor het gebruik van natuurproducten en die ons adviseerde de chemokuur af te maken en dan bij hem langs te komen.

Toen wij de na de laatste chemobehandeling de oncoloog spraken en hem vertelden dat wij naar dr. Van Eijck zouden gaan waren zijn woorden: “Dat heeft geen zin de behandelingen zijn klaar en hij zal niets meer vinden!” Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat door de chemotherapie de tumoren ook verdwenen waren.

Toen wij dit verhaal bij onze eerste afspraak bij dr Van Eijck vertelden waren zijn woorden: “Als uw oncoloog u heeft verteld dat we klaar zijn, kan ik u vertellen dat we nu pas gaan beginnen!” Een volstrekt andere benadering dus.

Mijn man heeft een intensieve immuniteitsbehandeling ondergaan en de afgelopen vier jaar dat we nu onder behandeling zijn bij dr. Van Eijck zijn de resultaten uitstekend, zijn de bloedwaarden prima en wordt het gebruik van natuurproducten ook door hem aangemoedigd.

Van de Terracotta-producten die wij naast bijvoorbeeld Vitamine C, Vitamine K en andere natuurproducten gebruiken, voelt hij zich heel goed bij het gebruik van Amitabha en recent bij Immunity.

Ik vertel dit verhaal omdat ik hoop dat mensen ook deze Terracottaproducten gaan gebruiken als ze horen wat het mede voor en bij mijn man heeft gedaan. Hij voelt zich super fit, kan de wereld aan en wij kijken uit naar onze volgende vierdaagse van Nijmegen samen.

19 mei 2021

Mw. A Prins, 70 jaar, Zandvoort

Herseninfarct ( CVA ) 

Mijn moeder heeft in 2014 een zwaar CVA doorgemaakt. Na een paar jaar van revalideren, zijn wij ook andere vormen van geneeskunde uit gaan proberen. We merkten namelijk dat de vooruitgang minimaal was geworden.
Een natuurgeneeskundige geeft mijn moeder nu meer dan een jaar therapie en Terracotta capsules. Sinds de behandelingen en het innemen van Terracotta Rockstar, Superbrain en Immunity, is er duidelijk vooruitgang te bemerken.
Mijn moeder is alerter, het lukt haar beter na te spreken en ook correct antwoord te geven of iets uit zichzelf te zeggen.
Ook is er lichamelijke vooruitgang zoals meer uithoudingsvermogen en een betere doorbloeding.
Wij zijn ontzettend blij met deze resultaten! De kwaliteit van mijn moeders leven wordt zo toch nog verbeterd.

Kim van Wijngaarden

Van haar Natuurgeneeskundige:
Haar natuurgeneeskundige vertelde dat mevrouw indertijd in een rolstoel bij haar binnenkwam en toen niet kon spreken behoudens het maken van enige geluiden. Nu kan ze al een stuk beter lopen met een wandelstok en is haar spraakvermogen terug aan het komen.

Mevrouw van Wijngaarden, Dordrecht

Borst kanker / Energie

Het was januari 2016 dat ik gediagnosticeerd werd met borstkanker met uitzaaiingen naar mijn lever en botten via mijn lymfe en bloedstelsel.
Mijn lever was zodanig slecht, dat alleen Chemotherapie nog mogelijk was mits mijn lever het zou redden. Mijn levensverwachting was een paar maanden, 12 weken was hun prognose.
Vanaf dag één ben ik zelfgemaakte verse rauwe shakes van organisch groenten en fruit samen met juices gaan maken en drinken.
Daarnaast had ik een cocktail van supplementen die ik met de shakes en juices (toen ik na twee maanden nog steeds in leven was) ben blijven innemen. Mijn lichaam kon de chemokuren niet meer aan en ben vanaf eind Mei 2016 overgestapt op chemo pillen.
Deze sloegen de eerste twee maanden niet aan, maar daarna werd het gelukkig langzaam weer wat stabieler.
Mijn supplementen heb aan mijn behoefte aangepast, omdat het steeds iets beter met mij ging.
Ik nam in mijn supplementen al verschillende soorten paddenstoelen, maar wist nooit precies welke dosering goed voor mij was, totdat ik in september 2017 met Terracotta producten in aanraking kwam.

