Over mij

Visie Silvia Hoevenaar

 

Mijn hele leven houd ik me al bezig met holistische gezondheid, maar wat houdt dat nou eigenlijk in?

Holistische gezondheid is het werken met de “hele” persoon om de algehele gezondheid, energie en vooruitzichten te verbeteren. Ik gebruik een op welzijn gebaseerd model om alles te behandelen – geest, lichaam, ziel en meer. Ik richt me op het algehele welzijn en sluit de reguliere geneeskunde niet uit, maar door het geheel aan te pakken, kom je bij de oorzaak waarom iemand uit balans is. Zodra dat verbetert wordt, verbetert het ook het zelfhelend vermogen. 

In het primair gebied van holistische gezondheid richt ik me op jouw voedingsinname, stressmanagement maar ook emoties en zingeving komen aan bod.

Met behulp van mijn coaching sessies, de artikelen op mijn website, mijn nieuwsbrief, e-books, evenementen en binnenkort ook online programma’s, informeer en inspireer ik mensen zoals jij, om de vitaalste versie te worden en om weer gezond, krachtig en bewuster door het leven te gaan. 

Waarschijnlijk ben je op zoek naar andere manieren van heling en wil je jouw zelfhelend vermogen versterken op een holistische manier. Alles is met elkaar in verbinding.
We kijken naar de verbanden van jouw ongemak, waarom jouw lichaam uit balans is geraakt. Ik begeleid jou om jouw zelfhelend vermogen te versterken en verbeteren, op mentaal, fysiek en energetisch vlak. Jij kan meer dan je denkt of je ooit is verteld.

 Mijn kennis en ervaring

 

De weg die ik nu bewandel is ontstaan door zelf te ervaren hoe ik mijn lichaam kon helen, doordat ik eerst op jonge leeftijd vaak psychosomatische klachten heb gehad. En ik er door een homeopaat achter dat het mijn eigen gedachten en emoties waren die mijn lichaam ziek maakten. Dit was de grote aanzet tot onderzoek hoe lichaam en geest verbonden zijn en hoe mijn lichaam werkt. Dit ben ik de rest van mijn leven gaan verdiepen door veel te leren over epigenetica van de artsen en wetenschappers Bruce Lipton, Joe Dispenza en Pierre Capel en vele anderen. 

 

 

 

Gedurende de de afgelopen 20 jaar heb ik veel inzichten verkregen dmv opleidingen en trainingen op verschillende onderwerpen.
Er is zo veel meer te ontdekken in onszelf, ons bestaan en wij hebben veel meer potentie wat nog niet wordt gebruikt of erkend. En dat is waar ik jou graag mee inspireer en motiveer.

Mijn kennis en scholing komt vanuit de mentale kracht, body & mind connectie, epigenetica, Oosterse & Westerse  geneeswijzen, TCM, mycotherapie, orthomoleculaire voeding, natuurgeneeskracht, kwantumfysica, energy & sound en ancient healing.

 

 

Wet van de aantrekkingskracht
Mijn opleidingen

* Life Coach (NOBCO)

* Mental Coach

* Health Coach

* Orthomoleculair adviseur 

* Adem coach

Mijn trainingen

* Zelfhelend vermogen (Pierre Capel)

* Mycotherapie

* Orthomoleculair: Psyche – Maag – lever – darmen

* Schussler celzouten

* Burn-out

* Orthomoleculair detox specialist

* Energy healing

* Sound healing

Hoe kan mijn ervaring jou helpen?

 

Doordat ik mij al 25 jaar bezig houd om de wereld van wetenschap, holistische gezondheid en bewustwording te onderzoeken en ik het placebo en nocebo effect zelf heb ervaren, kan ik jou vanuit brede kennis en ervaring begeleiden.

Ik ben ervan overtuigd dat een succesvol traject start met wederzijds commitment. We gaan voor het behalen van de gewenste doelen in een tempo dat past bij jou. 
Hierbij is mijn werkwijze dat ik altijd zal kijken naar de hele mens en niet alleen naar de gestelde vraag of doelstelling. Zodoende komt het mentale welzijn van jou net zoveel aan bod als het emotionele, spirituele en fysieke aspect ervan.

Maar laten we beginnen met de bewustwording hoe jij weer in je kracht komt te staan, er zit een ontzettend grote kracht in jou, die meer kan dan je nu beseft.

