Ervaringen na het drinken en gebruiken van plasma geactiveerd water door diverse soorten GaNS

Dit is een nieuwe manier van heling, die voorbij de materie gaat. Je leert namelijk werken met velden van magnetische en zwaartekracht en nulpuntsenergie vanuit een torus energie. Daarin ontstaat een verschuiving in je lichaam, die daardoor vanzelf terug gaat naar balans. Kom naar een van de workshops die ik geef, zodat je dit zelf leert maken. je kan plasma energie maken met metalen, bepaalde zouten, en zelfs van voeding en supplementen. Dit is pure alchemie. En iedereen kan dat!

En door de violet ray. En misschien het loslaten en de verantwoordelijkheid bij andere laten.

Ik zie dat mijn grijze haren al een stuk minder zijn. Ik besproei ze nu ruim een week met plasma water. Echt een wonder middel ūü•į

Heb genoten van je plasma workshop afgelopen zondag en kan niet wachten om het zelf thuis te gaan maken. De oranje gans patch heeft super geholpen, heb geen last meer van mijn ontstoken duim.

Hallo, ik heb zaterdag mijn vinger gebrand aan een wafelijzer.¬† Mijn eerste reactie was de vinger onder stromend water houden. Toen dacht laat ik er een pleister met gans/ water omdoen, dat heb ik dus gedaan. 6 uur later heb ik de pleister verwijderd, De vinger is mooi hersteld, geen blaar meer te zien en de pijn trok ook snel weg.ūüôŹ

Vorige week vrijdag heb ik de plasma GANS workshop bij je gevolgd, en wil graag twee geweldige ervaringen met je delen. Ik zag geen mogelijkheid op je website, dus stuur ik het je via deze mail. Mijn vrouw kwam dinsdag middag thuis, ze was door een mug op zeven plekken net boven haar enkel gestoken. Woensdag was haar onderbeen vuurrood en heel dik geworden, ze had ook erge jeuk.

De GANS plasma zou pas na ruim een week klaar zijn, maar op donderdagochtend dacht ik, ik haal er een beetje uit en maak er twee kompressen van. Die had ze er ‚Äės ochtends op gedaan en vrijdag ochtend was de jeuk, de zwelling en de roodheid weg, de plek was helemaal genezen! Ik had zelf al een paar jaar eczeem op mijn onderbenen dat in de winter terugkwam. Dit jaar ook weer en nu had ik er al twee maanden last van en dronk ook al twee maanden driekleurige viooltjes thee, maar het ging niet weg. Vrijdag ochtend had ik op ieder onderbeen √©√©n kompres gedaan, het is nu de volgende ochtend en de eczeem is al bijna weg. Echt twee wonderen! Ik ben je enorm dankbaar en er zullen nog meer wonderen volgen ‚̧ԳŹ

Vandaag 1 x niezen en kreeg een bloedneus, wat niet wou stoppen, eenmaal gestopt √† 1 uur ong begon ‘t weer hevig te bloeden,¬†Naar de dokterspost geweest, het is geen adertje maar een puntje wat door een specialist weggehaald moet worden!

Wat ik heb gedaan is plasma co2 drinken een paar keer per dag. Wat co2 plasma in mijn neus spuiten, Vandaag geen bloedingen meer en het puntje in mijn neus wat door een specialist verwijderd moest worden is niet meer te vinden! Dus geen specialist aan mijn neus, ūüôĄ Superblij met gans!

Ik was gisteren aan het klussen en de werkster en mijn achterneef kwamen helpen
Ze waren een beetje zenuwachtig en hierbij viel een plafond plaat naar beneden toe die ik met mijn been opving.
De punt van de plaat kwam in mijn enkel.
Gelijk kwam hier een paarse zwelling van ongeveer 15 cm tevoorschijn en ook werd gelijk de enkel dik.
Ik trok mij sok weg en ze schrokken, ze zeiden gelijk ijs en stromend water erop.
Nee hoor zij ik is paar uur later wel weer goed.
Ze zeiden ben je gek dat duurt minstens een maand.
Ik kan doormiddel van plasma een nulpuntenergie op de plek plaatsen en hieromheen een versterkt torus veld cre√ęren.
S avonds was er enkel nog een rode plek te zien en vanmorgen bij het opstaan is hij weer normaal.