Ik ben toen begonnen met Terracotta Immunity en Terracotta Rockstar die veel gebuiksvriendelijker waren.
Mijn begin dosis (3×3) was gezien de ernst van mijn ziektebeeld niet genoeg. Na overleg met de mensen achter Terracotta ben ik in januari 2018 dan ook begonnen met een hogere dosering (3 × 4) capsules per dag van ieder ( Immunity en Rockstar ).
Ik kreeg toen al snel het gevoel dat mijn lichaam daar veel beter op reageerde en dat toonde de Ct-scans van maart en juli 2018 dan ook duidelijk.
Mijn lever ging er steeds beter uitzien.
Momenteel kan men geen tumoren vinden in mijn borst , lymfen – onderrug en lever.. Tumor marker is nog maar 4.  Ze kunnen dus niet zien of er nog iets is. Er zijn nog twee vlekken op mijn lever die wederom kleiner zijn gewordenen en waarvan men niet met zekerheid kan zeggen wat het is , kan ook littekenweefsel zijn.

Voor mij is het een kwestie van een positieve instelling in combinatie met gezond eten , geen suikers en geen eiwitten ( ik ben vegetariër ) met aanvullende supplementen aangevuld met Terracotta supplementen.
En positieve instelling is en pré.
Dit alles heeft het er weer toe gebracht dat ik momenteel wéér voor twee jaar mag bijtekenen zegt mijn oncoloog… twee, hij vergist zich, ik dacht toch eerder aan wel 20 jaar!
Het zal voor iedereen verschillend zijn hoe er op de Terracotta producten gereageerd zal worden, Ik hoor meerdere positieve resultaten en wonderbaarlijke resultaten bij uitbehandelde mensen en ik zou dan ook niet graag dezelfde weg hebben gewandeld zonder deze Terracotta supplementen.
De Terracotta-ingrediënten zijn medisch onderbouwd in ziekenhuizen en in onderzoeken is het aangetoond dat wel degelijk het helpt!
Dank hiervoor!
En Terracotta: Ik ga ermee door en zegt het voort !! Er zijn namelijk zoveel mensen die hier baat bij zouden hebben!!

Beau

Wicky Beau Hawaii, USA

Collagene colitis

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen , en wel uit de serie van Terracotta aanbevolen door Silvia van Key To Health 

2020

Cor van Tricht

Huidkanker

Velserbroek, Januari 2019

Eind 2016 kreeg ik de diagnose Huidkanker (agressief melanoom) en werd ik behandeld in het Anthony van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Niettemin verspreidde mijn kanker zich in 2017 door mijn gehele lichaam. Metastasen groeiden in mijn long – lever en mijn lymfklieren. Dit was levensbedreigend.
Begin 2018 begon ik met het gebruik van Terracotta TCM  (10 capsules Immunity, 10 capsules Rockstar, 5 Superbrain per dag). Sindsdien is er een enorme verbetering geboekt. Vandaag is mijn kanker zo goed als verdwenen, ik heb de medische rapporten . Die zijn op aanvraag beschikbaar. En een eerdere conclusie (juli 2018) hen ik hieronder geplaatst , mijn situatie is sedertdien aanzienlijk verbeterd sinds dit rapport. Vandaag is er geen kanker meer zichtbaar !!

* Zeer sterke afname van de grootte van de laesies in het subcutane vet, met name op de thoraxwand

* Zeer sterke afname van de grootte van de longlaesies die niet langer als zodanig herkenbaar zijn

* Afname van lymfadenopathie in de linkerlonghilus

* Geen afwijking zichtbaar in het darmpakket

* Geen levermetastasen

Ik ben een eeuwig dankbare man,  Terracotta TCM hartstikke bedankt !!

