Stemanalyse & geluidstherapie

Inzicht in jezelf door een stemanalyse

 

De stemanalyse – ook wel voice analysis genoemd – is software waarbij een live stemopname inzichten verschaft in jouw belastende patronen die jouw lichaam beïnvloeden. Door middel van de vibraties en frequenties in je stem, scan ik wat jouw stem zegt over jouw gedrag, stressniveau en energetische gezondheid. 

Je krijgt inzicht in je patronen, constructief en beperkend gedrag, kenmerken en persoonlijkheden, emotionele link aan fysieke klachten en balans in je hersen helften. Jouw emotionele patronen beïnvloeden namelijk je biochemie, de werking van je hersenen en ook je DNA. Via een stemopname van een aantal minuten, wordt er een uitgebreide en accurate analyse gemaakt van de blokkades die jouw klachten versterken.

De stemanalyse ontdekt en vergelijkt alle emoties en triggers in jouw stem en kan aan de hand daarvan de onderliggende blokkades en oorzaken van bepaalde klachten en gedrag verklaren. Het is mogelijk het zelfhelend vermogen te versterken en welzijn te verbeteren op meerdere vlakken via een op maat geluidtherapie, die je daarna krijgt en dagelijks minimaal 30 minuten afluistert via een koptelefoon.

Geluidstherapie zijn audiotonen en trillingsfrequenties om beschadigd weefsel en cellen in het lichaam te herstellen. Het werkt op basis dat alle materie op specifieke frequenties trilt. Ziekte, angst, depressie en stress zorgen ervoor dat mensen op een disharmonische frequentie trillen, dit zorgt voor entropie. Met behulp van geluidsfrequenties die harmonie en vitaliteit bevorderen, zullen de geluiden ook het DNA aanmoedigen om zichzelf te herstellen. Er zijn verschillende wetenschappelijke studies uitgevoerd naar de voordelen van geluidsfrequenties op het DNA. Met name dr Pjotr Garajajev is daar zeer bekend mee. 

Krijg inzicht in

 • Sterke karakter eigenschappen
 • Belastende patronen op sociaal, impulsief, relationeel en emotioneel vlak
 • Persoonlijkheid
 • Onbewuste emotionele patronen en gedrag
 • Valkuilen
 • Meest belastende emotie
 • Chakra balans
 • Emotionele patronen gelinkt aan fysieke klachten
 • Welke organen meeste belast zijn
 • Vitaliteit en stressniveau
 • (on)balans en werking van je hersenen bij stress  
 • Hoe jij emoties uit 

Wat levert dit jou op?

 

♦ We bespreken het verband tussen fysieke klachten en je emoties

♦ Inzicht in de link body, mind & soul

♦ Je ervaart meer balans d.m.v op maat geluidtherapie

Hoe de stemanalyse werkt

 

Ik neem jouw stem op gedurende een aantal minuten, waarin jij in een microfoon praat over onderwerpen uit jouw leven. Dat kan zijn o.a. je werk, familie, de wereld, je hobby’s etc. Het gaat niet om wat je zegt, maar om de frequentie patronen in je stem die gelinkt zijn aan patronen in je emoties en je gedrag. Jouw stem wordt dan geanalyseerd door een computer, die verschillende mate van stress meet, cognitieve processen en emotioneel gedrag, die uniek zijn voor jou in deze fase van je leven. Na de opname bespreken wij direct de uitslag en krijg je daarna de uitslag mee. Eventueel kan je de bespreking opnemen zodat je het na kan luisteren. 

Deze technologie is ontwikkeld op basis van studies in natuurkunde, kwantumfysica, biochemie, epigenetica, psychologie en andere onderzoeksgebieden van verschillende universiteiten over de hele wereld.

Er is door Aquera de afgelopen 20 jaar veel onderzoek geweest op de verbintenissen tussen lichaam, geest en emoties, hierdoor kunnen ze door middel van een analytisch programma de trillingen en frequenties meten van de stem. Het kan deze frequenties verbinden aan emoties en klachten. Dit patroon is uniek voor elk mens, net als een irisscan of vingerafdruk. Aangezien emoties invloed hebben op de biochemie van je lichaam, krijg je hiermee inzicht in de fysieke onbalans die beïnvloed werd door emoties. Aquera wordt beschouwd als een elektronische resonantie therapie die het zelfhelend vermogen verbetert.

