Plasma en GANS Therapie

Plasmaficeer je leven

Plasma en GaNS de revolutie in heling

 

Plasma en GaNS technologie is op vele manieren toe te passen en in te zetten voor je gezondheid. Het brengt balans in je cellen op de magnetische en zwaartekracht flow. Het versterkt je zelfhelend vermogen en legt een betere verbinding tussen lichaam geest en ziel niveau. De Keshe Foundation heeft deze technologie ontwikkeld en na vele jaren onderzoeken, werken ze zelfs met vele internationale wetenschappers en artsen samen, om deze manier van heling aan te tonen en verder te onderzoeken. 

Het lichaam is niet een fysieke entiteit die is samengesteld uit verschillende fysieke delen, maar eerder als een dynamische entiteit, een hoop bewegende plasma’s. Al deze plasma’s vormen samen de mens en je lichaam. Ons lichaam is ook niets anders dan GaNS in beweging. GaNS technologie is een substantie die je fysiek kan creëren die het dichtst bij onze oorspronkelijke bronenergie ligt. Door je cellen meer levenskracht te geven, krijgt je lichaam ook meer kracht om zichzelf te helen. 

In een consult kan je een op maat advies krijgen op welke manier plasma en GaNS technologie jou kan helpen om je zelfhelend vermogen te versterken. Plasma en GaNS is op meerdere manieren toe te passen en ook zelf te maken. Elke maand geef ik workshops en lezingen om hier meer over te leren. Kijk even bij de events of er nog lezingen in jouw buurt zijn waar je hier meer over kunt leren.

Plasma GANS healing

Torus energie

Door met Plasma en GANS technologie te werken op een regelmatige basis, kan je pijnvermindering ervaren, verbetering in energie, verbinding in lichaam en geest, sneller botherstel en nog zo veel meer. Afhankelijk welk soort plasma en GaNS je toepast, heeft dat een eigen uitwerking. Het brengt een ideale balans in je torus energie en nulpunts energie van elke cel. Een onbalans in het lichaam is een onbalans in die flow, door dit te verbeteren, zie je dat klachten minder worden. 

WAAROM PLASMA & GANS

 • vermindert pijn
 • verlicht rugklachten
 • het versnelt het herstel van wonden
 • het vermindert en vermijdt littekenweefsel
 • het helpt bij het herstellen van gewrichtsblessures
 • het helpt bij het herstellen van spierblessures
 • het verlicht stress
 • het zorgt voor snel herstel na intensieve training
 • het helpt bij huidproblemen
 • het houdt handen en voeten warm in de kou
 • het helpt om beter te slapen
 • het verhoogt de flexibiliteit in gewrichten
 • het helpt bij insectenbeten
 • het ontsmet water
 • het verhoogt het algemene energieniveau
 • het kalmeert emoties
 • het is een krachtig ontsmettingsmiddel
 • het stopt virussen
 • het doodt schadelijke bacteriën
 • het behandelt osteoporose
 • het behandelt artritis
 • het helpt bij het verlichten van groeipijnen bij kinderen
 • het houdt groenten en fruit vers
 • het helpt planten om te groeien
 • het behandelt bacteriële ziekten
 • het kan samen met medicijnen worden gebruikt
 • het heeft geen bijwerkingen
 • je kunt groenten buiten de koelkast bewaren
 • het neemt hersenkraker weg
 • het werkt met katten, honden en paarden
 • het versterkt de haarwortels
 • het vergroot het bewustzijn
 • en veel veel meer..

GaNS staat voor ‘gas in een nano staat’

Als we het hebben over de materietoestand van gas, hebben we het over moleculen zoals zuurstof, waterstof, koolstofdioxide, enz. Deze zijn de minst dichte van onze bekende staten van materie. In de verschillende toestanden van materie: gas, vloeistof, vaste stof, hebben we nu ook GaNS.
Wat betekent “In een nanostaat”?
Als je Nano zegt, bedoel ik een atomaire schaal, de grootte van een atoom. Dus als je te maken hebt met GaNS, gaat het over een andere toestand van materie op de schaal van atomen. Het atoom is de eerste van de schepping en alles komt er vandaan. GaNS is een substantie die je fysiek via een alchemistisch proces kan creëren, die het dichtst bij onze oorspronkelijke bronenergie ligt. Water kan je beïnvloeden met GaNS wat zorgt dat het water in plasma energie verandert. 