Ger, 75 jaar oud

Dit is een pseudoniem daar ik niet onder mijn eigen naam op het internet wil . Maar een ieder die meer wilt weten kan contact opnemen met Terracotta TCM en die geven dat door aan mij. Medische rapporten zijn ter inzage beschikbaar

G. Van der Niet , 75 Jaar Velserbroek

Reuma

In oktober 2016 begon ik pijn te krijgen in mijn linkerschouder en in de gewrichten van mijn vingers. Mijn handen werden opgezwollen en de pijn werd al snel ondraaglijk. Mijn arts voerde een aantal bloedtesten uit en vond een hoog gehalte aan C-reactief proteïne (CRP) waarvan hij zei dat het een indicatie was van een hoge ontsteking in het lichaam en bevestigde dat ik reumatoïde artritis had. Ik werd doorverwezen naar een specialist, die Hydroxychloroquine aanbeval, welke hij zei dat hij deze zou toedienen in een gefaseerd doseersysteem zodat het lichaam er geleidelijk aan zou wennen. Hij vertelde me dat dit een degeneratieve ziekte was en dat er geen geneesmiddel voor is en dus niet is te genezen, alleen een behandeling om de pijn te beheersen en de achteruitgang te vertragen. Toen ik las over de bijwerkingen van het behandelplan, waaronder haaruitval en braken, besloot ik om alternatieve remedies te proberen. Ik kon niet accepteren niet dat er geen remedie hier voor was.
Ik begon met acupunctuur in een lokale kliniek, gerund door een Chinese vrouw. Dit hielp om de pijn te beheersen, maar zoals de clinicus mij uitlegde, is acupunctuur geen remedie voor reumatoïde artritis. Ze noemde een behandeling met een speciale schimmel die bekend staat als cordiceps en die verkrijgbaar is in China. Ik begon hier online naar te zoeken en kwam uiteindelijk het Terracotta TCM productielijn tegen in een ebay-winkell. Ik nam contact op met de verkoper en nadat hij over mijn symptomen had gehoord, stelde hij voor om Xi’aN genaamd , en Rockstar drie keer per dag een capsule van beide te nemen.
Wonderbaarlijk binnen vijf dagen nadat ik met Immunity en Rockstar was gestart voelde ik de zwelling in mijn gewrichten afnemen en werd de pijn veel beter hanteerbaar. Na een maand voelde ik me sterker dan ooit en mijn energieniveau nam enorm toe. Ik had een geplande bloedtest en een afspraak met de artritis-adviseur in februari 2017. Toen we elkaar ontmoetten, legde ik uit dat ik een alternatieve weg had gekozen. Hij was zeer sceptisch over mijn behandeling en maakte zich zorgen omdat ik niet het voorgeschreven geneesmiddel had ingenomen en dat ik onherstelbare schade aan mijn botten zou hebben aangericht.
Hij nam de bloedtesten en we hadden een vervolgafspraak ongeveer 10 dagen later. Hij was verbaasd over het lage niveau van CRP in mijn bloed. Hij vroeg me over mijn behandeling en was verbijsterd over het feit dat de ontsteking totaal verdwenen was. We spraken uitvoerig over mijn situatie , maar hoewel hij de resultaten zelf voor zich zag , wilde hij deze niet zien dat dit ook voor een ander zou kunnen werken Hij ontsloeg me en vertelde me om contact op te nemen met mijn arts als de symptomen weer opdoken.
Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik voor het eerst de symptomen had. De diagnose van een ongeneeslijke ziekte was onmiskenbaar. De CRP-bloedindicator en mijn specifieke pijn waren volledig consistent met reumatoïde artritis. Het vinden van het Terracotta-assortiment was voor mij een uitkomst. Ik leid nu een volledig en actief leven. Ik ga drie keer per week naar de sportschool en heb me nog nooit zo goed gevoeld. Iedereen die lijdt aan reuma en dit leest, probeer dit eens, je hebt niets te verliezen. Je zult verrast zijn, geloof geen mensen die zeggen dat er geen remedie is, er is er een en het zal je leven veranderen.