 

aquera

Welzijn door geluidstherapie

 

Na de analyse wordt er een op maat balansmodule gemaakt van vele soorten binaural brein frequenties die specifiek jouw hersenen beïnvloed zodat het de onbalans aanpakt, op het emotionele, fysieke en energetische vlak. Door heftige emotionele gebeurtenissen kunnen de trillingen in de hersenen uit balans raken, waardoor ziektebeelden kunnen ontstaan. Deze therapeutische module is een geluidbestand met persoonlijke geluidsfrequenties die met een koptelefoon geluisterd moeten worden. Geluidstherapie verandert de vibratie van de cellen, terwijl informatie wordt doorgegeven via het brein aan het lichaam en de cellen. Zenuwbanen transfereren daarna informatie van de ene naar de andere cel.

Wanneer ziekte zich ontwikkelt in een individu, is dit omdat er ook een emotionele basis is voor deze ziekte – een emotie die het ontstaan van deze ziekte mogelijk maakt of de ziekte in stand houdt. Wanneer de emoties vrijgemaakt worden, kan de capaciteit van het brein, die gebruikt werd voor het beheersen van deze emoties, ingezet worden voor andere zaken in het lichaam (en dus ook de fysieke gezondheid). Op deze wijze wordt de volledige persoon (lichaam, geest en emoties) behandeld, wat kan leiden tot een groter welzijn.

 

Geluidtherapie op maat

 

 Ik kan kiezen uit 10.000 soorten frequenties, die informatie bevatten, wat naar je brein wordt gestuurd terwijl je luistert naar de geluiden. Je ontvangt van mij een overzicht van verschillende resultaten en een geluidsbestand op maat, die jij elke dag gaat luisteren de komende weken/maanden. Deze specifieke geluiden hebben effect op jouw hersenen en stimuleren daarmee de werking van je immuunsysteem en dus het zelfhelend vermogen. 

Dit consult van 1,5 uur kan ook via een online versie plaatsvinden, dus iedereen over de hele wereld kan hier gebruik van maken. Dit gaat dan via een opname van de app. Het effect van de geluidtherapie hangt zeker af of je de geluiden dagelijks luistert een aantal maanden (minimaal 3 maanden). Dat is ongeveer 30 minuten per dag. Ook hangt de duur van het luisteren af welke klacht je hebt, want soms is het luisteren langer nodig bij chronische klachten die je al lang hebt. 

 

Als ervaringsdeskundige kan ik het iedereen aanbevelen. Ik heb nu twee keer een stemanalyse gedaan bij Silvia Hoevenaar en het is werkelijk erg bijzonder wat hier uitkomt en hoe zeer dit overeenkomt met gedragspatronen, emoties en fysieke klachten, waar van je jezelf bewust bent. En dan zeker ook nog onzichtbare en onbewuste patronen en klachten. Nooit kunnen vermoeden dat een stem dit allemaal zou laten zien. Geeft echt een compleet beeld. Verder brengt het dagelijks beluisteren van frequenties gebaseerd op de stemanalyse veel heling. Een algehele verbetering van de holistische gezondheid. Op basis van de twee stemanalyses was al veel verbetering te zien in waarden en nu met de laatste serie aan frequenties merk ik al duidelijk vooruitgang. Tot op heden heeft mij dit in ieder geval veel gebracht. Kan rustig zeggen dat ik al veel heb gedaan op alternatief, energetisch, frequentieel gebied aan therapieën of in ieder geval het herstellen van het zelfhelend vermogen, alleen de stemanalyse met luisterfrequenties is heel bijzonder, zo niet het meest. Ben blij en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en nogmaals kan het iedereen aanraden. Overigens ook zeer goed betaalbaar.

