Begin december 2022 leerde ik over de behandeltechnieken die Silvia toepast en besloot deze te nemen. Ik was benieuwd of de neuropathie in mijn voeten, een gevolg van chemobehandlingen 12 jaar geleden, zou verbeteren. Ik heb inmiddels 4x een Multiwave Oscilattor behandeling gehad gecombineerd met de Violet Ray Elektrotherapy voor de voeten. En 2x een Plasma Light Healing, wat heel ontspannend en fijn voelt. Al na een paar behandelingen had ik weer meer gevoel in mijn voeten, beetje vreemd na zoveel jaren een dof, tintelend gevoel. Momenteel voel ik nog meer, zoals binnenzool schoenen, ondergrond enz., sta ik steviger. Ik ben blij met het resultaat van de behandelingen en ga nog een poosje door.
En ik wil ook zelf met Plasma & GANS therapy bezig zijn, de lezing en de workshop heb ik al gevolgd, heel boeiend!

Janette

Bij Silvia stemanalyse, broncodestoel en multiwave oscillator gedaan. De laatste voor mijn knie en dat heeft direct resultaat. Nu gebruik ik co2 plasma kompressen en de pijn is aanzienlijk minder. De broncodestoel was heel bijzonder en er zijn zaken aangeraakt en (via Silvia) vrijgegeven (losgelaten). Dit voelde erg goed en ik contempleer daar nog verder op door. Ik begon met de stemanalyse, waarbij ik me helemaal kon vinden in de beschrijving. Vooral de schaduwzijde geeft mij aanwijzingen over waar ik naar kan kijken om verbeteringen aan te brengen. Al deze zaken brengen mij zeker verder in mijn ontwikkeling, zowel lichamelijk als geestelijk pakt dat goed uit! Silvia stelt precies de goede vragen, waardoor duidelijk wordt met welk deel uit haar brede scala van mogelijkheden jij geholpen kunt worden. Dit is zeer helpend!

Liesbeth

Bij Silvia stemanalyse, broncodestoel en multiwave oscillator gedaan. De laatste voor mijn knie en dat heeft direct resultaat. Nu gebruik ik co2 plasma kompressen en de pijn is aanzienlijk minder. De broncodestoel was heel bijzonder en er zijn zaken aangeraakt en (via Silvia) vrijgegeven (losgelaten). Dit voelde erg goed en ik contempleer daar nog verder op door. Ik begon met de stemanalyse, waarbij ik me helemaal kon vinden in de beschrijving. Vooral de schaduwzijde geeft mij aanwijzingen over waar ik naar kan kijken om verbeteringen aan te brengen. Al deze zaken brengen mij zeker verder in mijn ontwikkeling, zowel lichamelijk als geestelijk pakt dat goed uit! Silvia stelt precies de goede vragen, waardoor duidelijk wordt met welk deel uit haar brede scala van mogelijkheden jij geholpen kunt worden. Dit is zeer helpend!

Liesbeth

Door een val op de rand van het bad waren mijn ribben gekneusd. Ik had er veel last van, overdag en snachts, en ik kon weinig doen in het huishouden. Belemmerend en pijnlijk. Na anderhalve week kreeg ik een behandeling van Silvia met de Violet Ray lamp en Plasma healing technologie.
De volgende dag waren mijn klachten nagegenoeg verdwenen en was ik weer in staat om een en ander te doen! Ik was erg blij mee en kan het iederen aanraden mee soortgelijke klachten.

