Health Coaching 

Versterk  je zelfhelend vermogen 

 

Loop jij al een tijd met vage chronische klachten en weet je maar niet waar je moet beginnen? Via Holistic Health coaching help ik jou met inzicht in wat je kan doen om je zelfhelend vermogen te versterken, of dat nou mentale of fysieke klachten zijn.

In holistic health coaching bied ik verschillende diensten aan, waardoor je meer in je kracht komt te staan en vitaler wordt. Via een diverse onderzoeken en de Stemanalyse, kunnen we goed zien wat er mentaal, fysiek en energetisch uit balans is bij jou. Zodat je weet wat er nodig is.

Heling begint pas wanneer je bewust kijkt naar wat je zelf kunt doen, zodat je kunt starten met heling daarvan. Het lichaam heeft een krachtig zelfhelend vermogen mits je het de juiste omgeving geeft en je de blokkades aanpakt, dat kan een overtuiging zijn, een trauma, een niet helpende levensstijl bijvoorbeeld of een vergiftigd lichaam. Emoties hebben een grote rol in het ontstaan van vele klachten en ziektes. Ze beïnvloeden je biochemie en dit kan bij chronische stress steeds meer klachten geven. Indien niet aangepakt worden dit SOLK klachten, somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten. 

 

Gezondheid is de balans op fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel vlak

 Wat is er nodig?

 

Via de Stemanalyse of EMB test krijg je inzicht in jezelf en kan je zien welke patronen met jouw klachten in verbinding staan. We kunnen goede resultaten behalen als jij de motivatie en discipline hebt om aan jezelf te werken. Dit is van essentieel belang. 

De eerste stap naar heling is bewustwording dat je zelf veel meer kunt doen op de vlakken die belangrijk zijn (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel), de tweede stap is inzicht in jezelf in wat er uit balans is, zodat je gericht kunt gaan werken, de derde stap is een plan van aanpak en de vierde stap is heling. 

 

Waarmee versterk je het zelfhelend vermogen?

 

De onderwerpen die we aan pakken in health coaching zijn: mindset en emoties, patronen, stresslevel, voeding, darmgezondheid, ontspanning, ontgifting, ademwerk, darmonderzoeken, frequentietherapie en eventuele aanvulling in supplementen, zoals vitamines, mineralen of medicinale paddenstoelen. Door een van de onderzoeken te doen, krijg je meer inzicht in jezelf en kan je gaan starten met heling op alle vlakken en terugkeren naar een gezondere staat van zijn. Hieronder zie je welke dingen allemaal effect hebben op genezing. 

Mind

 Je denk patroon

Je zelfbeeld

Je wereldbeeld

Je patronen

Je emoties

Stress & trauma heling

Body

Je voeding

Detoxing

Beweging

Ontspanning

Spijsvertering

Neurotransmitters

Ademwerk

Soul

Zingeving

Zin van ziek zijn

Hart – hoofd connectie

Energie management

Chakra’s

Voor wie is Holistic Health Coaching?

 

Voor iedereen die mentale of fysieke klachten ervaart, ofwel chronisch ofwel sinds kort. Ook als je al onder behandeling bent van een arts. Als je holistisch werkt neem je alles mee wat impact heeft op het zelfhelend vermogen. Een arts heeft vaak geen tijd om je psyche, voeding en stressmanagement of trauma verwerking met jou door te nemen, wat ontzettend belangrijk is om écht te helen en daarom is Health Coaching een goede aanvulling om tot betere resultaten te komen en sneller in balans te komen. Het komt ook zeker voor dat ik je soms samenwerk of je doorverwijs, als ik zie dat trauma verwerking of dieper energetisch werk nodig is als aanvulling op wat ik doe. 

We gaan samen aan de slag en we kijken wat er nodig is om aan te passen. Bovenstaande onderwerpen hoeven niet allemaal nodig te zijn, maar indien er vele chronische klachten zijn, of wel mentaal of fysiek, is het goed om holistisch te werken om het beste resultaat te behalen. Ik geef jou de inzichten en jij gaat er mee aan de slag. Zo kies je voor een gezond leven in plaats van een leven met klachten. En ik ondersteun je waar nodig.

