Violet Ray Elektrotherapie

Ontwikkeld door Nikola Tesla

Ervaar de Violet Ray Elektrotherapie

 

De Violet Ray elektrotherapie werkt snel en krachtig op vele soorten klachten. En is al meer dan 100 jaar geleden ontwikkeld door Nikola Tesla!. In mijn praktijk werk ik met meerdere soorten frequentie of plasma therapie, die ook al na 1 keer gebruik een positief effect hebben op je lichaam. Met de Violet Ray help ik effectief mensen met diverse klachten, met name op breuken, blessures, pijn, ontstekingen, huidklachten, ontstekingen, orgaanklachten en stijve spieren d.m.v plasma elektrotherapie.

Elke week zie ik mensen die na deze therapie na lange tijd (soms jaren) van hun pijn af zijn of sneller genezen na een paar sessies met de Violet Ray. Elke vorm van schade of blokkade in het lichaam is een te kort aan zuurstof, levensenergie en onbalans in elektromagnetisme. Deze velden zijn uit balans, de plus en min van elke cel, wat weer in balans komt door deze therapie. Hierdoor kan het lichaam zichzelf gaan helen. 

Voordelen van Violet Ray

Verbetert de elektronen in het lichaam

Verhoogt zuurstof in cellen

Werkt als een ontsmettingsmiddel, ontstekingsremmend

Verbetert de balans in de magnestische en zwaartekrachtvelden van de cellen

Versterkt zelfhelend vermogen

Doden van pathogenen

Vermindert pijn 

Verbetert doorbloeding 

Hoe de Violet Ray werkt

Violet Ray gebruikt inert argongas, waardoor de violette kleur in de elektrode ontstaat. Het is een hoogspannings-, laagstroombron van hoogfrequente golven in het violette gebied van het spectrum. Hoogspanning is wat het apparaat laat werken. Lage stroom (lage stroomsterkte) is wat het veilig maakt. Licht, warmte, elektrische energie en ozon worden geproduceerd in elke glasvacuümapplicator/ elektrode. Het produceert 50.000 volt plasma dat je huid bij contact opwarmt. Wanneer een elektrode wordt toegepast, vooral op geïnfecteerde gebieden, bevordert deze de genezing en helpen de steriliserende eigenschappen infecties te bestrijden. Warmte, gecreëerd in het genererende deel van het apparaat, kan slechts in geringe mate waarneembaar zijn voor de persoon die de behandeling ontvangt. Het stimuleert met de toename van warmte de oppervlakkige circulatie (lymfatisch en capillair), waardoor gifstoffen worden afgevoerd en de organen van het lichaam worden versterkt. Het heeft ook een verjongend effect op het zenuwstelsel, verlicht huid- en haaraandoeningen, is nuttig voor spijsverterings- en eliminatieproblemen, bevordert ontspanning, helpt verschillende reproductieve aandoeningen te verlichten, evenals oogproblemen, artritis en reuma. 

Ik zou heel graag met jullie mijn ervaringen willen delen over de multiwave en de violet ray lamp. De reden dat ik meerdere sessies heb geboekt omdat kwam door de gevolgen van het virus. Ik was vermoeid en dit was niet te vergelijken met vermoeidheid hoe men dag kent.. Het leek wel alsof van het ene op andere moment dat ik niets meer kon doen, behalve slapen. Het overviel mij en gaf mij dan ook daar aan over. Dus ik sliep drie keer daags 2 uur minimaal. Na de eerste sessie in de multiwave gebeurde het volgende. Ik kreeg een kopje thee aangereikt. Op dat moment was ook mijn smaak en geur verdwenen. Na de eerste slok thee bemerkte ik tot mijn verbazing dat ik iets van een smaak proefde, kon niet definiëren wat de smaak was (kaneel) maar ik had weer iets van een smaak terug. Na de eerste sessie was dat mijn hoogte punt. Tevens was de vermoeidheid deels afgenomen. De dag erna wederom in de multiwave gaan zitten, het is echt niet te bevatten maar na deze sessie was die dodelijke vermoeidheid verdwenen!!! Hoe dan!! Dit kan niet waar zijn!! Bizar!! Na twee sessies heb ik gewoon deels mijn smaak terug, wat na twee daarna weer helemaal terug was en de vermoeidheid is tot op de dag van vandaag niet meer terug gekomen!!

Twee maanden later weer terug gegaan voor nog een behandeling.  Ik heb al twee jaar een pijnlijke hallux valgus, huisarts kon los van pijn medicatie niets voor mij betekenen. Het is een soort van gekneusde pijn. Silvia adviseerde mij een sessie met de violet ray lamp te doen. Tot mijn verbazing was na 45 min de lamp op de hallux te hebben gehad waren de pijnklachten gewoon verdwenen!! De kracht van de multi wave en violet ray is zo krachtig! Dit is echt de toekomst. Mocht je radeloos zijn en niet meer weten wat je met jouw klachten aan moet, adviseer ik om behandelingen te nemen bij Silvia! Echt een must go!!