Hans

Ik ging naar Silvia toe om mijn algemene conditie in kaart te krijgen en mijn lichaam misschien een extra boost te kunnen geven. Daarnaast had ik extreme haaruitval, waarschijnlijk als gevolg van corona in combinatie met stress. Als eerst hebben we een stemanalyse gedaan en van de uitdraai kreeg ik een uitleg. Deze was voor mij spot on en interessant voor mijn zelf reflectie. Van de stemanalyse is een geluidsfragment gemaakt om zo mijn cellen en lichaam te herstellen. Dit fragment van ongeveer 15 min mag ik dagelijks aanzetten. Na een paar weken merkte ik hier al veel van. Mijn haar kwam in extreme vorm terug groeien en ik voelde me heel fit. Zelfs de detox die aan het fragment was toegevoegd voelde ik doordat ik extreem behoefte aan water drinken kreeg. Terwijl ik dit nooit heb. Ik ben een korte tijd gestopt en daarna weer begonnen om deze bevindingen te analyseren. Wederom dezelfde werking!! echt fantastisch. Naast de stemanalyse heb ik ook een behandeling gekregen in de multiwave oscillator stoel. wauw wat een effect is dat. De eerste nacht na de behandeling kon ik niet slapen van de energie die door mijn lichaam ging, de nachten daarna heel veel dromen met inzichten die voor een algeheel rustiger gevoel in mijn lichaam zorgde doordat door het inzicht het in mijn lichaam lijkt opgelost te zijn. De weken hierna in combinatie met het geluidsfragment voel ik me fit, fris, wakker, helder en ontspannen. Ik ga binnenkort weer in de stoel zitten om dit proces nog verder in werking te zetten. Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit proces ben aangegeven en het heeft me tot nu toe al heel veel gebracht.

Eva

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!!
Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken.

Drie maanden samen met Sylvia van Key To Health gewerkt om mijn darm fora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!!

Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!!
Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie!

Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook!
In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent.
Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Sylvia.

Kort om schroom niet, en maak een afspraak, bij Sylvia van Key To Health ben je in goede professionele handen!!!

Hans

na een sessie in de multiwave oscillator en een plasma frequentie bad. Voelde ik me heerlijk rustig, stil in m’n hoofd en tegelijk kei goed!

Daarnaast ben ik met de Elixer begonnen, klinkt heel spannend maar is pure levensenergie, dus puur natuur. Hiermee zorg ik dat m’n water de frequenties krijgt die m’n lichaam nodig heeft om verder te herstellen.

Wat t doet is geweldig! Ik heb weer energie, onderneem dingen, ga er weer op uit, kan me heel goed concentreren en ik sprankel weer.

Op de manier hoe zij me begeleid en ondersteund blijk hoeveel kennis zij heeft maar t ook kan vertalen naar wat bij jou past en wat jou echt helpt.

Ik was best een beetje sceptisch want ja iedereen kan van alles vertellen maar dit werkt echt en ik word met de dag beter en sterker en heb meer energie.

Tesla had gelijk: alles is energie :

Marielle

ik kwam bij Silvia met schouderklachten veroorzaakt door een degeneratieve supraspinatus, ik had door de pijn al 7 nachten niet kunnen liggen en zo goed als niet geslapen rechtop zittend op de bank. na de eerst behandeling met de plasmalamp en de multiwave oscillator werd de pijn stukken minder en kon ik weer liggen zonder pijn en eindelijk weer slapen en na een paar dagen kon ik mijn schouder alweer beter gebruiken, ik heb een 10 dagen daarna nog een zelfde behandeling gehad en kan mijn schouder weer gewoon gebruiken. ook heb ik er een dag of 10 de plasmacompressen die zij gemaakt heeft op gehad. ook heeft zij mij de emotionele achtergrond van de mogelijke oorzaken van de klacht met me doorgenomen. Ik ben zeer blij met het snelle resultaat en de inzichten in mijzelf die ik door onze gesprekjes heb meegekregen. bedankt Silvia

JP

Ik kwam bij silvia, omdat ik ernstige klachten had met mijn linker elleboog. Na de eerste behandeling met de multiwave en violette vlam lamp ging de pijn al weg en kon ik tijdens de reis terug naar huis het effect al voelen. Na 5 behandelingen zijn nu de klachten al heel ver verminderd en kan ik zelfs beter mijn arm al strekken, wat eerst niet kon. In het ziekenhuis was er alleen een optie van een operatie, die heel gevaarlijk kan zijn. Nu ik deze behandeling heb ontdekt gaat het een stuk beter met mijn gezondheid, na wat vreemde gevallen van pijn te hebben ervaren. Ik zou het zekker aanraden voor iedereen die niet graag in een ziekenhuis komt en wel echte resultaten wil hebben.