Bij het rondgaan van de “GANS pot” ontstond een soort raster. Dit raster verbond iedereen via een soort van plasma lijntjes. Voor mij voelt het alsof er een verbinding vanuit nulpunt/Bron/Universele Liefde gelegd wordt, waardoor een collectief co-creatie veld ontstaat. De GANS werkt voor mij heel aardend, waardoor mijn hart makkelijker opent, mijn buik ruimte ervaart, mijn innerlijk kind meer veiligheid ervaart. Hierdoor ervaar ik een speelse vervuldheid die me blij maakt en wil creeren.

Ik ben door Silvia in aanraking gekomen met Plasmawater en Ormus. Ik heb zelf Taaislijmziekte, een aandoening waar ik jaren geleden bijna aan was overleden, maar inmiddels gaat het steeds beter met me. Sinds een halfjaar drink ik Plasma en Ormus en het is ongelofelijk hoeveel verbetering ik in die tijd heb ervaren. Ik ben bijna volledig van mijn medicatie af, kan weer sporten, een verbeterde longfunctie, heb een volledig andere mindset wat betreft mijn ziekte en heb weer de energie om mijn leven te leiden. Ik durf zelf langzaam te geloven dat ook taaislijmziekte, waarvan ze zeggen dat het ongeneesbaar is en genetisch, te genezen is. Dankzij mensen als Silvia komen dit soort mogelijkheden aan het licht en daar wil ik haar via deze weg voor bedanken. Er is zoveel meer mogelijk dan we denken en met middelen als Plasma en Ormus kunnen we de levensenergie toevoegen om dat in te gaan zien. En daar begint het; je mindset, om vervolgens het pad van genezing te vinden. Silvia, Bedankt!

Vorige week kreeg ik ineens pijn op mijn borst dat zich ‘s avonds verspreidde naar mijn rug..Ik voelde meteen longontsteking..15 jaar terug ook een keer gehad en heel lang mee doorgelopen.. Heb ‘s avonds mijn diffuser gevuld met de one cup of life plasmawater en naast me gezet en heb de¬†hele avond de ‘rook/damp’ ingeademd.¬†De volgende dag was de pijn op mijn borst weg en de dag erna alle andere symptomen…Voel¬†inmiddels dat ik getriggerd ben en weet nu waar dat vandaan komt.¬†Met de one cup al zoveel mooie dingen meegemaakt

Ik drink dagelijks intu√Įtief mijn plasmawater, zowel de Co2 en ijzer tezamen in 1 fles, de Koper, zink en ook elke ochtend de COL.

Ik kom van h√©√©l ver…chronische vermoeid, chronische pijn, en als gevolg daarvan een redelijk donkere mind. Er was niks meer met mij aan te vangen en de dokters konden mij niet helpen

Na een half jaar ben ik mentaal sterker dan ooit…ik word nog steeds uitgedaagd en getriggerd met omstandigheden die mij vroeger richting depressie en mijn bed leidden ūüėĮ mijn bewustzijnsvergroting is enorm toegenomen met als gevolg ik door alles doorkijk,¬† de wereld in brand zie staan en toch dicht bij mezelf kan blijven. Mijn intu√Įtie staat scherp en mijn hoofd is terug helder.

Onlangs heb ik een ganse nacht gedanst..wel 4u aan 1 stuk, zonder enige pijn in mijn lichaam te voelen, en s anderendaags voelde ik de energie n√≥g door mij heenstromenūüôąūüėĄiedereen stond versteld van hoe ik veranderd ben. En nog steeds spreken mensen mij aan welk een transformatie ik doorgemaakt heb….

Ik heb mij alleen helemaal over gegeven in volle vertrouwen aan de plasma-energie…telkens ik drink, voel ik de lemiscaat zijn werk doen…zonder moeite, zonder een gevecht met trauma’s of blokkades..

Wat een heerlijke weg om af te leggen, wat niet wil zeggen dat mijn lijf geen pijn meer doet, maar die pijn is mijn liefdevolle gids geworden…z√≥ boeiend! Ook naar mijn kinderen toe. Wanneer zij door dieptes gaan werkt onze energie als een helende boemerang. En nog maar te zwijgen over de snelheid van de genezingūü§ó

Enig tijd terug werd bij de tandarts vastgesteld dat al mijn tanden los stonden bovenaan en er niks anders opzat dan de ganse bovenkant te trekken en daarna een prothese te laten inzetten.

Ik poetste mijn tanden dus mijn CO2-water, en dronk die periode héél veel plasma-water met de intentie om alles terug in vorige staat te brengen zodat ik mijn tanden kon houden.