Nancy Kilfoyle Manchester , United Kingdom

Athletics Performance / Hormoon Balans

Ze zeggen dat wij datgene leren wat we het meest nodig hebben In mijn geval heeft mijn familie een lange voorgeschiedenis van diabetes en nierziekte. En een paar jaar geleden kreeg ik ook deze diagnose en kreeg ik medicijnen voor insulineresistentie en voor een lage schildklier functie.
Ik wist intellectueel gezien dat onze Terracotta-producten fantastisch zijn en dat Cordyceps, in bijzonder het belangrijkste ingrediënt in RockStar , werd vereerd als een wonderplant met een breed scala aan farmaceutisch actieve ingrediënten en gezondheidsvoordelen. Maar ik had het zelf nog nooit uit de eerste hand ervaren totdat de medische toestand van mijn moeder snel begon te verslechteren. Ze had 10 jaar dialyse ondergaan en haar diabetes in combinatie met een lange lijst van medicijnen hadden haar lichaam langzaam vernietigd. Dit alles culmineerde in een reeks van bijna opeenvolgende amputaties. Het zien van mijn moeder zonder benen gaf mij opeens waardering voor de mijne, dus hoewel ik het haatte, begon ik te rennen ter stimulatie van de bloedsomloop. Sommige mensen houden van rennen, het is een soort therapie, het ontspant hen. Ik kan echter niet hetzelfde zeggen. Ik begon te rennen om mijn moeder te eren en mezelf ervan te overtuigen dat er iets goeds voortkwam uit het feit dat ze haar benen verloor. Hardlopen was fysiek en mentaal moeilijk, dus ik begon 2 RockStar pillen één uur voor de training om mijn prestaties te verbeteren. Ik had nog nooit zo’n uithoudingsvermogen ervaren. Het was magisch. Ik zou voor altijd door kunnen rennen! In slechts één maand ging ik van 3 keer per week 3 kilometer hardlopen naar 4 tot 5 keer per week 5 tot 10 kilometer hardlopen. Later, met mijn nog sterkere vertrouwen in mijn eigen producten, besloot ik om mijn insulineresistentie en het schildklierprobleem aan te pakken. Ik kende het hoofdbestanddeel in SuperBrain, Hercium erinaceus was onder meer effectief om de hersenen te voeden en het hormonale evenwicht te bevorderen. Mijn hormonen moesten worden aangepakt, want kort nadat ik begon te rennen en RockStar gebruikte als mijn nieuwe levensstijl werd ik niet één keer maar twee keer zwanger! 2 baby’s in 2 jaar, allemaal terwijl wij een bedrijf helemaal vanuit het niets aan het opbouwen waren. Ik wilde van de chemische medicijnen af en hielp mijn lichaam op een natuurlijke manier genezen, dus ik begon SuperBrain dagelijks 3 pillen te slikken. Ik merkte geen verandering, dus ik nam er meer , zelfs 6 pillen in de ochtend. Duidelijkheid! mijn geest voelde zo scherp! Bijna net zo scherp als in mijn pre-zwangerschap jaren, het was geweldig. Maar ik was van nachtrust beroofd, mijn baby’s zijn van het type dat weinig slaap en weinig voedsel nodig hebben, wat prachtig is vanuit een evolutionair oogpunt, maar niet vanuit het perspectief van een moeder. De slapelooze nachten en dagen non-stop gedurende 2 jaar zorgden ervoor dat mijn humeur en energieniveau een duik namen in de vroege avonden rond 17.00 uur. Dus begon ik in de tussentijd in de middag ook 3 SuperBrain en 2 RockStar te nemen. Probleem opgelost. Ik had en heb nu genoeg energie en mentale helderheid om mijn 20-uren dagen aan te kunnen.
Zoals ik al eerder zei, intellectueel gezien wist ik dat de Terracottaproducten fantastisch waren, maar nu ik de geweldige impact hiervan zelf heb mogen ervaren in mijn eigen leven, denk ik dat iedereen ze zelf moet proberen.