Dennis

Ik had al maandenlang een vervelende blessure aan m’n enkel die maar niet wilde helen. Ik kon niet rennen, dansen, normaal op- en afstappen op m’n fiets en regelmatig was lopen ook pijnlijk.
M’n enkel is twee keer behandeld met de Violet Ray en ik was van m’n blessure af!
Superblij ben ik daarmee.
En daarnaast vond ik het contact met Silvia erg prettig.
Heel erg bedankt Silvia!

Mariette

De behandeling met de MWO gisteren was echt het beste wat ik kon doen. Vanmorgen stond ik op zonder pijn. Die was echt helemaal weg. Wat een wonder apparaat is dat! Samen met die violette ray lamp. De bobbel op m’n knie is voor meer dan de helft geslonken en ik loop probleemloos rond. Na de behandeling heb ik in zee gezwommen en een uurtje op het strand in de zon gelegen. Ook die energie doet wonderen.
Voor het slapen heb ik een I Am prayer begeleide meditatie gedaan en m’n engelen en spirituele begeleiders gevraagd met te helpen genezen.
Echt super mooi dat het zo werkt. Het plekje is nog een klein beetje gevoelig maar dat komt vast snel goed.
Ik kan het iedereen aanraden. Ongelofelijk dankbaar!

Mitzy

Ik heb een aantal mensen naar Silvia doorgestuurd en ze zijn allemaal enorm goed geholpen door haar! De behandelingen die Silvia geeft zijn fantastisch. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om een consult bij haar te doen. Ik heb zulke goede reacties gekregen van de mensen die ik heb doorgestuurd, ze slapen beter, hebben meer energie en voelen zich weer blij. Silvia werkt met medicinale paddestoelen welke een grote bijdrage leveren aan de gezondheid. Zelf heb ik een keer een klankschalen healing van haar ontvangen en dat was heerlijk!

Monique

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van
een kuur van medicinale paddenstoelen , en wel uit de serie van Terracotta
aanbevolen door Silvia van Key To Health

Cor

Ik ben bij Silvia geweest om een stemanalyse te doen. Wat een bijzondere ervaring! Ik werd daarmee op bepaalde punten met mijn neus op de feiten gedrukt, maar nog belangrijker ik kreeg te zien waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ik kreeg een goed en duidelijk advies en ik kreeg te horen hoe dat samen ging met stress en voeding. Welke voeding ik meer moet eten en welke voeding ik moet laten staan. Ik heb geluidtherapie gehad wat ik elke dag op mijn gemak kan luisteren, waar ik merkbaar rust in mijn mijn lichaam en vooral in mijn hoofd van krijg. 

Ik volg de adviezen nu een maand en merk al duidelijk verschil met mijn chronische klachten, waar ik heel lang last van heb gehad. Veel klachten zijn verdwenen en ik merk dat ik gewoon goed bezig ben, wat doordringt in mijn algehele welzijn. 

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Sebastiaan

Toen mijn vader te maken kreeg met slokdarmkanker (vlak na vaccinatie), heeft Silvia hem medicinale paddenstoelen geadviseerd. Hij is deze toen gaan gebruiken in combinatie met chemo en bestraling, waar hij wel voortijdig mee gestopt is, omdat hij zo ziek werd ervan. De tumor was echter wel volledig weg, maar in het ziekenhuis werd hij toen geadviseerd toch de slokdarm met een operatie te verwijderen, anders zou de kanker snel terugkomen en hij binnen een jaar overlijden. Godzijdank heeft hij dit niet gedaan en is hij verder gegaan met zijn leven én de medicinale paddenstoelen. Nu bijna twee jaar later is hij nog steeds kankervrij, leeft hij voluit en werkt hij nog full-time op 70+ jarige leeftijd. Zijn artsen staan versteld, want dit hebben ze nog nooit meegemaakt. Ik wil via deze weg mijn waardering laten blijken voor Silvia haar wijsheid en toewijding, dat zij mijn vader heeft begeleid en geadviseerd in dit proces. Dit had er heel anders uitgezien als hij niet de paddenstoelen had gebruikt en zichzelf had laten opereren., daar ben ik van overtuigd. Bedankt Silvia.

