Waarom doe ik wat ik doe

 

De afgelopen 30 jaar ben ik erachter gekomen  dat we niet door kunnen gaan met de geneeskunde zonder de mensen als geheel te zien, of zonder oorzaak en gevolg. Zolang het zelfhelend vermogen niet wordt versterkt met het verwerken en aanpassen van je niet dienende patronen, onverwerkte emoties, regeneratie, leefstijl, ontgiften en juiste voedingsstoffen, en vooral het inzicht in de emotionele oorzaak van je klacht, zal er géén werkelijke genezing plaatsvinden, alleen maar onderdrukken van een symptoom. En dat inzicht gaat soms verder terug dan je zou denken.

Als tiener kwam ik er al vroeg achter door vaak ziek te zijn, dat mijn eigen emoties en angsten dat deden. Dat heeft wel een aantal jaar geduurd voordat ik daar achter kwam, maar uiteindelijk was het een psychisch emotionele oorzaak dat ik vaak moest overgeven van de angst en stress in mezelf. Gewoon door het niet uiten van mijn belastende emoties. Op het moment dat we daarachter kwamen en ik mijn emoties ging uiten, stopte ook meteen de klachten waar ik last van had. Dat was natuurlijk het begin van mijn ontdekkingsreis naar de link tussen het ziek zijn en mijn eigen gedachten en emoties. Later met mijn gebroken rug werd ik getriggerd door de kennis van Joe Dispenza, biofotonen therapie en frequentie therapie van de multiwave oscillator, dat ik zeer snel genas met het gebruik daarvan. Dat was dan ook de trigger om meer te gaan ontdekken over de kracht van frequenties. Daardoor ontstond de fascinatie naar de kunst van regeneratie.

Als mens zijn we veel grootser dan we kunnen voorstellen en zijn we meer dan alleen een fysiek lichaam. Omdat alles met elkaar is verbonden, richt ik mij op het emotionele, fysieke en energetische lichaam. In plaats van aan een symptoom te werken, kijk ik naar de omgeving en de mogelijke oorzaken van je onbalans. Ik richt me op het algehele welzijn en regeneratie en ik sluit de reguliere geneeskunde niet uit, maar door het geheel aan te pakken, komen we dichterbij bij de kern waarom je uit balans bent. Zodra dat verbeterd wordt, verbetert ook het regeneratie vermogen. Daarom heb ik verschillende richtingen bestudeerd en zelf ondervonden over het lichaam, het bewustzijn, de emoties en de samenwerking tussen deze aspecten van de mens.

Inmiddels duizende cliënten verder, heb ik steeds weer gezien, dat emoties eigenlijk altijd de oorzaak zijn van de onbalans in je lichaam. Emoties beïnvloeden tenslotte je biochemie. En waar jouw klacht zich bevindt, zegt wat over de belastende emoties die je al een lange tijd onderdrukt hebt.

Missie

Mijn missie is om jou te inspireren, om weer in je eigen kracht te staan, gezond te worden en je het inzicht te geven hoe je lichaam werkt en wat je zelf kunt doen om te helen. Heling begint bij bewustwording waarom je uit balans bent geraakt. 

En het is mijn doel om zo veel mogelijk mensen te te helpen met het versterken van hun zelfhelend vermogen, zodat de tijd van alleen symptoombestrijding steeds meer verleden tijd wordt.

Doordat ik mij al 30 jaar bezig houd om de wereld van wetenschap, holistische gezondheid en bewustwording te onderzoeken en ik het placebo en nocebo effect zelf heb ervaren, kan ik jou vanuit brede kennis en ervaring begeleiden.

Ik werk met frequentie therapie, hypnose, bioresonantie, plasma healing, stemanalyse, geluidtherapie, mycotherapie, orthomoleculaire therapie, darmtherapie, ademwerk, alchemie, stressmanagement en bewustwording. 