Yezika van Gent - Calberto Antwerpen, België

Super snel herstel na zware operatie

Een aantal maanden geleden werden er een aantal zeer grote vleesbomen in mijn baarmoeder geconstateerd. Dit resulteerde in vermoeidheid en veel bloedingen.
In eerste instantie is een baarmoederbesparende operatie gedaan maar helaas verhielp dit de klachten niet. De overgebleven vleesbomen waren zelfs groter geworden en hadden de grote van een sinaasappel. Een tweede operatie werd dus gepland om de baarmoeder te verwijderen. Een week of drie voor de operatie rade een dame die de Terracotta pillen gebruikt mij aan om er ook mee te beginnen. Ik begon met 3×1 Rockstar en Immunity en voerde de dosering rond de dagen van de operatie op naar 3×3. Twee weken na de operatie ben ik terug gegaan naar 3×1. Ondertussen is het 5 weken geleden en ik voel me als de oude. Mijn energiepeil is beter dan dat het in lange tijd is geweest en volgens mijn opererende arts was ik zeer snel en sterk op de been !! Ik ben dus fan van Terracotta. Keep up the good work!

Femke , 35 Jaar , NH 

Femke , 35 Jaar Zandvoort , NH

Athletische performance/ stress/ Jetlag relief

Ik ben samen met mijn vouw jaren geleden in China bekend geraakt met de Chinese Geneeskunde. Het eerste wat ik kende was de Cordyceps. Ik moet bekennen dat ik het nooit echt serieus had genomen totdat ik zelf merkte dat ik veel beter presteerde met sporten. Ik doe al jaren aan fitness en ik was in het verleden zelf bijna professional powerlifter geworden. Mijn vrouw is toen Terracotta TCM begonnen en ik help haar daar waar mogelijk. Ik gebruik zelf 2 Rockstar pillen in de ochtend en 2 RockStar pillen vlak voordat ik ga trainen. Alles gaat dan beduidend makkelijker af. In eerste instantie merk je het niet maar gedurende de training merk je dat je net even iets meer kan.
Nu ik de effecten heb gezien bij klanten van Terracotta TCM gebruik ik nu ook dagelijks 3 pillen van Xi’An. Ik ben nu bijna 50 jaar oud en dan moet je scherper zijn op preventie. Zeker nu ik vader ben van twee jonge kinderen. En dat kost ook onvoorstelbaar veel energie. Mijn kinderen slapen kort en zijn erg levendig , en dat kost enorm veel energie voor mij en mijn vrouw. Als je bijna geen enkele nacht nog normaal kan doorslapen heeft dat op een gegeven moment effect op je humeur gedurende de dag. Het geeft ook stress. Ik ben toen ook 2 pillen SuperBrain gaan gebruiken en ik merk dat de stress weg is en dat ik minder humeurig ben. Dat SuperBrain werkt tegen stress kwam ik per toeval achter. Patrick Wilson uit Manchester kwam in contact met de agent van Terracotta TCM in Manchester vanwege de SuperBrain . Omdat deze de Hericium Erinaceus paddestoel extract bevat . En hij zocht hier naar om mensen te kunnen helpen die stoppen met roken. Daar deze doelgroep tijdens het afkicken snel humeurig worden en hij had uitgezocht dat de Hericium E. hier uitstekend geschikt voor is . Daar deze paddestoel een sterke anti depressieve werking heeft en goed werkt tegen stress. Patrick nogmaals bedankt !! Ik heb uiteraard nog steeds dagen dat ik moe ben maar de gebroken nachten en het continue veranderende slaappatroon doorsta ik nu veel en veel beter.
Wij reisden veel de wereld over en ik merkte al dat dit beter werkte tegen jetlag dan alleen slaappillen nemen tijdens de vlucht. De dagen na de vlucht krijg je pas last van jetlag , daar is niet aan te ontkomen . Maar ik overleef het makkelijker met RockStar. Door het zelf te gebruiken maak het ook makkelijker om er over te praten naar anderen toe , ik weet namelijk dat het werkt.