Ervaring van Daan

Ik ging naar Silvia toe om mijn algemene conditie in kaart te krijgen en mijn lichaam misschien een extra boost te kunnen geven. Daarnaast had ik extreme haaruitval, waarschijnlijk als gevolg van corona in combinatie met stress. Als eerst hebben we een stemanalyse gedaan en van de uitdraai kreeg ik een uitleg. Deze was voor mij spot on en interessant voor mijn zelf reflectie. Van de stemanalyse is een geluidsfragment gemaakt om zo mijn cellen en lichaam te herstellen. Dit fragment van ongeveer 15 min mag ik dagelijks aanzetten. Na een paar weken merkte ik hier al veel van. Mijn haar kwam terug groeien en ik voelde me heel fit. Zelfs de detox die aan het fragment was toegevoegd voelde ik doordat ik behoefte aan water drinken kreeg. Terwijl ik dit nooit heb. Ik ben een korte tijd gestopt en daarna weer begonnen om deze bevindingen te analyseren. Wederom dezelfde werking!! echt fantastisch. Naast de stemanalyse heb ik ook een behandeling gekregen in de multiwave oscillator stoel. Wauw wat een effect is dat. De eerste nacht na de behandeling kon ik niet slapen van de energie die door mijn lichaam ging, de nachten daarna heel veel dromen met inzichten die voor een algeheel rustiger gevoel in mijn lichaam zorgde doordat door het inzicht het in mijn lichaam lijkt opgelost te zijn. De weken hierna in combinatie met het geluidsfragment voel ik me fit, fris, wakker, helder en ontspannen. Ik ga binnenkort weer in de stoel zitten om dit proces nog verder in werking te zetten. Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit proces ben aangegeven en het heeft me tot nu toe al heel veel gebracht. 

Ervaring van Eva

De stemanalyse trok vooral mijn aandacht, aangezien ik één en ander met mijn stem/muziek doe. 

Dit integreerde me, plus ik had een aantal klachten waar ik iets mee wilde doen. Ik ging er open in, maar mijn egootje stribbelde wat tegen de uitkomst en om het (vrij eenvoudige) huiswerk te gaan doen, maar het huiswerk begon ik op een gegeven moment zelfs fijn te vinden. We hebben op erg veel ingezet en na een week heeft Silvia één en ander aangepast, want het was wat veel. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn stress verlaagt is, angstgevoelens (vooral angst voor ziekte) veel minder zijn geworden, ik voel me blij, rustiger, dichter bij mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Wel voel ik een bepaalde onrust om van alles te willen doen (vanuit passie en levensenergie), dit mag wel wat minder worden.

Ik voel dat ik flexibeler ben geworden om meer in de flow van het leven mee te bewegen. 

Bepaalde dingetjes zijn wat hardnekkiger om te veranderen, ik zou misschien meer het huiswerk kunnen doen op dit gebied, maar omdat ik ook andere disciplines toepas in mijn leven, vind ik het voor nu goed genoeg.

Waar ik héél erg blij mee ben is;

Ik heb weer veel meer discipline en mijn innerlijke gids, intuïtie werkt héél erg goed op het moment en ik ontmoet eindelijk mensen die resoneren bij wie ik werkelijk ben. 

Silvia heeft mij ook geholpen met het balanceren van neurotransmitters en goede tips!

Ervaring van Kitty

Ik ben bij Silvia geweest om een stemanalyse te doen. Wat een bijzondere ervaring! Ik werd daarmee op bepaalde punten met mijn neus op de feiten gedrukt, maar nog belangrijker ik kreeg te zien waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ik kreeg een goed en duidelijk advies en ik kreeg te horen hoe dat samen ging met stress en voeding. Welke voeding ik meer moet eten en welke voeding ik moet laten staan. Ik heb geluidtherapie gehad wat ik elke dag op mijn gemak kan luisteren, waar ik merkbaar rust in mijn mijn lichaam en vooral in mijn hoofd van krijg. 

Ik volg de adviezen nu een maand en merk al duidelijk verschil met mijn chronische klachten, waar ik heel lang last van heb gehad. Veel klachten zijn verdwenen en ik merk dat ik gewoon goed bezig ben, wat doordringt in mijn algehele welzijn. 

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Ervaring van Sebastiaan