Wil je verder kijken in wat het inzicht is van je klachten en wat je zelf kunt doen om jouw zelfhelend vermogen te versterken? Anders dan de manier waarop je dat gewend bent? Het enige wat je nodig hebt is een open mind en de nieuwsgierigheid om meer van jezelf te gaan ontdekken en in wat mogelijk is, en de wil om aan jezelf te werken vanuit het waarom je klachten hebt. Lees hier mijn werkwijze hoe ik werk.

Hartegroet,

Silvia Hoevenaar

‘Het zelfhelend vermogen in onszelf, is de grootste kracht om beter te worden

– Hippocrates –

Mijn opleidingen

* Orthomoleculair adviseur

* Allround coach (NOBCO)

* Mental Coach

* Adem coach

* Darmtherapie

Opleidingen / trainingen

* Burn-out

* Detoxspecialist

* Neurobiochemie

* Maag, lever, darmen

* Intermittend fasting

* EMB bloedtest 

Opleidingen / trainingen

* Zelfhelend vermogen (bij Pierre Capel)

* Energie & sound healing

* Alchemie via Damanhur

* Mindfulness

* Kruidengeneeskunde

* Mycotherapie

Vragen?

Heb je een vraag vol dan het contact formulier in, of maak meteen een afspraak via deze link

  Chronische klachten

  Ik ben bij Silvia geweest om een stemanalyse te doen. Wat een bijzondere ervaring! Ik werd daarmee op bepaalde punten met mijn neus op de feiten gedrukt, maar nog belangrijker ik kreeg te zien waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ik kreeg een goed en duidelijk advies en ik kreeg te horen hoe dat samen ging met stress en voeding. Welke voeding ik meer moet eten en welke voeding ik moet laten staan. Ik heb geluidtherapie gehad wat ik elke dag op mijn gemak kan luisteren, waar ik merkbaar rust in mijn mijn lichaam en vooral in mijn hoofd van krijg. 

  Ik volg de adviezen nu een maand en merk al duidelijk verschil met mijn chronische klachten, waar ik heel lang last van heb gehad. Veel klachten zijn verdwenen en ik merk dat ik gewoon goed bezig ben, wat doordringt in mijn algehele welzijn. 

  Dit had ik veel eerder moeten doen!

  Sebastiaan

  Crohn

  April 2014 was ik 15 kilo afgevallen door stress, en kreeg in ziekte van Crohn.
  Na jaren ploeteren, mindfull cursus, therapie, coaching en yoga kwam ik erachter dat mijn energie nog maar 40% van mijn oude 100% was. Iedere keer als ik meer dan die 40% deed kreeg ik hele zware terugvallen, wat inhield dat mijn hele lichaam in mijn gewrichten op slot ging/verkrampte.

  Was in mijn herstelproces al twee maal bij een diëtiste geweest. De eerste adviseerde de schijf van 5, heel fijn maar hielp niet. De tweede was vooral zelf heel enthousiast over voeding. Dit kwam niet bij mij aan, ik hou niet van koken en het was gewoonweg nog niet mijn tijd hiervoor. Vorig jaar heb ik eindelijk geaccepteerd dat mijn 40% mijn nieuwe 100% zou zijn waarschijnlijk voor de rest van mijn leven.

  Eind oktober 2020 was ik er eindelijk zelf klaar voor. Na een intake gesprek bij Silvia waarin ik al mijn klachten duidelijk besproken en omschreven had, moest ik een week lang mijn voeding bijhouden in een schema. Die heb ik naar Sil gemaild en naar aanleiding hiervan heeft zij mij een advies uitgebracht qua voeding en bijbehorende supplementen. Omdat ik voeding/koken niet leuk vind heeft zij mij simpelweg een lijst gemaakt met wat ik wel nog mag eten 😉 Waardoor het super easy was om mijn voeding aan te passen. En heb ook medicinale paddenstoelen en bepaalde vitamines genomen. Na 2 weken voelde ik langzaamaan verschil. Na 3 weken had ik zeker weer 60/70% energie maar gewrichtspijnen waren wel nog iets aanwezig. Na 6 weken namen zelfs gewrichtspijnen volledig af.