B van Gent Antwerpen, Belgium

Athletics Performance 

Ik ben werkzaam in de stad Londen en doe aan een mix van cardio- en krachttraining in mijn plaatselijke sportschool. Vaak voelde ik me uitgeput en werd ik aanbevolen om Rockstar van Terracotta TCM om mij energie te geven, vooral voor het trainen. Ik neem  ‘s morgens en’ s avonds elke dag een capsule  en neem een hogere dosering op de dagen dat ik naar de sportschool ga. Sinds ik deze capsules neem , heb ik gemerkt  dat ik veel minder vermoeid ben, ik kan nu meer intensievere training aan en werk met zwaardere gewichten , en met meer herhalingen. Ik kan dit product iedereen aanraden die zich vermoeid en uitgeput voelt . Je zult merken dat Rockstar je de energie en het uithoudingsvermogen geeft van iemand die 10 jaar jonger is dan jezelf.

vriendelijke groeten

Imran Ahmed

Imran Ahmed East London , UK

Divertikulitis

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Silvia van Key To Health gewerkt om mijn darmflora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest door de voeding die ik moest aanpassen… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook! In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent. Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Silvia. 

2020

Hans Willemse

Borst kanker

Afgelopen zomer kreeg ik te horen dat ik uitbehandeld ben en er niets meer gedaan kan worden. De uitzaaingen voortkomende uit mijn borstkanker is niet meer te stoppen . Het zit in mijn botten en lymfen etc.
Een vrouw van 80 jaar jong bij mij uit de buurt ,die twintig jaar ouder is dan ik , had ook kanker en was indertijd opgegeven en zij liep nu vrolijk rond omdat zij geen kanker meer had. Zij wees mij erop om naar NatuurGeneeskracht te gaan en om Terracotta TCM pillen te vragen. Skeptisch als ik ben heb ik het eerst aan mijn Oncoloog gevraagd. Zei zij dat als ik er mij goed bij zou voelen dat ik het moet doen maar alleen daarvoor omdat het verder niet zal werken omdat het allemaal onzin is en het mijn ziekte niet zou helpen. Geldklopperij . Eigenwijs als ik ben heb ik het toch genomen en vanaf toen is bij de eerste controle mijn kanker gestabiliseerd en de maanden erna gestaag in omvang afgenomen en mijn bloedwaarden waren top. Mijn oncoloog was met stomheid geslagen. Ik heb haar pas verteld dat ik haar advies in de wind had geslagen en toch Terracotta TCM ben gaan gebruiken. Ze was in ieder geval eerlijk om toe te geven en dat ze haar woorden terug neemt en er nu meer over wilt weten. Ik heb vervolgens alle research die ik kreeg is aan haar overhandigd. Het zou toch fantastisch zijn als meer mensen deze kans aangrijpen.
Ik ga er volledig voor , zeker nu ik ook weet dat er zo velen mee zijn geholpen.

Mevr Vd Meent Noord Holland

Hersenen / Hormoon Balans /Energie / Kanker

Ik heb vroeger een operatie gehad adenoom hypofyse . Ik heb hier Acromegalie aan overgehouden. Met als gevolg dat ik de hoogste maandelijkse dosering injecties met Sonatine gebruik. Na het gebruik van Terracotta TCM pillen heb ik duidelijke verbetering van bloedwaardes en van energie en heb geen gewrichtspijnen meer. De injecties met Somatoline zit ik nu op de laagste dosering en ik voel me fantastisch . Alle bloedwaardes zijn heel erg verbetert. Ik voel me herboren .  Ik kan het van harte aanbevelen!