Verander je bewustzijn dan verander je jouw genetische en biochemische activiteit

Hoe meer zicht je hebt op jouw totale gezondheid,
hoe vitaler je kan worden

Hoe vitaler je bent, hoe meer eigen kracht je voelt

Hoe meer eigen kracht, hoe weerbaarder je bent

Hoe weerbaarder je bent, des te meer fysieke en mentale gezondheid je hebt

Hoe gezonder je bent, te onbezorgder en kwalitatief je leeft 

Enkele ervaringen ná 3 tot 6 maanden:

 • Sterk verbeterde gezondheid
 • Meer energie en meer balans
 • Sterker immuunsysteem
 • Beter bestand tegen stress
 • Beter en dieper slapen
 • Verbeterde spijsvertering
 • Grotere mentale helderheid
 • Grotere emotionele stabiliteit
 • Vermindering van pijn en ongemakken
 • Meer eigen kracht
 • Weer helemaal gezond

Ervaringen van anderen

Chronische klachten

Ik ben bij Silvia geweest om een stemanalyse te doen. Wat een bijzondere ervaring! Ik werd daarmee op bepaalde punten met mijn neus op de feiten gedrukt, maar nog belangrijker ik kreeg te zien waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ik kreeg een goed en duidelijk advies en ik kreeg te horen hoe dat samen ging met stress en voeding. Welke voeding ik meer moet eten en welke voeding ik moet laten staan. Ik heb geluidtherapie gehad wat ik elke dag op mijn gemak kan luisteren, waar ik merkbaar rust in mijn mijn lichaam en vooral in mijn hoofd van krijg. 

Ik volg de adviezen nu een maand en merk al duidelijk verschil met mijn chronische klachten, waar ik heel lang last van heb gehad. Veel klachten zijn verdwenen en ik merk dat ik gewoon goed bezig ben, wat doordringt in mijn algehele welzijn. 

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Sebastiaan

Crohn

April 2014 was ik 15 kilo afgevallen door stress, en kreeg in ziekte van Crohn.
Na jaren ploeteren, mindfull cursus, therapie, coaching en yoga kwam ik erachter dat mijn energie nog maar 40% van mijn oude 100% was. Iedere keer als ik meer dan die 40% deed kreeg ik hele zware terugvallen, wat inhield dat mijn hele lichaam in mijn gewrichten op slot ging/verkrampte.

Was in mijn herstelproces al twee maal bij een diëtiste geweest. De eerste adviseerde de schijf van 5, heel fijn maar hielp niet. De tweede was vooral zelf heel enthousiast over voeding. Dit kwam niet bij mij aan, ik hou niet van koken en het was gewoonweg nog niet mijn tijd hiervoor. Vorig jaar heb ik eindelijk geaccepteerd dat mijn 40% mijn nieuwe 100% zou zijn waarschijnlijk voor de rest van mijn leven.

Eind oktober 2020 was ik er eindelijk zelf klaar voor. Na een intake gesprek bij Silvia waarin ik al mijn klachten duidelijk besproken en omschreven had, moest ik een week lang mijn voeding bijhouden in een schema. Die heb ik naar Sil gemaild en naar aanleiding hiervan heeft zij mij een advies uitgebracht qua voeding en bijbehorende supplementen. Omdat ik voeding/koken niet leuk vind heeft zij mij simpelweg een lijst gemaakt met wat ik wel nog mag eten 😉 Waardoor het super easy was om mijn voeding aan te passen. En heb ook medicinale paddenstoelen en bepaalde vitamines genomen. Na 2 weken voelde ik langzaamaan verschil. Na 3 weken had ik zeker weer 60/70% energie maar gewrichtspijnen waren wel nog iets aanwezig. Na 6 weken namen zelfs gewrichtspijnen volledig af.

Al bij al gun ik iedereen die ziek is of niet lekker in zijn velt zit een advies en behandeling bij Sil. Ze is kundig, weet wat ze doet en goed bereikbaar mocht je haar nodig hebben. Normaal heb ik zware depressieve klachten in de winter maar zit nu zingend in de auto. En geniet soms met zelfs met tranen van geluk weer van iedere dag..