De afspraak die ik had bij mijn tandarts om de ingreep te doen, was voor hem weliswaar schokkend…ūüėĄal uw tanden staan terug vast, en het zou zonde zijn die te trekken ūüėŹik geef toe dat ik zwevend naar huis ben gereden en de rest van dag dag telkens weer mompelde tegen mezelf : wat was dat!!

Al heel mijn leven slaap ik slecht, ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst goed geslapen heb, omdat ik altijd ‚Äėaan sta‚Äô van alle stress in mijn leven (72 jaar) ik heb nu een aantal dagen het grote kussen kompres gekregen van Silvia en daarin zit de plasma. Al vanaf dag 1 slaap ik de hele nacht door en wel 8 uur. Nu al 3 dagen ervaar ik dit! Het is werkelijk waar zooo bijzonder! Ik sta versteld! Ook ervaar ik dat ik minder hoef te plassen, dus niet om de haverklap naar de wc hoef, wat daarvoor ook wel steeds moest. EN dit is nog maar na een paar dagen.

  Normaal wordt ik al jaren lang, sochtends met een depressief gevoel wakker. Een gevoel waar ik ook angstig van wordt. Nu ik al een paar weken het plasma water drink, merk ik dat dat gevoel verdwenen is en ik me echt veel beter voel, meer energie en dat zware gevoel is weg.

  Sinds twee maanden drink ik alleen plasma-geactiveerd water. Mijn fysieke gezondheid was al goed voor zover ik kan meten. Mentaal voel ik meer helderheid.¬† Ik voel me meer geconcentreerd en vredig.¬† Na een roerige tijd.¬† Emotioneel word ik minder be√Įnvloed door externe zaken.¬†Er zijn maar een paar dingen die mij nog diep kunnen raken. Ik zie tegelijkertijd dat ik steeds meer geniet van mijn tijd met mezelf.¬† Ik heb geen afleiding nodig. Het is heel duidelijk wat ik met mijn dag wil doen en wat niet. En ergens voel ik me gesteund om te kiezen voor een gezonde levensstijl. Geen zin in alcohol. Sinds 7 maanden rook ik geen marihuana. Ook hier geen wensen. Als ik in de spiegel kijk, zie ik er minder moe en in de verte opener en stralender uit. Ik krijg weer complimenten dat ik er jong uitzie. Mijn huid ziet er goed uit en ik heb minder donkere kringen onder mijn ogen. Normaal gesproken moet ik mezelf motiveren om water te drinken. Ik vergeet gewoon urenlang water te drinken. Sinds ik plasma-geactiveerd water drink, blijf ik drinken. Het voelt als een reiniging op energetisch niveau. Mijn band met de natuur was al sterk maar werd op dit moment nog sterker. Ik voel haar kracht en bewonder haar schoonheid nog meer.

  Mijn mooie ervaring met plasma is dat mijn planten floreren en dat de snijbloemen zeker 2 a 3 weken langer blijven staan.

  “Heb nu 2 dgn getest en inderdaad diepere slaap en meer energie.”

  Ik heb het kompres op mijn buik. Ik snoep de laatste tijd veel, dat mijn spijsvertering in de war is, en na het kompres voel ik me onmiddelijk heel stabiel en rustig 

  “Mijn vriendin heeft mij bekend gemaakt met de CO2 GANS kompres. Wat geweldig zeg! Mijn rechter bil deed al een poosje erg pijn en ik zat er 15 min op haar kompres en de pijn was verdwenen.

  Ik drink sinds 2 dagen het gans water direct uit de fles en ik merk echt dat ik meer energie heb. En over nagels gesproken, mijn nagels zijn ook sterker geworden afgelopen weken. Ik had het niet aan de gans gerelateerd maar dat kan daarmee te maken hebben want een buisje met Gans in mijn waterfles drink ik nu een paar weken. Blij mee ūüėĄ

  De fles met ormus heeft me enorm geraakt: terwijl ik de fles vasthield zag ik al wolken om me heen ontstaan.
  Die ervaring heb ik ook af en toe als ik me in de natuur met een krachtplek verbind.

  Ik had gisteravond een behoorlijke keelpijn, in de nacht het buisje tegen mijn keel gehad en de pijn is gewoon weg.