David

Ik ben door Silvia in aanraking gekomen met Plasmawater en Ormus. Ik heb zelf Taaislijmziekte, een aandoening waar ik jaren geleden bijna aan was overleden, maar inmiddels gaat het steeds beter met me. Sinds een halfjaar drink ik Plasma en Ormus en het is ongelofelijk hoeveel verbetering ik in die tijd heb ervaren. Ik ben bijna volledig van mijn medicatie af, kan weer sporten, een verbeterde longfunctie, heb een volledig andere mindset wat betreft mijn ziekte en heb weer de energie om mijn leven te leiden. Ik durf zelf langzaam te geloven dat ook taaislijmziekte, waarvan ze zeggen dat het ongeneesbaar is en genetisch, te genezen is. Dankzij mensen als Sylvia komen dit soort mogelijkheden aan het licht en daar wil ik haar via deze weg voor bedanken. Er is zoveel meer mogelijk dan we denken en met middelen als Plasma en Ormus kunnen we de levensenergie toevoegen om dat in te gaan zien. En daar begint het; je mindset, om vervolgens het pad van genezing te vinden. Silvia, Bedankt!

Dave

Nu 2 keer de stemanalyse gedaan bij Silvia. Erg boeiend en leerzaam om je eigen persoonlijkheid te zien, waar je je wel of niet bewust van bent en wat kan leiden tot fysieke of emotionele klachten. Bijzonder wat er wel allemaal niet uit je eigen stem te meten is. De geluiden waar je vervolgens naar moet luisteren, die op jouw eigen persoonlijke situatie zijn afgestemd, zijn naar mijn mening prima te beluisteren. De geluidstherapie heeft mij in de algehele gezondheid veel verbetering gebracht. Dit was voelbaar en voor mij en de mensen om mij heen ook zichtbaar. De energie en kracht, die ik kreeg was al binnen enkele dagen te merken. Op alternatief gebied heb ik al heel veel gedaan voor mijn gezondheid. De stemanalyse-geluidstherapie heeft hier een significante bijdrage aan kunnen leveren. Ik ben daarom zeker van plan om dit van tijd tot tijd opnieuw te blijven doen als update. Deze behandeling is goed betaalbaar. Voor iedereen die aan zichzelf wilt werken om wat voor redenen dan ook is, het aan te raden

Cas

Vandaag weer tussen de multiwave occilarator gezeten. Sinds ik dit mag ontvangen voel ik me meer geaard, in mijn kracht en vitaler. Wat superfijn is na 2 jaar burn-out. Ik kamp al mijn hele leven met reuma en vage klachten. Prednison zou de enige “oplossing” zijn. Naast dat ik voeding, suppletie en levensstijl heb aangepast, en natuurlijk de multiwave, emb-test en stemanalyse, heb ik me nu 2x laten behandelen met de violet-ray bij Silvia. Mijn knie deed zoveel pijn dat ik niet normaal meer de trap op kon. Na de behandeling met de “lamp” weken geen pijn gehad. Ik krijg een boost als ik bij Silvia ben geweest en op vele fronten in mijn leven steeds enorm gemotiveerd om in mijn kracht te staan.

Esta

Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Sylvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Sylvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

Dre

Silvia kwam via via op m’n pad omdat ik op zoek was naar bepaalde informatie. Silvia heeft me toen enorm goed geholpen. Ze heeft een zeer aangename persoonlijkheid en ze heeft kennis van een hele hoop enorm interessante zaken die je flink verder kunnen helpen op je pad. Ik kan Key to Health dan ook van harte aanraden, de hulp die Silvia me heeft geboden is me erg goed bevallen. Binnenkort ga ik terug voor een Healy Frequency Healing, ben heel benieuwd wat me dat gaat brengen. Als je op zoek bent naar persoonlijke groei en je wilt fitter en krachtiger in het leven komen te staan dan ben ik er vrij zeker van dat Silvia je een mooie duw in de rug kan geven. Ze krijgt 5 sterren van me!

Gitta