Multiwave Oscillator

Frequentie therapie

Regenereer je lichaam met frequentie therapie

 

Ervaar jij al lang chronische en of vage klachten? En wil je dat niet meer allopathisch aanpakken maar van binnenuit? Probeer dan de effectieve frequentie therapie met de Multiwave Oscillator, om jouw lichaam weer te regenereren en harmoniseren. De Multiwave Oscillator is een technologie die het energieveld van het lichaam verbeterd. Het genereert meerdere bio-actieve levensverbeterende energievelden, waaronder “scalaire golven”, wat genezing bevordert. 

De MULTIWAVE OSCILLATOR is gemaakt door master frequentie uitvinders Nicolai Tesla en George Lakhovski en heeft al ruim 100 jaar zijn effecten bewezen op het gebied van verbetering van mentale en fysieke gezondheid. Al je cellen in je lichaam en dus ook je organen hebben een eigen frequentie. Indien er een ziekte is of lichamelijke klachten zijn, is de frequentie van je cellen uit balans. Het lichaam heeft een elektromagnetische frequentie wat door allerlei factoren verstoord raakt, denk aan stress, gifstoffen, straling van apparaten en wifi bijvoorbeeld. Waarbij dus ook je cellen vrije radicalen, verminderde celstofwisseling of een te kort aan ATP kunnen creëren. 

Alle processen in het lichaam hebben energie (ATP) nodig om goed te werken en de Multiwave Oscillator heeft daar een positief effect op. Als je de Multiwave Oscillator regelmatig gebruikt, wordt de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau verbeterd.

De toekomst van de geneeskunde gaat de geneeskunde van frequenties zijn

– Albert Einstein –

In de tabellen onderaan vind je voorbeelden van klachten waarbij de Multiwave Oscillator gebruikt kan worden. Deze behandeling is geheel pijnloos en kent ook geen bijwerkingen. Terwijl je ertussen zit wordt je lichaam met een elektromagnetisch veld opgeladen via de Multiwave Oscillator. De celstofwisseling en immuniteit krijgen de juiste energie om hun functies te verbeteren. Met altijd een merkbaar effect.

 

Voorbeelden van klachten waarbij de Multiwave Oscillator toegepast kan worden

– ADHD
– Angsten
– Acne
– Allergieën
– Artritis
– Artrose
– Astma
– Bewegingsproblemen
– Blessures
-Breuken
– Burnout
– Bronchitis
– Candida Albicans
– Chronische vermoeidheid
– Chronische verkoudheid
– Collitus Ulcerosa
– Darm en Spijsverteringsklachten
– Depressiviteit
– Diabetes
– Elektrostress
– Energie
– Emotionele problemen
– Eczeem
– Fibromyalgie
– Fistels
– Fobiën
– Immuniteits- problemen
– Jicht
– Kaak-en tandvleesontstekingen
– Keel-, neus- en oorklachten
– Longemfyseem
– Leukemie
– Littekens
– Gordelroos
– Glaucoom
– Galstenen
– Harmoniseert
– Hartritmestoornissen
– Hernia
– Hepatitis
– Herpesinfectie
– Huidproblemen
– Hoofdpijn
– Hoge bloeddruk
– Hooikoorts- Maagproblemen
– Chronisch Vermoeidheidssyndroom –
– Kanker
– Menstruatieklachten
– Migraine
– Multiple Sclerose
– MS
– Nagel schimmelinfectie
– Nekklachten
– Nierstenen
– Ontspanning
– Ontstekingen –
– Osteoporose
– Overgang
– Prostaatklachten
– Pfeiffer
– Poliepen in neus en keel
– Reumatische aandoeningen
– Ringwormen
– Rugklachten
– nekklachten
– Schildklier
– Slapeloosheid
– Spierziekte
– Spierpijn
– Schimmelinfecties
– Staar
– Stress
– Vaatvernauwing
– Vacinatieklachten
– Verstuikingen
-Voorhoofdholte ontsteking
– Whipplash
– Ziekte van Crohn
– Ziekte van Lyme
– Ziekte van Parkinson
– Zweren

Er ontstaan helaas steeds meer chronische ziektes en je enige verdediging daarvoor is je immuunsysteem. Door de oscillatiefrequentie van elk cel in je lichaam te verbeteren, verbeter je de impact waarmee het immuunsysteem werkt, krijgen de cellen meer zuurstof en energie en verwijder je hiermee ook nog de gifstoffen die je lichaam probeert te bestrijden.