  T voelde vandaag alsof ik onderdeel ben geworden van n select gezelschap die bevoorrecht is met n geweldig geheim dat de wereld & life as we know it gaat veranderen. Echt ik vind t werkelijkwaar mindblowing. Wat er allemaal mee mogelijk is. En we staan nog maar in de kinderschoenen!! Ik kan dan ook bijna niet wachten totdat de gans klaar voor gebruik is die we vandaag gemaakt hebben en wat t effect zal zijn op mijn fysieke, emotionele, mentale & spirituele lichaam. Ik ben redelijk gevoelig dus ik zal t snel genoeg merken

  Ik voel me nog steeds goed geaard, rustig, mijn energie is anders en beter en er zijn dingen in gang gezet

  Toen ik thuis kwam met de Co2 Gans die ik gemaakt heb op 7 juli tijdens de workshop bij Silvia en deze in de huiskamer zette, veranderde direct de energie en voelde prettig. De eerste avonden viel ik in slaap in mijn stoel en nu heb ik meer energie en blijf wakker in de avond. Net of je aan het helen en ontgiften bent.

  Gisteren voor het eerst na drie weken van mijn eerste workshop bij u de plasma gans in mijn drinkbus met water gedaan . Gisteren eerste reactie op mezelf zeer relaxt en meer energie na de eerste dag. Nieuwe water fles opgeladen maar nu een hele nacht. Je ziet het water daadwerkelijk leven Deze ochtend stonden de luchtbelletjes tegen de binnenwand van de fles. Ik dronk er van wat een opmerkelijk verschil van zachtheid van het water dit proef je ongelooflijk goed. Ook ben ik opgewekter en vriendelijker zo bijzonder. Ik drink het gans de dag door een twee liter ongeveer per dag nu. Ook de connectie met dit water is zo bijzonder. Je vormt een soort innerlijke band met het water. Dit heb ik nog nooit ervaren zo iets bijzonders. Je communiceert met het water, je hebt een bepaald respect voor het water Dit water is iets niet te begrijpen maar het is iets dat voor je zorgt zo speciaal gevoel hiermee. Het geeft je levens kracht maar ook dit is heel magisch het is nog te jong om hiervoor de juiste woorden te vinden om het te verwoorden maar dat komt nog ūüėä Zelf is het zo dat je nu een bepaald contact met het water hebt dat ik zelfs geen zin heb in frisdrank. Ik stond in de broodjes zaak en ik neem al wel eens gemakkelijk een fanta mee en iets in me geeft een stop naar deze intentie voor de frisdrank te nemen. Wel heel bijzonder deze ervaringen en leuk om het te ontdekken en er mee aan de slag te gaan

  De wonderbaarlijke krachten van Plasma en geometrie. Gisteren sloeg ik met de hamer op mijn vinger terwijl ik een stalen klem vasthield. Gelijk na het slaan werd hij dik en blauw. Hierna wat plasma gans in een vaatdoekje gedaan op de vinger gelegd en even in een piramide gaan liggen. Voelde binnen een half uur al verbetering en de vinger is binnen 24 uur geheel genezen. 

  Ik kwam eigenlijk Keshe Plasma Energy tegen via een vriend, ik drink al meer dan een maand Keshe Water, mijn fysieke /mentale/emotionele gezondheid verbetert gestaag DAGELIJKS. Op dit moment ben ik mijn pijnstillers en Elavil (tricyclisch antidepressivum voor zenuwpijn) aan het afbouwen. Ik heb elke dag MEER energie, heel weinig symptomen van de menopauze, geen trek in junk/koolhydraten en suiker. Ik voel mijn vibratie gestaag stijgen

   ik gebruik nu een paar dagen #plasma oogdruppels en merk al verschil. Ik zou een nieuwe bril moeten nemen omdat ik met de huidige niet meer scherp zag, maar dat is niet meer nodig. Ook zonder bril is de wereld niet meer zo wazig, al kan ik nog niet lezen zonder. Grappige bijvangst is dat mijn al heel lang wat dichte neus ook helemaal open is. Ben benieuwd hoe het verder gaat. Dankjewel voor je tip

   Auw! Mijn vinger net tussen de deur ūü•Ļ Even 10 minuten met een co2 plasma/gans kompres over mijn zere vinger gehouden en Voila‚Ķ. Geen pijn meer

    Mijn katten en kippen krijgen nu ook plasmawater…de katjes zijn v√©√©l rustiger geworden en Twinkel hoest bijna niet meer en de kippen¬† ¬†staan terug dik in hun pels en zijn gestopt met mekaar te pikken na een week plasma-drinken ik spray ook geregeld mijn leefruimte…mijn katten deden het voordien √©cht niet goed : hoesten, agressief naar mekaar toe, onrustig…ūüė• zoooo dankbaar om hen zo te zien opbloeien. Deze dame heeft zelf haar plasma geactiveerd water gemaakt en na een week al effect op de dieren. Ga ook hiermee werken zodat je blijere en gezondere dieren hebt en geen medicatie meer nodig hebt. Het helpt bij wonden, allergie, pijn, ontstekingen, onrust, angsten en nog veel meer.