Plasma en GaNS toepassen

Je kan het gebruiken door in te nemen, als compress te gebruiken, op je lichaam te sprayen, in bad te doen een health unit mee maken en nog zo veel meer. Plasma en GaNS is een alchemistisch proces wat gemaakt wordt met diverse soorten metalen, zout water en plus en min polen. In het water ontstaat een proces waarin plasma en GaNS (gas in een nano staat) vormt. Hierdoor ontstaan er als het ware mini zonnetjes met energetische flow in een magnetische en zwaartekracht torusveld. Deze ideale energie flow die in de interactie met het lichaamsveld komt, zorgt dat alle cellen daardoor ook op een ideale flow gaan stromen, hierdoor gaat het lichaam geleidelijk helen. We gebruiken deze velden om de cellen van het lichaam te herstellen terug naar hun origineel. GaNS werkt als miniatuur zonnen in de vorm van trillingen. Dit verandert de hele benadering van gezondheid en ziekte.

 

Op maat advies

In een consult, live of telefonisch leg ik jou uit hoe je kan gaan werken met plasma en GaNS, wat je kunt gaan kopen of zelf maken om jezelf te helen. Denk aan pijn, futloosheid, slechte doorbloeding, stijve spieren, blessures, emotionele disbalans etc het maakt eigenlijk niet uit waarvoor, je kan het bij alles toepassen. In een consult van 30 of 60 minuten leg ik jou dus uit wat je kan doen en hoe je het kan gaan gebruiken. Het beste is eerst een lezing of workshop daarover te volgen. Kijk hier bij de events naar de volgende opties, en leer het ook zelf maken!

 

Ervaringen van anderen 

Spier- en botpijnen (gerelateerd aan Fibromyalgie ) voor 80 % verminderd.
Veel meer energie…daardoor ook veel meer positiviteit
Trauma’s zijn intens voorbij gekomen, zonder er moeite in te steken ook verwerkt
Ik kan nog doorgaan hoor het lijkt of ik helemaal bevrijd ben van 
binnen
Denise

Na een sessie in de multiwave oscillator en een plasma frequentie bad. Voelde ik me heerlijk rustig, stil in m’n hoofd en tegelijk kei goed!

Daarnaast ben ik met de plasma gans Elixer begonnen, klinkt heel spannend maar is pure levensenergie, dus puur natuur. Hiermee zorg ik dat m’n water de frequenties krijgt die m’n lichaam nodig heeft om verder te herstellen.

Wat t doet is geweldig! Ik heb weer energie, onderneem dingen, ga er weer op uit, kan me heel goed concentreren en ik sprankel weer

Op de manier hoe zij me begeleid en ondersteund blijk hoeveel kennis zij heeft maar t ook kan vertalen naar wat bij jou past en wat jou echt helpt

Ik was best een beetje sceptisch want ja iedereen kan van alles vertellen maar dit werkt echt en ik word met de dag beter en sterker en heb meer energie

Tesla had gelijk: alles is energie

Marielle

Na een paar weken sprayen met co2 water bijna van eczeem af waar ik een jaar last van had!

Jenny

Voor Fybro en PDS wat uit de darmen komt maak ik mijn eigen probiotica met opgeladen plasmawater. Dit drink ik tweemaal daags . Geen last van fybromyalgie en heel veel energie Daarbij drink ik de hele dag water
Werkt voor mij super
Monique

Ervaring met plasmawater en onze kippen. We hebben één oude, zwarte kip en een paar weken geleden stopte ze met eieren leggen en ging ze er erg slecht uit zien. Bijna kaal, niet meer op stok, maar in een legkrat slapen, zich afzonderen van de rest. Ik dacht dat het gewoon ‘op’ was voor haar. Ik ben hun water gaan mengen met plasmawater, voornamelijk en puur op gevoel, koperplasmawater. Vandaag kwam onze buurman vragen of we een nieuwe zwarte kip gekocht hadden! Ze ziet er een stuk beter uit, loopt weer samen met de rest te scharrelen op het terrein en ze slaapt weer op stok! Als nieuw dus!
Monique

Ik vind het ontzettend interessant. Ik had al veel energie en nu nog meer. Het is echt veel informatie om alles goed te begrijpen en Silvia, de presentatie van 4 Januari is echt fantastisch. Zeer duidelijk en echt weer een aanvulling op hetgeen ik de eerste keer van je heb gehoord. Ik zit het steeds weer te beluisteren en uit te werken om me de stof eigen te maken. 

Rozemarijn

Maanden uitslag gehad op de achterkant van mijn hoofd met veel jeuk en schilfers, nu na paar weken sprayen is het bijna weg!

Arjette

Na een flinke griep waren mijn longen erg kwetsbaar maar door steeds in m’n mond te sprayen, voorkwam ik dat ik moest hoesten en m’n longen zijn heel snel weer bijgekomen. Verder spuit ik het op m’n tandenborstel en doe het op evt uitslag plekjes op mn Lichaam – die zijn dan ook snel weg. Ik drink overdag water dat is opgeladen met een buisje met gans.
Verder heb ik patches gemaakt die ik op m’n handen doe. Ik heb artrose op m’n handen en hierdoor kan ik meer doen en zijn m’n handen minder pijnlijk.
Heleen

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

“Health is not just being disease free
Health is when every cell is bouncing with joy”