Bij chronische klachten is het belangrijk regelmatig een sessie te komen doen. En dat is om de de dag, niet eens per week dat is te weinig om het lichaam zichzelf weer te laten regeneren. Het is ook mogelijk de multiwave oscillator via mij te kopen. 

Door het harmoniseren, vitaliseren, ontgiften en regenereren zie je na een aantal keer dat je minder klachten hebt en je beter gaat voelen.

Hoe de Multiwave werkt

 

Deze technologie geeft ons de ultieme brandstof voor ons lichaam, verbetert de bloedsomloop, zuurstofvoorziening en verhoogt de cellulaire energie. Op dit niveau kan het lichaam verjongen en zijn gezondheid en balans herstellen.

Op hun beurt worden de chemische processen van elke cel in balans gebracht, waardoor een goede reparatie en werking mogelijk is. Ook treed er een intens effect op van het ontgiften van zware metalen die ook veel klachten geven in het lichaam. 

Als je de machine regelmatig gebruikt, wordt de elektrische gezondheid van het lichaam op cellulair niveau verbeterd. Het idee van “Resonantie” is de sleutel tot het begrijpen van de functie van Lakhovsky’s MultiWave Oscillator. 

De cellen van ziekteverwekkende organismen produceren andere frequenties dan die van normale, gezonde cellen in planten, dieren en mensen. Voor mensen of planten die aan ziektetoestanden leiden, ontdekte Lakhovsky dat als hij de amplitude van de oscillaties van gezonde cellen zou verhogen door de MWO te gebruiken, deze toename de oscillaties die door de ziekteverwekkende cellen worden geproduceerd, zou overweldigen en dempen, waardoor de ondergang zou worden veroorzaakt. van de ziekteverwekkende cellen en pathogenen. 

Scalaire golven (Tesla golven)

Scalaire golven hebben altijd bestaan. Ze zijn bekend in de astrofysica, geologie en hydrodynamica. Een scalaire golf staat bekend als een vijfdimensionale niet-lineaire golf. Driedimensionale natuurwetten binden de scalaire golf niet. Dus scalaire golven functioneren op een zelfverwijzende en zelfgenererende manier. Ze zijn onbegrensd en kunnen door vaste materie gaan.

Wanneer het menselijk lichaam een ​​scalair golfveld binnengaat, wordt het elektromagnetische veld van het individu opgewonden. Dit katalyseert het lichaam/geest-complex om terug te keren naar een meer optimale staat. Cellen in het menselijk lichaam, wanneer ze op hun maximale gezondheidspotentieel functioneren, variëren tussen 70-90 millivolt. Ziekte en veroudering treden op wanneer de cellulaire energie daalt tot niveaus onder dit bereik. Elke cel heeft een kristallijne structuur die in staat is een lading vast te houden. De niet-lineaire (scalaire) golven bewegen door de matrix van het lichaam via de kristallijne structuren in elke cel. Deze kristallijne structuren kunnen een lading vasthouden. Deze lading begint het proces van het vergroten van het millivoltbereik van de cel en cellulaire regeneratie. Naarmate de cellen worden opgeladen, beginnen alle toxines in de cel uit de cel te worden vrijgegeven. Onderzoek heeft uitgewezen dat blootstelling aan scalaire velden DNA-herstel kan inhouden.

De MultiWave-oscillator is een oscillator met meerdere golflengtes. Wat het doet, is de cellen van het lichaam met energie verzadigen

multiwave oscillator

Lees hier een uitgebreide studie van de Multiwave Oscillator

 

De Meditech Multi-Wave Oscillator (MWO) beoordeling met Lakhovsky-antennes en Rife-tube met behulp van energie medische meetmethoden toont verbazingwekkende verbeteringen in vitale functies, aldus Dr. Peter J. Fischer.

De Wet van Resonantie stelt dat alle energie resoneert op een specifieke frequentie, waardoor alleen energie van een harmonieuze frequentie eraan kan hechten en je fysieke resultaten creëert.