  Al bij al gun ik iedereen die ziek is of niet lekker in zijn velt zit een advies en behandeling bij Sil. Ze is kundig, weet wat ze doet en goed bereikbaar mocht je haar nodig hebben. Normaal heb ik zware depressieve klachten in de winter maar zit nu zingend in de auto. En geniet soms met zelfs met tranen van geluk weer van iedere dag..

  BiBi

  Multiwave oscillator

  Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Sylvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Sylvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

  Dré

  Taaislijmziekte

  Ik ben door Sylvia in aanraking gekomen met Plasmawater en Ormus. Ik heb zelf Taaislijmziekte, een aandoening waar ik jaren geleden bijna aan was overleden, maar inmiddels gaat het steeds beter met me. Sinds een halfjaar drink ik Plasma en Ormus en het is ongelofelijk hoeveel verbetering ik in die tijd heb ervaren. Ik ben bijna volledig van mijn medicatie af, kan weer sporten, een verbeterde longfunctie, heb een volledig andere mindset wat betreft mijn ziekte en heb weer de energie om mijn leven te leiden. Ik durf zelf langzaam te geloven dat ook taaislijmziekte, waarvan ze zeggen dat het ongeneesbaar is en genetisch, te genezen is. Dankzij mensen als Sylvia komen dit soort mogelijkheden aan het licht en daar wil ik haar via deze weg voor bedanken. Er is zoveel meer mogelijk dan we denken en met middelen als Plasma en Ormus kunnen we de levensenergie toevoegen om dat in te gaan zien. En daar begint het; je mindset, om vervolgens het pad van genezing te vinden. Sylvia, Bedankt!

  Chris

  Medicinale paddenstoelen

  Ik gebruik nu sinds een paar maanden de medicinale paddenstoelen en ben heel tevreden ..ik slaap Beter en voel mij energieker. Ook heel prettig dat ze een preventieve werking hebben .

  Esther

  Slokdarmkanker

  Toen mijn vader te maken kreeg met slokdarmkanker (vlak na vaccinatie), heeft Sylvia hem medicinale paddenstoelen geadviseerd. Hij is deze toen gaan gebruiken in combinatie met chemo en bestraling, waar hij wel voortijdig mee gestopt is, omdat hij zo ziek werd ervan. De tumor was echter wel volledig weg, maar in het ziekenhuis werd hij toen geadviseerd toch de slokdarm met een operatie te verwijderen, anders zou de kanker snel terugkomen en hij binnen een jaar overlijden. Godzijdank heeft hij dit niet gedaan en is hij verder gegaan met zijn leven én de medicinale paddenstoelen. Nu bijna twee jaar later is hij nog steeds kankervrij, leeft hij voluit en werkt hij nog full-time op 70+ jarige leeftijd. Zijn artsen staan versteld, want dit hebben ze nog nooit meegemaakt. Ik wil via deze weg mijn waardering laten blijken voor Sylvia haar wijsheid en toewijding, dat zij mijn vader heeft begeleid en geadviseerd in dit proces. Dit had er heel anders uitgezien als hij niet de paddenstoelen had gebruikt en zichzelf had laten opereren., daar ben ik van overtuigd. Bedankt Sylvia. (!