Al een jaar had ik pijn in mijn arm, wat maar niet over ging. Arts wilde me alleen maar pijnstilling geven en fysio hielp ook niet. Na 1 sessie met de multiwave en de paarse lamp had ik na 2 dagen sinds een jaar helemaal geen pijn meer!! Wow eindelijk geen pijn. Mega blij mee!

Ik zou laten weten hoe het met me gaat. Ik ben als een tornado door mijn huis gegaan en ben vandaag aan het schilderen. Dus kortom, ik heb energie. Zo blij, voel nog wel een beetje moeheid op de achtergrond, maar zoals ik me de laatste 2 dagen voel heb ik lang niet meegemaakt. Alleen dinsdag, de dag erna had ik een pittige detox, maar dat begreep ik…er werd afgevoerd.

Dus heel blij en dankbaar dat ik jou en je apparaat ontdekt heb.

Door een val op de rand van het bad waren mijn ribben gekneusd. Ik had er veel last van, overdag en snachts, en ik kon weinig doen in het huishouden. Belemmerend en pijnlijk. Na anderhalve week kreeg ik een behandeling van Silvia met de Violet Ray lamp en Plasma healing technologie. De volgende dag waren mijn klachten nagegenoeg verdwenen en was ik weer in staat om een en ander te doen! Ik was erg blij mee en kan het iederen aanraden mee soortgelijke klachten.

Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Silvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Silvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

Na 3 keer de multiwave ervaren te hebben heb ik weer mijn geur terug die ik maanden niet meer had na corona

Na een sessie in de multiwave oscillator en een plasma frequentie bad. Voelde ik me heerlijk rustig, stil in m’n hoofd en tegelijk kei goed!

Daarnaast ben ik met de plasma gans Elixer begonnen, klinkt heel spannend maar is pure levensenergie, dus puur natuur. Hiermee zorg ik dat m’n water de frequenties krijgt die m’n lichaam nodig heeft om verder te herstellen.

Wat t doet is geweldig! Ik heb weer energie, onderneem dingen, ga er weer op uit, kan me heel goed concentreren en ik sprankel weer

Op de manier hoe zij me begeleid en ondersteund blijk hoeveel kennis zij heeft maar t ook kan vertalen naar wat bij jou past en wat jou echt helpt

Ik was best een beetje sceptisch want ja iedereen kan van alles vertellen maar dit werkt echt en ik word met de dag beter en sterker en heb meer energie

Tesla had gelijk: alles is energie

Marielle

Ik voel me zo veel meer gegrond, geaard en meer mezelf! Ook slaap ik beter en ben meer ontspannen, met ook meer energie overdag. Heel fijn en dat al na 2 keer!

Na een hersenschudding met veel hoofdpijn dagelijks weinig concentratie en snel overprikkeld, heb ik de multiwave en stemanalyse gedaan een aantal weken. Daar kan ik nu van zeggen dat ik geen hoofdpijn meer heb en me weer de oude voel.

Ik heb corona gehad en was maanden lang mijn geur en smaak kwijt. Super irritant en je geniet niet meer van eten. Toen ik in de multiwave zat, kreeg ik een kopje thee, die ik ineens kon ruiken en proeven. En na 2 sessies is mijn geur en smaak weer volledig terug! Zo blij!

Ik ben 3 x in de multiwave geweest en ben enorm verbaasd wat dat met mij heeft gedaan! Ik ben al jaren een enorme stresskip en kon niet meer ontspannen. met alle klachten die daarbij kwamen, wist ik niet meer hoe ik relaxt moest zijn. Deze 3 x heeft mijn lichaam gerest en ook mijn man is daar blij mee, omdat ik niet meer zo heftig reageer op alles 😉 ik laat meer dingen los en kan weer van dingen genieten. 

Begin december 2022 leerde ik over de behandeltechnieken die Silvia toepast en besloot deze te nemen. Ik was benieuwd of de neuropathie in mijn voeten, een gevolg van chemobehandlingen 12 jaar geleden, zou verbeteren. Ik heb inmiddels 4x een Multiwave Oscilattor behandeling gehad gecombineerd met de Violet Ray Elektrotherapy voor de voeten. En 2x een Plasma Light Healing, wat heel ontspannend en fijn voelt. Al na een paar behandelingen had ik weer meer gevoel in mijn voeten, beetje vreemd na zoveel jaren een dof, tintelend gevoel. Momenteel voel ik nog meer, zoals binnenzool schoenen, ondergrond enz., sta ik steviger. Ik ben blij met het resultaat van de behandelingen en ga nog een poosje door.
En ik wil ook zelf met Plasma & GANS therapy bezig zijn, de lezing en de workshop heb ik al gevolgd, heel boeiend!

Janet

Start vandaag je gezondheidsreis