    Ik heb het water uit je waterkan gedronken en ik voelde al snel daarna iets in mijn lichaam gebeuren. Ik kan alleen niet omschrijven wat. En dit weekend voel ik me heel blij en opgewekt, anders dan anders. Een vriendin van mij, die naar jouw workshop van 17 maart zou gaan, maar die niet doorging, kan na mijn enthousiaste verhalen niet wachten om deel te nemen aan je workshop

     De oncoloog was zeer tevreden over de resultaten tot nu toe. De tumormarker was gedaald naar 800 (75% gedaald inmiddels) Hij zei: “Het lijkt wel of je nieuw bloed hebt!!” Ik dacht daarbij dat het¬†vast door het krachtige water is gekomen….!! Goed he! Morgen krijg ik de laatste chemo toediening¬†en dan zou ik volgens de arts een lange poos niet meer hoeven te komen in het ziekenhuis! Ook¬†heb ik veel meer energie en voel me steeds beter. De oncoloog was mega enthousiast om dit bloed¬†te zien, hij zei dat het niet beter kon de waardes in mijn bloed en hij begrijpt er niks van dat het er¬†zo goed uit ziet.

     ¬†“Trouwens nu 2 nachten geslapen met dat kompres half onder het kussen en ik werd vanmorgen zowaar wakker op mijn linkerkant, zonder pijn. Dat is al anderhalf jaar niet meer gebeurd! Ik heb last van arthritis/ slijmbeursontsteking/versleten AC- gewricht.

     Na onze afspraak ben ik al eerste gestart met de Gans, eerst de CO2. Na een aantal dagen voelde ik meer energie. Na een week heb ik de Zink genomen, toen voelde ik meer kracht terugkomen in mijn lichaam. Het was subtiel maar wel degelijk aanwezig.  

     ¬†“Ik heb sowieso meer energie. Ik werd enorm beperkt in mijn dagelijkse bezigheden, vanwege de pijn in mijn gewrichten. Ik heb poly-artrose. De ene dag was erger dan de andere dag. Dat is nu significant verbeterd. Veel minder pijn en het stramme gevoel is ook minder.¬†1,5 jr lang kon ik niet slapen op mijn linkerkant/schouder. Ik bleek een hardnekkige peesontsteking te hebben en een versleten ac-gewricht. Ook vermoedde de orthopeed een frozen shoulder. 2 injecties in de pees gehad en fysio voor de frozen shoulder. De injecties hielpen tijdelijk, maar nadat ze waren uitgewerkt, waren de klachten/pijn helaas weer terug. Ook werd er gesproken over een eventuele operatie om de pees vrij te leggen en iets met mijn ac-gewricht.¬†Sinds ik het Gans compress gebruik tijdens het slapen ben ik niet meer wakker geworden vd pijn in mijn schouder. Dat gebeurde iedere nacht toch wel een aantal keer. Sterker nog, ik werd uitgeslapen, in de ochtend wakker en realiseerde mij dat ik op mijn linker schouder lag, zonder pijn! Wauw, zou het dan toch?! Inmiddels ben ik 5 nachten verder en ik kan gewoon op mijn linkerkant liggen. Wat een rijkdom, na 1,5 jr pijn, frustratie en drama!¬†Ik ben net 50 geworden, maar ik voel me fitter dan ooit

     Allebei drinken we het plasma water nu 1,5 week en wat een verschil! We voelen ons energieker en rustiger in het hoofd! Het voelt wat zachter in mijn hoofd ofzo (lastig uit te leggen) maar wat een heerlijkheid zeg! We hebben heerlijk die grote waterkan dus er is genoeg voor ons. Wat een gaaf spul!

     De boviswaarde blijft maar stijgen voel ik, het is te sterk in energie voor mij, omdat ik zo gevoelig ben.

     Na onze afspraak ben ik al eerste gestart met de Gans, eerst de CO2. Na een aantal dagen voelde ik meer energie. Na een week heb ik de Zink genomen, toen voelde ik meer kracht terugkomen in mijn lichaam. Het was subtiel maar wel degelijk aanwezig.  

