Multiwave Oscillator

Frequentie therapie

Regenereer je lichaam

met frequentie heling

 

Ervaar jij al lang chronische klachten? En wil je dat niet meer allopatisch aanpakken maar van binnenuit? Probeer dan effectieve frequentie therapie met de Multiwave Oscillator om jouw lichaam weer te regeneren en harmoniseren.

De MULTIWAVE OSCILLATOR is gemaakt door master frequentie uitvinders Nicolai Telsa, George Lakhovski en Royal Raymond Rife en heeft al 100 jaar zijn effecten bewezen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Al je cellen in je lichaam en dus ook je organen hebben een eigen frequentie. Indien er een ziekte is of lichamelijke klachten is dit uit balans. De Multiwave Oscillator is een frequentie apparaat wat in 1920 ontworpen is door George Lakhovsky met Nicolai Tesla’s techniek en zijn onderdelen. Deze techniek werd toen al in ziekenhuizen gebruikt, maar is heel lang in de doofpot gestopt, en is nu weer aan het opkomen.

Alle processen in het lichaam hebben energie (ATP) nodig om goed te werken en de MultiWave Oscillator heeft daar een positief effect op. Als je Multi Wave Oscillator regelmatig gebruikt, wordt de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau verbeterd.

De toekomst van de geneeskunde gaat de geneeskunde van frequenties zijn

– Albert Einstein –

In de tabellen onderaan vind je voorbeelden van klachten waarbij de Multi Wave Oscillator gebruikt kan worden. Deze behandeling is geheel pijnloos en kent ook geen bijwerkingen. Terwijl je ertussen zit wordt je lichaam met een elektromagnetisch veld opgeladen via de Multi Wave Oscillator. De celstofwisseling en immuniteit krijgen de juiste energie om hun functies te verbeteren. Met altijd een merkbaar effect.

 

Voorbeelden van klachten waarbij de Multi Wave Oscillator toegepast kan worden

– ADHD
– Angsten
– Acne
– Allergieën
– Artritis
– Artrose
– Astma
– Bewegingsproblemen
– Blessures
-Breuken
– Burnout
– Bronchitis
– Candida Albicans
– Chronische vermoeidheid
– Chronische verkoudheid
– Collitus Ulcerosa
– Darm en Spijsverteringsklachten
– Depressiviteit
– Diabetes
– Elektrostress
– Energie
– Emotionele problemen
– Eczeem
– Fibromyalgie
– Fistels
– Fobiën
– Immuniteits- problemen
– Jicht
– Kaak-en tandvleesontstekingen
– Keel-, neus- en oorklachten
– Longemfyseem
– Leukemie
– Littekens
– Gordelroos
– Glaucoom
– Galstenen
– Harmoniseert
– Hartritmestoornissen
– Hernia
– Hepatitis
– Herpesinfectie
– Huidproblemen
– Hoofdpijn
– Hoge bloeddruk
– Hooikoorts- Maagproblemen
– Chronisch Vermoeidheidssyndroom –
– Kanker
– Menstruatieklachten
– Migraine
– Multiple Sclerose
– MS
– Nagel schimmelinfectie
– Nekklachten
– Nierstenen
– Ontspanning
– Ontstekingen –
– Osteoporose
– Overgang
– Prostaatklachten
– Pfeiffer
– Poliepen in neus en keel
– Reumatische aandoeningen
– Ringwormen
– Rugklachten
– nekklachten
– Schildklier
– Slapeloosheid
– Spierziekte
– Spierpijn
– Schimmelinfecties
– Staar
– Stress
– Vaatvernauwing
– Vacinatieklachten
– Verstuikingen
-Voorhoofdholte ontsteking
– Whipplash
– Ziekte van Crohn
– Ziekte van Lyme
– Ziekte van Parkinson
– Zweren

Er ontstaan helaas steeds meer chronische ziektes en je enige verdediging daarvoor is je immuunsysteem. Door de oscillatiefrequentie van elk cel in je lichaam te verbeteren, verbeter je de impact waarmee het immuunsysteem werkt, krijgen de cellen meer zuurstof en energie en verwijder je hiermee ook nog de gifstoffen die je lichaam probeert te bestrijden.

Door het harmoniseren, vitaliseren, ontgiften en regenereren zie je na een aantal keer dat je minder klachten hebt en je beter gaat voelen.

Hoe het werkt

 

De MultiWave-oscillator is een oscillator met meerdere golflengtes. Wat het doet, is de cellen van het lichaam met energie verzadigen. Op hun beurt worden de chemische processen van elke cel in balans gebracht, waardoor een goede reparatie en werking mogelijk is. Ook treed er een intens effect op van het ontgiften van zware metalen die ook veel klachten geven in het lichaam. 

Als je de machine regelmatig gebruikt, wordt de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau verbeterd. Het idee van “Resonantie” is de sleutel tot het begrijpen van de functie van Lakhovsky’s MultiWave Oscillator. 

De cellen van ziekteverwekkende organismen produceren andere frequenties dan die van normale, gezonde cellen in planten, dieren en mensen. Voor mensen of planten die aan ziektetoestanden leiden, ontdekte Lakhovsky dat als hij de amplitude van de oscillaties van gezonde cellen zou verhogen door de MWO te gebruiken, deze toename de oscillaties die door de ziekteverwekkende cellen worden geproduceerd, zou overweldigen en dempen, waardoor de ondergang zou worden veroorzaakt. van de ziekteverwekkende cellen

multi wave osccilator

Lees hier een uitgebreide studie van de Multiwave Oscillator

 

De Meditech Multi-Wave Oscillator (MWO) beoordeling met Lakhovsky-antennes en Rife-tube met behulp van energie medische meetmethoden toont verbazingwekkende verbeteringen in vitale functies, aldus Dr. Peter J. Fischer.

De Wet van Resonantie stelt dat alle energie resoneert op een specifieke frequentie, waardoor alleen energie van een harmonieuze frequentie eraan kan hechten en je fysieke resultaten creëert.

Start vandaag je gezondheidsreis