Daarnaast ben ik van beroep een Orthomoleculaire Therapeut en kan ik spreken van zeer tevreden patiënten in mijn praktijk die ook Terracotta TCM pillen gebruiken. Mooie ondersteuning bij auto immuun ziekten en ook ter ondersteuning bij kankerpatiënten tijdens de chemokuur.  Verbluffende mooie resultaten ! In mijn optiek levert Terracotta een zeer mooie bijdrage  !

Jasmine Blauw Zandvoort, NH

Long kanker / Energy

Op oudejaarsavond 2015 moest ik hoesten en er kwam bloed uit bij het hoesten. Longontsteking dacht ik. Gelijk op 1 January 2016 naar het ziekenhuis en toen begon het hele circus te lopen. Biopsie in mijn linkerlong wees uit dat ik de agressieve kleincellig longcarcinoom heb in mijn linkerlong van al meer dan 4 cm groot . En bij groter dan 2 cm is de regel dat het al uitgezaaid is naar de hersenen. Een hersenscan wees uit dat ik dat gelukkig niet had. Er zat een andere tumor in mijn rechterlong . Daar moest nog een biopsie genomen worden. Ik heb totaal zo’n 6 weken bloed lopen hoesten en daarna zijn de artsetn periodieke foto’s genomen en vanaf toen verdween de tumor al vanaf dag 1 , zelfs nog voordat ik met de chemo begon. De tumor in mijn rechterlong werd niet eens meer een biopsie genomen omdat deze al te klein geworden was. De arts vertelde mij dat deze kanker moet zijn ontstaan zo na de zomer van 2015. Precies in een grote stress periode waar ik in zat en waar ik ook had verzuimd , lees vergat, om geregeld mijn cordyceps ( Rockstar ) van Terracotta in te nemen. Ik nam al een jaar voor deze diagnose Rockstar omdat ik meer energie wilde krijgen. Ik weet zeker dat de stress die toen had in combinatie met het niet nemen van Rockstar pillen de kanker kans  kreeg om zich toen te ontwikkelen. 
Nu de arts begreep niet dat het niet was uitgezaaid naar de hersenen, ik ben er zelf van overtuigd dat dat komt omdat ik geregeld de Cordyceps ( Rockstar ) in nam.
Mij werd in het begin drie maanden max gegeven en men wilde alleen nog maar palliatief behandelen. 1% red de tweede levensjaar en kans op genezing is er niet. Nu heb ik direct mijn levensstijl omgegooid en heb mij volledig gericht op gezond eten . Daarnaast ben ik grote hoeveelheden van Terracotta Rockstar en Immunity ( Xi’An ) gaan gebruiken , 16 capsules totaal per dag. Vandaar dat de artsen toch hadden besloten om vanwege mijn vooruitgang mij toch gewoon te gaan behandelen. En in Februari ben ik begonnen . Ik heb al die tijd geen enkel last gehad van de chemokuren die ik heb ondergaan , ook niet van de preventieve bestralingen. Ik heb 10 preventieve bestralingen gehad op mijn hoofd en totaal 33 op mijn longen ( Rechts en links ) gerichte bestraling . De bestralingen op mijn hoofd hakte er wel in , daar kreeg ik goed last van zware vermoeidheid . Maar ondanks dat heb ik toch gewoon door kunnen werken , iets wat de artsen beschreven als een soort van slapstick film .. Tegen ieders verwachting en statistieken in was ik na 6 maanden al schoon in de zin van dat er niets meer was te zien op de scan en in mijn bloed. Nu zij we al weer een twee jaar verder en alle periodieke scans en bloedtesten wijzen erop dat ik “schoon” ben.
Deze jongen blijft doorgaan met het innemen van Terracotta want zonder deze had ik hier nu niet gezeten.
Daarnaast wil ik een ieder in een vergelijkbare situatie ook willen adviseren om als je zoiets overkomt direct gezond te gaan leven . Laat de suikers staan en geen gebak en gevulde koeken meer , minder koolhydraten , gezond en gevarieerd eten. Bij al het eten nam ik knoflook bij ,en kruiden als peterselie en veel groenten etc. Nog belangrijker is om alle negatieve invloeden uit je omgeving te houden. Mensen om je heen denken allemaal dat je al dood aan het gaan bent en gedragen zich zo ook , sommige onbewust . Zelfs mijn eigen kinderen. Het is belangrijk dat iedereen zich gewoon gedraagt dat het goed komt, het is slechts een obstakel extra om te overwinnen. Niets aan de hand.
Als laatste wil ik meegeven dat ik het niet aan mijn artsen heb gemeld. Omdat deze kennis wel in de medische bibliotheek staan beschreven maar doktoren hebben dat in hun studie jaren niet gehad en zij het niet kennen en dan vaak afschilderen als onzin. Zij hebben “chemische ” medicijnen gestudeerd. En wat de boer niet kent dat eet men niet. Het zijn uiteindelijk ook maar mensen. Ik ken ondertussen al meerdere mensen die tegen de statistieken nog steeds onder ons zijn. Dat Terracotta TCM werkt valt niet meer te ontkennen.