     Ik had een flesje water bij me en had deze half gevuld met ganswater van jouw waterreservoir.. Er is werkelijk een wonder gebeurd; Mijn kleindochter heeft een poes van pas een jaar oud. Haar vorige poes is overreden na een jaar. Groot verdriet. Deze poes at al een week niet en kwam niet meer van zijn plaats. De dierenarts wilde al een spuitje geven. Omdat hij opdat moment van de behandeltafel sprong en ging drinken nam mijn dochter hem weer mee. Ik had net die dag de cursus gedaan. Ik heb gelijk het water gebracht en hij begon weer te eten te drinken en te bewegen. Binnen 3 weken was hij weer helemaal de oude !

     1. Hierbij mijn ervaring met de gans. Ik had de gans oogdruppels besteld voor mijzelf. Mijn dochter(die in de kinderopvang werkt) had ontstoken ogen opgelopen en binnen 2 dagen druppelen was het verdwenen. Wat anders minimaal een week duurt…

      

     Ik heb dit aangeboden aan een oude dementerende dame, ze wordt weer helder! Al reeds mooie resultaten mogen bewonderen van de Gans en plasma.

     Het plasma water LEEFT, ik voel dat het leeft en een eigen bewustzijn heeft

     De boviswaarde blijft maar stijgen voel ik, het is te sterk in energie voor mij, omdat ik zo gevoelig ben.

     ik was er op 9 december voor de plasma workshop. Ik vond het zeer leerrijk en de info die je deelt is heel erg interessant.
     je bent zeer open in het meedelen van je ervaringen en in hoe plasma werkt.
     Ik ben het zelf gaan maken en uittesten. Bij mijn zus die last had van spierscheuren en kraakbeen dat weg is, hielp de pad niet.
     Bij mijn vader die pijn had thv de lever tgv uitzaaiingen daar, en pijn thv bekken na traumatische val hielp de pad wel.
     Bij mijn andere zus met hoofdpijn helpt het ook.

     Ik heb kompressen gemaakt die doe ik s’nachts om mijn voeten en tenen met schimmelnagels en ze worden rustiger en zien er steeds beter uit die nagels, ook spuit ik ze in overdag. Ook mijn haren en die worden weer donkerder, ook een aambei weer weg. Zet er thee koffie van en drink het. Spuit het op de planten zien er ook beter uit. Ben aan het expirimenteren.

     Silvia, onwijs bedankt voor de inspiratievolle dag met ontzettend leuke en diverse mensen!
     Ik mocht direct al met een experiment mee doen, (5 jaar geleden heel hard gevallen, fysio bezocht, arts bezocht maar nog steeds voelbaar met pijn) de plasma gaNS op een plek gelegd waar aan het einde van de dag de plek zoveel soepeler aanvoelde en zonder pijn!!!
     Echt heel bijzonder.

     Wij gebruiken Gans nu ongeveer 1 jaar en voelen ons een stuk beter met vanalles. Minder angsten bij mijn wederhelft. Ik ben meer zelfvertrouwd. En samen zijn we gelukkig! Ik heb meer zelfvertrouwen in vanalles. 

     Voor mij heeft de Co2 Plasma al heel veel gedaan en ik merk het vooral dat er minder histamine aangemaakt wordt in mijn lichaam na het eten van bepaald voedsel. Daar ik altijd een soort van heftige hooikoorts reacties ervan kreeg, zodat ik niets meer kon doen de volgende dag, dan alleen maar op bed liggen. Veel mensen met Histamine intolerantie of MCAS zullen hier veel baat bij hebben. Normaal moest ik elke dag speciale druppels innemen en die heb ik nu niet meer nodig. Af en toe heb ik een hele kleine reactie in de ochtend maar die is dan snel weer weg. En ik gebruik nog alleen maar 30 ml per dag.

