Theraphi Plasma Light Healing

Regenereer, verjong en vitaliseer

Theraphi Plasma Licht Healing

 

Deze plasma healing technologie is een holistische, niet-invasieve methode die de cellen van het lichaam balanceert in een optimale gezondheidstoestand. Het activeert het genezende regeneratiesysteem van het lichaam door een krachtig plasma veld te produceren. De sterk geladen plasma energie gaat door je lichaam wat resulteert in het opladen van cellen, verbeteren van je cel communicatie en heling van lichaam en geest

De twee plasmabuizen van de Theraphi, hebben 2 tegengestelde spinpolariteiten, en bootsen de supercoherentie na van een gezond levend energieveld. De golven komen door middel van de Golden Ratio samen dat ze zich concentreren en zichzelf organiseren om een toename van orde en vitaliteit te creëren in het lichaam, waardoor het natuurlijke genezingsproces wordt gestimuleerd. Chaos staat voor ziekte en orde creëert gezondheid.
De Theraphi is de volgende evolutie in de genezingstechnologieën ontwikkeld door Nikola Tesla, Royal Raymond Rife, George Lakhovsky en Antoine Priore.

Door het lichaam te versterken met wat het nodig heeft en waar het uit bestaat – plasma velden en elektriciteit, geef je het lichaam de kracht om te regenereren. De meeste mensen komen energie te kort en daardoor helen ze niet. Ook is er teveel chaos in het lichaam, emoties of het leven, waardoor er ook geen heling optreed, maar juist klachten ontstaan. Het is dus nodig om orde te creëren om heling te laten ontstaan. Plasma is een energie opgewekt uit een gassoort met speciale eigenschappen en wordt gebruikt voor medische behandelingen. Faseconjugatie is een manier om de eigenschappen van een licht- of gasstraal te veranderen, door deze terug in de tijd te laten gaan. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om schadelijke cellen selectief te stoppen, terwijl gezonde cellen ongedeerd blijven. En het kan ook worden gebruikt om wondgenezing en weefselregeneratie te bevorderen, door de groei van nieuwe bloedvaten te stimuleren en de productie van groeifactoren te verhogen. Ook voor pijnbestrijding en ontstekingsremming is dit een zeer effectieve behandeling. Kortom het kan voor alle klachten worden ingezet en het lichaam zijn zelfheling weer te activeren en orde in het lichaam terug te brengen. 

Over het algemeen heeft het gebruik van faseconjugatie in plasmatechnologie het potentieel om de therapeutische effecten van op plasma gebaseerde behandelingen bij genezing te verbeteren.

 

 

plasma healing

De opstelling van plasmabuizen die voor deze ‘tijdomkering/verjonging’-conjugatie wordt gebruikt, wordt met opmerkelijke nauwkeurigheid ook afgebeeld in de Egyptische geschiedenis. Dit sterke plasma veld is per definitie simpelweg het elektrische tegenovergestelde van zwelling, cyste en tumorgroei. Het is deze efficiëntie van ladingsverdeling die is geperfectioneerd – wat het elektrische tegenovergestelde is van ziekte. Theraphi – genereert meestal een sterk gevoel van energie, metabolische versnelling, circulatie, pijnvermindering en toename van een bliss gevoel.

Al na 1 Theraphi sessie is dat te ervaren. De Theraphi plasma healing sessie creëert orde in het lichaam, waardoor het zelfhelend vermogen werkt op de plekken in het lichaam waar onbalans is. Hierdoor merk je dat klachten minder worden en verdwijnen, afhankelijk wat de klacht is en hoe vaak je deze sessie boekt. 

Verjongen, opladen en vitaliseren 

Hoeveel sessies nodig

De aantallen sessies zijn afhankelijk welke klachten je hebt. Bij chronische klachten is het zeker aan te raden, om meerdere keren achter elkaar te komen. 1 sessie is dan vaak niet genoeg indien er langere tijd klachten zijn. Zeker met langdurige ziekte is dit essentieel om vaker te komen. Ik raad je dan ook aan 6 of 9 sessies te boeken. Natuurlijk kan je het eerst eenmaal ervaren om te zien wat je ervan vindt. 

 

Plasma light healing
Plasma light healing
Plasma light healing
Plasma light healing

Ik voel duidelijk verschil na de eerste sessie! Mijn pijn van de reuma wordt langzaam minder. Terwijl het altijd s’avonds steeds erger werd. Ook voel ik dat de scherpe randen van de pijn verdwenen zijn na 1 sessie. Ik ga zeker nog een aantal keer komen!

Prudence

Begin december 2022 leerde ik over de behandeltechnieken die Silvia toepast en besloot deze te nemen. Ik was benieuwd of de neuropathie in mijn voeten, een gevolg van chemobehandlingen 12 jaar geleden, zou verbeteren. Ik heb inmiddels 4x een Multiwave Oscilattor behandeling gehad gecombineerd met de Violet Ray Elektrotherapy voor de voeten. En 2x een Plasma Light Healing, wat heel ontspannend en fijn voelt. Al na een paar behandelingen had ik weer meer gevoel in mijn voeten, beetje vreemd na zoveel jaren een dof, tintelend gevoel. Momenteel voel ik nog meer, zoals binnenzool schoenen, ondergrond enz., sta ik steviger. Ik ben blij met het resultaat van de behandelingen en ga nog een poosje door.
En ik wil ook zelf met Plasma & GANS therapy bezig zijn, de lezing en de workshop heb ik al gevolgd, heel boeiend!

Janet

Na een sessie in de multiwave oscillator en een plasma frequentie bad. Voelde ik me heerlijk rustig, stil in m’n hoofd en tegelijk kei goed!

Daarnaast ben ik met de plasma gans Elixer begonnen, klinkt heel spannend maar is pure levensenergie, dus puur natuur. Hiermee zorg ik dat m’n water de frequenties krijgt die m’n lichaam nodig heeft om verder te herstellen.

Wat t doet is geweldig! Ik heb weer energie, onderneem dingen, ga er weer op uit, kan me heel goed concentreren en ik sprankel weer

Op de manier hoe zij me begeleid en ondersteund blijk hoeveel kennis zij heeft maar t ook kan vertalen naar wat bij jou past en wat jou echt helpt

Ik was best een beetje sceptisch want ja iedereen kan van alles vertellen maar dit werkt echt en ik word met de dag beter en sterker en heb meer energie

Tesla had gelijk: alles is energie

Marielle

Mijn knie was ineens op slot gegaan en waren dik door het vocht wat eromheen zat. Elke stap deed zeer. Nadat ik in de multiwave was geweest, de violet ray en de plasma licht healing heb ervaren achter elkaar. Was alles de volgende dag geheeld en had ik nergens meer last van. Gelukkig kon ik weer normaal lopen! Ook de GaNS heeft me geholpen na een paar weken met mijn zere heupen, die weer pijnloos zijn daardoor.

Paula

Start vandaag je gezondheidsreis