Ik zou heel graag met jullie mijn ervaringen willen delen over de multiwave en de tesla lamp. De reden dat ik meerdere sessies heb geboekt omdat kwam door de gevolgen van het virus. Ik was vermoeid en dit was niet te vergelijken met vermoeidheid hoe men dag kent.. Het leek wel alsof van het ene op andere moment dat ik niets meer kon doen, behalve slapen. Het overviel mij en gaf mij dan ook daar aan over. Dus ik sliep drie keer daags 2 uur minimaal. Na de eerste sessie in de multiwave gebeurde het volgende. Ik kreeg een kopje thee aangereikt. Op dat moment was ook mijn smaak en geur verdwenen. Na de eerste slok thee bemerkte ik tot mijn verbazing dat ik iets van een smaak proefde, kon niet definiëren wat de smaak was (kaneel) maar ik had weer iets van een smaak terug. Na de eerste sessie was dat mijn hoogte punt. Tevens was de vermoeidheid deels afgenomen. De dag erna wederom in de multiwave gaan zitten, het is echt niet te bevatten maar na deze sessie was die dodelijke vermoeidheid verdwenen!!! Hoe dan!! Dit kan niet waar zijn!! Bizar!! Na twee sessies heb ik gewoon deels mijn smaak terug, wat na twee daarna weer helemaal terug was en de vermoeidheid is tot op de dag van vandaag niet meer terug gekomen!!
Twee maanden later weer terug gegaan voor de tesla lanp. Ik heb al twee jaar een pijnlijke hallux valgus, huisarts kon los van pijn medicatie niets voor mij betekenen. Het is een soort van gekneusde pijn. Silvia adviseerde mij een sessie met de violet ray lamp te doen. Tot mijn verbazing was na 45 min de lamp op de hallux te hebben gehad waren de pijnklachten gewoon verdwenen!! De kracht van de multi wave en violet ray is zo krachtig! Dit is echt de toekomst. Mocht je radeloos zijn en niet meer weten wat je met jouw klachten aan moet, adviseer ik om behandelingen te nemen bij Silvia! Echt een must go!! 

Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Silvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Silvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

Na 3 keer de multiwave ervaren te hebben heb ik weer mijn geur terug die ik maanden niet meer had na corona

Ik zou laten weten hoe het met me gaat. Ik ben als een tornado door mijn huis gegaan en ben vandaag aan het schilderen. Dus kortom, ik heb energie. Zo blij, voel nog wel een beetje moeheid op de achtergrond, maar zoals ik me de laatste 2 dagen voel heb ik lang niet meegemaakt. Alleen dinsdag, de dag erna had ik een pittige detox, maar dat begreep ik…er werd afgevoerd.

Dus heel blij en dankbaar dat ik jou en je apparaat ontdekt heb.

Al heel lang had ik slechte doorbloeding in mijn benen en handen, steeds koude voeten en handen, wat zelfs ook soms een beetje grauwe kleur had. Na 1 keer multiwave is dat helemaal verdwenen en heb ik nooit meer koude handen of voeten gehad. Super dank!

Na een hersenschudding met veel hoofdpijn dagelijks weinig concentratie en snel overprikkeld, heb ik de multiwave en stemanalyse gedaan een aantal weken. Daar kan ik nu van zeggen dat ik geen hoofdpijn meer heb en me weer de oude voel.

Ik heb corona gehad en was maanden lang mijn geur en smaak kwijt. Super irritant en je geniet niet meer van eten. Toen ik in de multiwave zat, kreeg ik een kopje koffie, die ik ineens kon ruiken en proeven. En na 2 sessies is mijn geur weer volledig terug! Zo blij!

Ik voel me zo veel meer gegrond, geaard en meer mezelf! Ook slaap ik beter en ben meer ontspannen, met ook meer energie overdag. Heel fijn en dat al na 2 keer!

Ik had een jaar lang pijn in mijn arm, waar op op was gevallen. Al een jaar had ik een dikke arm wat maar niet over ging, met veel pijn en stijfheid gaf me dat veel last. Na 1 sessie multiwave on de paarse lamp had ik na 2 dagen voor het eerst geen pijn meer! Niet normaal hoe gaaf dat is. Ik was echt klaar met de pijn! 

Door een val op de rand van het bad waren mijn ribben gekneusd. Ik had er veel last van, overdag en snachts, en ik kon weinig doen in het huishouden. Belemmerend en pijnlijk. Na anderhalve week kreeg ik een behandeling van Silvia met de Violet Ray lamp en Plasma healing technologie. De volgende dag waren mijn klachten nagegenoeg verdwenen en was ik weer in staat om een en ander te doen! Ik was erg blij mee en kan het iederen aanraden mee soortgelijke klachten.

Start vandaag je gezondheidsreis