     Deze week ontmoette ik een dame heel gevoelig is. Deze dame resoneerde meteen met de plasma en ik was benieuwd wat er in haar resoneerde. Ze vertelde dat ze al een tijd cosmische informatie doorkreeg dat in onze nabije toekomst veel gaat gebeuren op het gebied van heling door middel van plasma energie√ęn en technologie. Maar ze wist niet echt hoe dat dan zou gaan. Ze kon de plasma energie wel voelen, maar ze wist nog niet in welke vorm dat zou gaan zijn. Nu wilde ze het plasma water ook ervaren, en was ik natuurlijk benieuwd wat ze ervaarde. Ze kon ook het effect zien in haar cellen wat er gebeurde nadat ze het dronk, aangezien ze frequenties en energie√ęn kan zien. Ze zei dat haar cellen vibreerde van de #levensenergie en lichtte op nadat ze het had gedronken. En dat ze meteen voelde dat dit heel goed was voor haar lichaam. Het voelde heel sterk en krachtig voor haar. Toevallig kwam ze de dag erna een vriendin tegen die ook een plasma flesje had met GaNS erin. Haar aandacht werd er naar toe getrokken en ze hield het tegen haar hoofd aan om te voelen. Ze voelde weer een enorme kracht er vanaf komen, ze zag van alles gebeuren en ze werd er ook heel rustig ervan. Ze kreeg ook het gevoel dat haar aura veld heel krachtig werd en haar aura beschermd werd. Een andere vriendin drinkt nu ook sinds kort pas plasma water en zei me vandaag dat ze barst van de energie wat ze niet echt heeft.

     Wonderlijk wat er hier gebeurd, ik heb de plasma oogdruppels besteld ik ben zaterdag begonnen had eczeem op mijn oog en in mijn oren en slecht zicht, ik merk nu al dat de eczeem bijna weg is en mijn zicht word beter, ik ga zeker door met alles

      Ervaring met plasmawater en onze kippen. We hebben √©√©n oude, zwarte kip en een paar weken geleden stopte ze met eieren leggen en ging ze er erg slecht uit zien. Bijna kaal, niet meer op stok, maar in een legkrat slapen, zich afzonderen van de rest. Ik dacht dat het gewoon ‘op’ was voor haar. Ik ben hun water gaan mengen met plasmawater, voornamelijk en puur op gevoel, koperplasmawater. Vandaag kwam onze buurman vragen of we een nieuwe zwarte kip gekocht hadden! Ze ziet er een stuk beter uit, loopt weer samen met de rest te scharrelen op het terrein en ze slaapt weer op stok! Als nieuw dus! ūüėä(Zal er ook nog een keer weer een ei uitkomen?) Het is echt een wondertje!¬†

      Vandaag had ik mijn jaarlijkse Cardiologie controle. Ik had een nieuwe arts, een jonge vrouw. De echo was helemaal prima, alles was prima. Zelfs zo goed dat ik niet meer onder controle hoef te blijven. Ik mag ook stoppen met een van de hoge bloeddruk medicijnen. Ik heb niet verteld dat ik deze al meer dan een half jaar niet meer inneem. Ik gebruik al enkele maanden plasmawater van One cup of life en sinds een tijdje CH3. Dit heb ik haar niet verteld. Maar wat was ik blij toen ik naar huis ging

      Door een val op de rand van het bad waren mijn ribben gekneusd. Ik had er veel last van, overdag en snachts, en ik kon weinig doen in het huishouden. Belemmerend en pijnlijk. Na anderhalve week kreeg ik een behandeling van Silvia met de Violet Ray lamp en ook Plasma healing technologie. (Plasma kompressen) De volgende dag waren mijn klachten verdwenen, de pijn was weg en was ik weer in staat om een en ander te doen! Ik was erg blij mee en kan het iedereen aanraden mee soortgelijke klachten.

      Mijn kleine teen was gebroken en had er co2 ganswater op gespoten paar dagen. En zakje ganswater onder dekbed bij voet gelegd snachts. Heeft nauwelijks pijn gedaan en is zonder problemen genezen. Al voel ik wel een uitsteeksel aan de binnenkant. Maar alles beweegt en geen pijn.

      Met een gebroken teen heb ik een kompres van co2 gebruikt en de violet ray er 2 x per dag opgedaan. Eerste dag moeite met lopen, na 24 uur kon ik weer makkelijk lopen en geen pijn meer met lopen. Zwelling neemt iets af, maar de pijn is weg als ik loop. 

        Als ik soms wat eet wat mijn darmen niet prettig vinden, dan komt het wel eens voor dat ik een mega opgeblazen buik heb en ook krampen. Normaal duurt dat wel een paar uur voordat dit weg is. En kan ik alleen maar een joggingbroek aan. Als ik er een kompres op leg van de Co2 dan is het binnen 15 minuten weg en is mijn buik weer normaal. Ook sinds ik het Co2 plasma water drink is het nog amper voor gekomen. Bizar hoe snel dit werkt!

       Ik ben juist 4 kg afgevallen omdat ik minder trek heb in zoetigheid. En neen ik was niet dik. Van 61 kg naar 57 kg. Vreemd. Ik drink enkel 1 x per dag de Col omdat er alles inzit.