Ben je klaar om aan jezelf te gaan werken? 

Silvia Hoevenaar

 

‘The natural healing force within each of us, is the greatest force in getting well’

– Hippocrates –

 

Ervaringen van anderen

Crohn

April 2014 was ik 15 kilo afgevallen door stress, en kreeg in ziekte van Crohn.
Na jaren ploeteren, mindfull cursus, therapie, coaching en yoga kwam ik erachter dat mijn energie nog maar 40% van mijn oude 100% was. Iedere keer als ik meer dan die 40% deed kreeg ik hele zware terugvallen, wat inhield dat mijn hele lichaam in mijn gewrichten op slot ging/verkrampte.

Was in mijn herstelproces al twee maal bij een diëtiste geweest. De eerste adviseerde de schijf van 5, heel fijn maar hielp niet. De tweede was vooral zelf heel enthousiast over voeding. Dit kwam niet bij mij aan, ik hou niet van koken en het was gewoonweg nog niet mijn tijd hiervoor. Vorig jaar heb ik eindelijk geaccepteerd dat mijn 40% mijn nieuwe 100% zou zijn waarschijnlijk voor de rest van mijn leven.

Eind oktober 2020 was ik er eindelijk zelf klaar voor. Na een intake gesprek bij Silvia waarin ik al mijn klachten duidelijk besproken en omschreven had, moest ik een week lang mijn voeding bijhouden in een schema. Die heb ik naar Sil gemaild en naar aanleiding hiervan heeft zij mij een advies uitgebracht qua voeding en bijbehorende supplementen. Omdat ik voeding/koken niet leuk vind heeft zij mij simpelweg een lijst gemaakt met wat ik wel nog mag eten 😉 Waardoor het super easy was om mijn voeding aan te passen. En heb ook medicinale paddenstoelen en bepaalde vitamines genomen. Na 2 weken voelde ik langzaamaan verschil. Na 3 weken had ik zeker weer 60/70% energie maar gewrichtspijnen waren wel nog iets aanwezig. Na 6 weken namen zelfs gewrichtspijnen volledig af.

Al bij al gun ik iedereen die ziek is of niet lekker in zijn velt zit een advies en behandeling bij Sil. Ze is kundig, weet wat ze doet en goed bereikbaar mocht je haar nodig hebben. Normaal heb ik zware depressieve klachten in de winter maar zit nu zingend in de auto. En geniet soms met zelfs met tranen van geluk weer van iedere dag..

BiBi

Diverticulitis

Na ruim 9 jaar met allerlei onderzoeken, vele medicijnen en nagenoeg elke dag en nacht met pijn te hebben gelopen voel ik mij nu super!! Door de korte nachten (door de pijn) raak je uitgeput, en dat is wat je als ondernemer natuurlijk niet kan gebruiken. Drie maanden samen met Sylvia van Key To Health gewerkt om mijn darm fora weer op peil te krijgen door medicinale paddenstoelen en vitaminen hierdoor voel ik mij een totaal ander mens!! Het is (zeker in het begin) erg zwaar geweest… maar zo enorm de moeite waard!!! Bijkomend voordeel is dat ik 13 kilogram ben afgevallen, maar het grootste voordeel is de bevrijding van die helse pijn…… en ik slik nu helemaal geen medicijnen meer!!! Mijn nachten zijn heerlijk rustig ik slaap heerlijk, en dat geeft natuurlijk weer energie! Ik heb nu een geheel ander eet patroon wat (en geloof zelf niet dat ik dit ooit zou opschrijven) nog eens enorm lekker is ook! In het begin moet je daar natuurlijk echt wel je weg in vinden, maar na verloop van tijd ben je (en je gezin) daar ook weer aan gewent. Daarbij wordt je natuurlijk gesteund met adviezen en tips van Sylvia. Kort om schroom niet, en maak een afspraak, bij Sylvia van Key To Health ben je in goede professionele handen!!!

Hans

Collagene colitis

Na vele jaren ernstige problemen door Collagene Colitis te hebben ondervonden is er voorspoedig herstel opgetreden na het gebruik van een kuur van medicinale paddenstoelen, en wel uit de serie van Terracotta aanbevolen door Silvia

Cor

Maak een afspraak

Heb je een vraag of wil je een afspraak inplannen? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

    “Difficult roads, often lead to beautiful destinations”