  Haaruitval 

  Ik ging naar Silvia toe om mijn algemene conditie in kaart te krijgen en mijn lichaam misschien een extra boost te kunnen geven. Daarnaast had ik extreme haaruitval, waarschijnlijk als gevolg van corona in combinatie met stress. Als eerst hebben we een stemanalyse gedaan en van de uitdraai kreeg ik een uitleg. Deze was voor mij spot on en interessant voor mijn zelf reflectie. Van de stemanalyse is een geluidsfragment gemaakt om zo mijn cellen en lichaam te herstellen. Dit fragment van ongeveer 15 min mag ik dagelijks aanzetten. Na een paar weken merkte ik hier al veel van. Mijn haar kwam in terug groeien en ik voelde me heel fit. Zelfs de detox die aan het fragment was toegevoegd voelde ik doordat ik extreem behoefte aan water drinken kreeg. Terwijl ik dit nooit heb. Ik ben een korte tijd gestopt en daarna weer begonnen om deze bevindingen te analyseren. Wederom dezelfde werking!! echt fantastisch. Naast de stemanalyse heb ik ook een behandeling gekregen in de multiwave oscillator stoel. wauw wat een effect is dat. De eerste nacht na de behandeling kon ik niet slapen van de energie die door mijn lichaam ging, de nachten daarna heel veel dromen met inzichten die voor een algeheel rustiger gevoel in mijn lichaam zorgde doordat door het inzicht het in mijn lichaam lijkt opgelost te zijn. De weken hierna in combinatie met het geluidsfragment voel ik me fit, fris, wakker, helder en ontspannen. Ik ga binnenkort weer in de stoel zitten om dit proces nog verder in werking te zetten. Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit proces ben aangegeven en het heeft me tot nu toe al heel veel gebracht. 

  Eva

  Schouderklachten

  ik kwam bij Silvia met schouderklachten veroorzaakt door een degeneratieve supraspinatus, ik had door de pijn al 7 nachten niet kunnen liggen en zo goed als niet geslapen rechtop zittend op de bank. na de eerst behandeling met de plasmalamp en de multiwave oscillator werd de pijn stukken minder en kon ik weer liggen zonder pijn en eindelijk weer slapen en na een paar dagen kon ik mijn schouder alweer beter gebruiken, ik heb een 10 dagen daarna nog een zelfde behandeling gehad en kan mijn schouder weer gewoon gebruiken. ook heb ik er een dag of 10 de plasmacompressen die zij gemaakt heeft op gehad. ook heeft zij mij de emotionele achtergrond van de mogelijke oorzaken van de klacht met me doorgenomen. Ik ben zeer blij met het snelle resultaat en de inzichten in mijzelf die ik door onze gesprekjes heb meegekregen. bedankt Silvia

  JP

  Stemanalyse

  Als ervaringsdeskundige kan ik het iedereen aanbevelen. Ik heb nu twee keer een stemanalyse gedaan bij Silvia Hoevenaar en het is werkelijk erg bijzonder wat hier uitkomt en hoe zeer dit overeenkomt met gedragspatronen, emoties en fysieke klachten, waar van je jezelf bewust bent. En dan zeker ook nog onzichtbare en onbewuste patronen en klachten. Nooit kunnen vermoeden dat een stem dit allemaal zou laten zien. Geeft echt een compleet beeld. Verder brengt het dagelijks beluisteren van frequenties gebaseerd op de stemanalyse veel heling. Een algehele verbetering van de holistische gezondheid. Op basis van de twee stemanalyses was al veel verbetering te zien in waarden en nu met de laatste serie aan frequenties merk ik al duidelijk vooruitgang. Tot op heden heeft mij dit in ieder geval veel gebracht. Kan rustig zeggen dat ik al veel heb gedaan op alternatief, energetisch, frequentieel gebied aan therapieën of in ieder geval het herstellen van het zelfhelend vermogen, alleen de stemanalyse met luisterfrequenties is heel bijzonder, zo niet het meest. Ben blij en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en nogmaals kan het iedereen aanraden. Overigens ook zeer goed betaalbaar.

  Maria

  Diverticulitis

  Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Sylvia van Key To Health gewerkt om mijn darm fora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook! In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent. Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Sylvia. Kort om schroom niet, en maak een afspraak, bij Sylvia van Key To Health ben je in goede professionele handen!!!

  Hans

  Geen pijn meer

  Al een jaar had ik pijn in mijn arm, wat maar niet over ging. Arts wilde me alleen maar pijnstilling geven en fysio hielp ook niet. Na 1 sessie met de multiwave en de paarse lamp had ik na 2 dagen sinds een jaar helemaal geen pijn meer!! Wow eindelijk geen pijn. Mega blij mee!

  Your ability to heal, is much greater then anyone has ever let you believe