       Het zet mij terug naar de balans in mijzelf en ik voel dat het mij aard en grond

       Sinds een paar weken drink ik Ganswater van de COL, nu heb ik nauwelijks meer floaters in mijn oog. Was best heftig.

       Mijn fibromyalgie pijnen zijn al met 80% verdwenen sinds ik het plasma water inneem

       Gewoon iets wat me opgevallen is, zonder dat ik nu direct een causaal verband kan aantonen is dat ik dit jaar nog geen enkele teek van mijn lijf heb hoeven trekken. Al jaren word ik ieder jaar veelvuldig gebeten door teken en lyme had ik inmiddels ook al opgelopen. Sinds afgelopen winter begonnen met GaNS maken en ik drink nu al enige maanden plasmawater. Elke dag zink en Co2 geladen water, soms ijzer. Ik loop vaak op blote voeten door het bos, over gras, gemaaid of hoogstaand en ik heb nog geen enkele tekenbeet gehad dit jaar, bedacht ik gisteren ineens. Voor mij is dat echt uitzonderlijk.  Muggenbeten af en toe nog wel, maar ook stukken minder dan voorheen.

       Ik hou nog een kleine slag om de arm, maar ik zie donkere donshaartjes op mijn hoofd terwijl ik al best grijs ben. Maar het valt me sinds kort op. Ik drink sinds eind maart dagelijks CO2 plasmawater. Mijn vriend drinkt het ook en ik hoor hem minder over zijn prikkelbare darmen.

       Mijn darmen waren erg overprikkeld met PDS en nu na mijn inname van de zink en co2 plasmawater ben ik verrast hoeveel dit met me heeft gedaan. Ik merk dat mijn darmen niet meer zo gevoelig reageren als voorheen. Bizar hoe dit effect heeft op mij, ook voel ik me rustiger en vrolijker als voorheen.

       Na een maand gelegen te hebben op een plasma gans kussen in bed, voel ik geen pijn meer van mijn versleten heupen. Daar had ik enorm veel last van en kon niet meer lopen zonder pijn. Ik merkte ook echt dat het wat aan het doen was als ik erop lag en nu gelukkig ben ik pijn vrij na 1 maand met de plasma kompres! 

        Soms als ik ergens pijn heb, leg ik het een kwartier erop en dan is de pijn weg 

        Ik sloeg met geweld mijn teentje tegen een deur, kleine teen… heel pijnlijk, OUCHHHH!!! Ik was ervan overtuigd dat ik het had gebroken! iemand bij wie ik was zagen me met grote moeite lijden aan de hel om te kunnen lopen, bood haar man me bedeesd aan om zijn PAIN PEN te gebruiken. Omdat ik van nature een grote scepticus ben, leen ik me voor het spel… Ik kon het bijna niet geloven, na een paar minuten sessie zag ik al een verbetering. Ik doe het nog een keer voor het vallen van de avond met een tweede sessie, en een derde in de ochtend…. De pijn was bijna helemaal weg en hervatte mijn activiteiten alsof er niets met me was gebeurd… na een paar uur niets… voor mij is het een ongelooflijk fenomeen… Voor PAIN PEN had ik mezelf veroordeeld tot twee weken lijden om mijn taken te volbrengen… Het is ongelooflijk maar waar!! Ik zal mijn familie en vrienden zeker helpen hiermee!

         Met mij gaat heel goed na 12 jaar deze week terug begonnen met werken dus een hele vooruitgang . Ik doe alles met plasma . Ik drink de hele dag door opgeladen water en heb een krachtig potje staan wat ik gebruik bij verwondingen enz en dit werkt heel goed . Ik heb dan nog een tandpasta gemaakt met plasma water erin waar toch vele mee geholpen zijn bv met keelontsteking tandvleesproblemen  zelfs oorproblemen 

           

          Wil jij ook deze mooie resultaten ervaren? Zelfredzaam worden met tools die je levenskracht vergroten? Weet dat je genoeg levensenergie nodig hebt om te regenereren. Mensen met chronische klachten komen die levensenergie te kort, waardoor ze niet goed helen. Met het maken van plasma en GaNs, leer je werken met velden, alchemie en bewustzijn, waardoor je krachtige levens- en plasma energie cre√ęert en daar op diverse manieren mee leert werken. Dit verbetert de velden van je eigen plasma cel communicatie en het versterkt je lichaam, geest en ziel en de verbinding daartussen.

          workshop plasma en GANS maken