Health Coaching 

Versterk  je zelfhelend vermogen 

 

Loop jij al een tijd met vage chronische klachten en weet je maar niet waar je moet beginnen? Via Holistic Health coaching help ik jou met inzicht in jezelf en wat je kan doen om je zelfhelend vermogen te versterken, of dat nou mentale of fysieke klachten zijn.

In holistic health coaching bied ik verschillende diensten aan, waardoor je meer in je kracht komt te staan en vitaler wordt. Via diverse onderzoeken en de Stemanalyse, kunnen we goed zien wat er mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch uit balans is bij jou. Zodat je weet wat er nodig is.

Heling begint pas wanneer je bewust kijkt naar waarom je die klachten hebt, wat het jou wil zeggen en wat je zelf kunt doen, zodat je kunt starten met heling daarvan. Het lichaam heeft een krachtig zelfhelend vermogen mits je het de juiste omgeving geeft en je de blokkades aanpakt, dat kan een overtuiging zijn, een weggestopte emotie, niet helpend patroon, een niet helpende levensstijl of een vergiftigd lichaam. Weggestopte emoties hebben een grote rol in het ontstaan van vele klachten en ziektes. Ze beïnvloeden je biochemie en dit kan bij chronische stress steeds meer klachten geven. Indien niet aangepakt worden dit SOLK klachten, somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten. En ik ben erachter gekomen, dat ELKE fysieke klacht zijn oorsprong heeft in onverwerkte emoties. 

 

Gezondheid is de balans op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel vlak

Hoe werk ik

Eerst gaan we onderzoeken wat de emotionele oorzaak is van je klacht. Jouw klacht heeft altijd een link met niet verwerkte pijn of niet dienend gedrag. De afgelopen jaren ben ik daar bij elke client achter gekomen. Dit inzicht is al heel helend op zich. Daarna gaan we kijken wat er nodig is om jouw zelfhelend vermogen te verbeteren.  

De eerste stap naar heling is bewustwording dat je zelf veel meer kunt doen op de vlakken die belangrijk zijn (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel), de tweede stap is inzicht in jezelf in wat er uit balans is, zodat je gericht kunt gaan werken, de derde stap is een plan van aanpak en de vierde stap is heling. 

Voor wie is Holistic Health Coaching?

 

Voor iedereen die mentale of fysieke klachten ervaart, ofwel chronisch ofwel sinds kort. Ook als je al onder behandeling bent van een arts. Als je holistisch werkt neem je alles mee wat impact heeft op het zelfhelend vermogen. Een arts heeft vaak geen tijd om je psyche, voeding en stressmanagement of trauma verwerking met jou door te nemen, wat ontzettend belangrijk is om écht te helen, want jouw emoties besturen jouw biochemie. Daarom is Health Coaching een goede aanvulling om tot betere resultaten te komen en sneller in balans te komen. Het komt ook zeker voor dat ik je soms samenwerk of je doorverwijs, als ik zie dat trauma verwerking of dieper energetisch werk nodig is als aanvulling op wat ik doe. 

We gaan samen aan de slag en we kijken wat er nodig is om aan te passen. Bovenstaande onderwerpen hoeven niet allemaal nodig te zijn, maar indien er vele chronische klachten zijn, of wel mentaal of fysiek, is het goed om holistisch te werken om het beste resultaat te behalen. Ik geef jou de inzichten en jij gaat er mee aan de slag. Zo kies je voor een gezond leven in plaats van een leven met klachten. En ik ondersteun je waar nodig.

Mind

 Je denk patroon

Je zelfbeeld

Je wereldbeeld

Je patronen

Je emoties

Stress & trauma heling

Body

Je voeding

Detoxing

Beweging

Ontspanning

Spijsvertering

Neurotransmitters

Ademwerk

Soul

Zingeving

Zin van ziek zijn

Hart – hoofd connectie

Energie management

Chakra’s

Hoe meer zicht je hebt op jouw totale gezondheid,
hoe vitaler je kan worden

Hoe vitaler je bent, hoe meer eigen kracht je voelt

Hoe meer eigen kracht, hoe weerbaarder je bent

Hoe weerbaarder je bent, des te meer fysieke en mentale gezondheid je hebt

Hoe gezonder je bent, te onbezorgder en kwalitatief je leeft 

Enkele ervaringen ná 3 tot 10 maanden:

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht
 • Weer helemaal gezond

Start vandaag je gezondheidsreis 

Of stel je vraag hier