 

Dit is een pseudoniem daar ik niet onder mijn eigen naam op het internet wil . Maar een ieder die meer wilt weten kan contact opnemen met Silvia en die geeft dat door aan mij. Ik kan dan bepalen om contact met U op te nemen.

Kees van der Plas

Eierstok kanker

Zandvoort 28-10-2018

Begin April bracht ik een bezoek aan mijn huisarts met vage buik klachten.

Mijn huisarts kon geen diagnose geven wat er eventueel aan de hand was!
Uit voorzorg werd ik doorverwezen naar een gynaecoloog in het ziekenhuis.

Al direct bij het eerste onderzoek bleek dat er waarschijnlijk toch iets ernstigs aan de hand was.!
Daarom werd voorgesteld een CT scan te laten maken.
De conclusie was helaas uitgezaaide eierstok kanker!

Naar aanleiding daarvan werd ik naar een oncoloog verwezen.

In het evaluatie gesprek bleek de situatie zeer ernstig en werd een zwaar behandel traject
voorgesteld dwz zware chemokuren en een ingrijpende operatie!
Rekening houdend met mijn leeftijd ( 80 Jaar jong ) heb ik weloverwogen het zware traject niet te doen.
Ik heb  gekozen voor een ondersteunende chemokuur  en voor kwaliteit van leven te kiezen.!
Mijn statische levensverwachting was slechts 6 maanden !

Met de lichte chemokuur wilde ik proberen de kanker onder controle te brengen.
Dit betekende 6 chemokuren met een tussen pauze van 3 weken.
Na de 3 de chemokuur zou een CT scan gemaakt worden.!  Intussen had ik goed contact met mijn natuurgeneeskundige therapeute.
In overleg met haar ben ik een aanvullende kuur begonnen met Rockstar en Immunity pillen.
Deze pillen hebben mij mentaal en conditioneel heel erg ondersteund!
De Tumor marker was enorm gedaald en op de CT scan was bijna niets meer te zien!.
In verband met de gunstige uitslagen heb ik de laatste chemokuur afgezegd en een paar weken rust gehouden!
Hierna is de laatste CT scan gemaakt en op deze scan was niets te zien!

Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie :  positieve instelling ,lichte chemo behandeling,
en de Terracotta pillen  [Rockstar en Immunity]  het  verloop van mijn ziekte heel sterk hebben beinvloed!
Ik ben zo blij dat ik voor deze behandeling gekozen heb en  nu al 6 maanden van het
Leven heb kunnen genieten!
Voorlopig ziet mijn toekomst er weer redelijk goed uit en de Terracotta pillen blijf Ik trouw slikken.
Dit is een verslag van een hele dankbare vrouw!

Desiree Zandvoort , NH

medicinale paddenstoelen