BiBi

Chronische vermoeidheid

Na meer dan een jaar zwaar vermoeid te zijn en bij de reguliere zorg op een doodspoor zat. Ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij key to health. Na de eerste behandeling van de multiwave oscillator voelde ik me direct beter! Nu na een aantal weken ben ik weer helemaal mezelf. Ik kan iedereen met vertrouwen adviseren dat je bij key to health in goede handen bent!

Chris

Medicinale paddenstoelen

Ik gebruik nu sinds een paar maanden de medicinale paddenstoelen en ben heel tevreden ..ik slaap Beter en voel mij energieker. Ook heel prettig dat ze een preventieve werking hebben .

Esther

Collagene colitis

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen, en wel uit de serie van Terracotta aanbevolen door Silvia

Cor

Haaruitval 

Ik ging naar Silvia toe om mijn algemene conditie in kaart te krijgen en mijn lichaam misschien een extra boost te kunnen geven. Daarnaast had ik extreme haaruitval, waarschijnlijk als gevolg van corona in combinatie met stress. Als eerst hebben we een stemanalyse gedaan en van de uitdraai kreeg ik een uitleg. Deze was voor mij spot on en interessant voor mijn zelf reflectie. Van de stemanalyse is een geluidsfragment gemaakt om zo mijn cellen en lichaam te herstellen. Dit fragment van ongeveer 15 min mag ik dagelijks aanzetten. Na een paar weken merkte ik hier al veel van. Mijn haar kwam in terug groeien en ik voelde me heel fit. Zelfs de detox die aan het fragment was toegevoegd voelde ik doordat ik extreem behoefte aan water drinken kreeg. Terwijl ik dit nooit heb. Ik ben een korte tijd gestopt en daarna weer begonnen om deze bevindingen te analyseren. Wederom dezelfde werking!! echt fantastisch. Naast de stemanalyse heb ik ook een behandeling gekregen in de multiwave oscillator stoel. wauw wat een effect is dat. De eerste nacht na de behandeling kon ik niet slapen van de energie die door mijn lichaam ging, de nachten daarna heel veel dromen met inzichten die voor een algeheel rustiger gevoel in mijn lichaam zorgde doordat door het inzicht het in mijn lichaam lijkt opgelost te zijn. De weken hierna in combinatie met het geluidsfragment voel ik me fit, fris, wakker, helder en ontspannen. Ik ga binnenkort weer in de stoel zitten om dit proces nog verder in werking te zetten. Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit proces ben aangegeven en het heeft me tot nu toe al heel veel gebracht. 

Eva

Divertikulitis en slaapproblemen

Ik heb al jaren last gehad van slaapproblemen en darmproblemen. Ik sliep moeilijk in en lag uren wakker voordat ik pas sliep. En ik sliep hoogstens maar 4 of 5 uur. Ook lag ik snachts nog vaak wakker. Daarnaast had ik veel last van divertikulitis. Ik ben 68 jaar nu en krijg standaard van de arts medicatie daarvoor. Nadat ik op advies van iemand met Silvia ben gaan werken is het drastisch verbeterd. Ik heb nu zelf de Healy frequentie apparaat aangeschaft en gebruik die dagelijks nu een maand, en heb mijn voeding aangepast, ik eet meer vezels en ik heb nu 3 maanden medicinale paddenstoelen genomen. En zowaar slaap ik weer goed en heb ik geen last meer van mijn darmen sinds jaren. Het is echt zo fijn dat ik weer goed kan slapen en geen pijn meer heb! Super fijn en bedankt!

Maria

Diverticulitis

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Sylvia van Key To Health gewerkt om mijn darm fora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook! In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent. Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Sylvia. Kort om schroom niet, en maak een afspraak, bij Sylvia van Key To Health ben je in goede professionele handen!!!

Hans

Multiwave oscillator

Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Sylvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Sylvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

Dré

Start vandaag je gezondheidsreis 

Of stel je vraag hier