Reviews Frequentie therapie

 

Zie hier alle reviews van het gebruik van frequentie therapie, geluidtherapie en ook elektrotherapie en soms in combinatie van plasma technologie. Wil je ook deze resultaten behalen? Neem dan contact op voor een consult. Ik werk vanuit het principe dat je het lichaam dat gene moet geven zodat het zich te kan herstellen, in plaats van het onderdrukken van de symptomen, dan ga je nooit herstellen. Met levenskracht, balans zenuwstelsel en optimale balans in de magnetische velden kan je een hele hoop mee bereiken! 

Vorige week ben ik weer begonnen met de geluidtherapie dus ik moet het nog afwachten. Wel merkte ik eerder met de geluidtherapie dat de drang om creatief te zijn toenam, deze is er altijd op veler manieren maar nu werd ik er ook echt aktief in. Ook mijn behoefte aan vrijheid/ruimte werd vergroot. Het gevoel van de zin van het leven kwam ook sterk omhoog en weet ik wel vanuit mn spirit wie ik waarlijk ben maar vanuit mn mens zijn voelde ik ook weer dat dit bij mij toch anders in elkaar zit.

Ik kwam bij Silvia met schouderklachten veroorzaakt door een degeneratieve supraspinatus, ik had door de pijn al 7 nachten niet kunnen liggen en zo goed als niet geslapen rechtop zittend op de bank. na de eerst behandeling met de plasmalamp en de multiwave oscillator werd de pijn stukken minder en kon ik weer liggen zonder pijn en eindelijk weer slapen en na een paar dagen kon ik mijn schouder alweer beter gebruiken, ik heb een 10 dagen daarna nog een zelfde behandeling gehad en kan mijn schouder weer gewoon gebruiken. ook heb ik er een dag of 10 de plasmacompressen die zij gemaakt heeft op gehad. ook heeft zij mij de emotionele achtergrond van de mogelijke oorzaken van de klacht met me doorgenomen. Ik ben zeer blij met het snelle resultaat en de inzichten in mijzelf die ik door onze gesprekjes heb meegekregen. bedankt Silvia

Ik zou heel graag met jullie mijn ervaringen willen delen over de multiwave en de violet ray lamp. De reden dat ik meerdere sessies heb geboekt omdat kwam door de gevolgen van het virus. Ik was vermoeid en dit was niet te vergelijken met vermoeidheid hoe men dag kent.. Het leek wel alsof van het ene op andere moment dat ik niets meer kon doen, behalve slapen. Het overviel mij en gaf mij dan ook daar aan over. Dus ik sliep drie keer daags 2 uur minimaal. Na de eerste sessie in de multiwave gebeurde het volgende. Ik kreeg een kopje thee aangereikt. Op dat moment was ook mijn smaak en geur verdwenen. Na de eerste slok thee bemerkte ik tot mijn verbazing dat ik iets van een smaak proefde, kon niet definiëren wat de smaak was (kaneel) maar ik had weer iets van een smaak terug. Na de eerste sessie was dat mijn hoogte punt. Tevens was de vermoeidheid deels afgenomen. De dag erna wederom in de multiwave gaan zitten, het is echt niet te bevatten maar na deze sessie was die dodelijke vermoeidheid verdwenen!!! Hoe dan!! Dit kan niet waar zijn!! Bizar!! Na twee sessies heb ik gewoon deels mijn smaak terug, wat na twee dagen daarna weer helemaal terug was en de vermoeidheid is tot op de dag van vandaag niet meer terug gekomen!!

Twee maanden later weer terug gegaan voor nog een behandeling.  Ik heb al twee jaar een pijnlijke hallux valgus, huisarts kon los van pijn medicatie niets voor mij betekenen. Het is een soort van gekneusde pijn. Silvia adviseerde mij een sessie met de violet ray lamp te doen. Tot mijn verbazing was na 45 min de lamp op de hallux te hebben gehad waren de pijnklachten gewoon verdwenen!! De kracht van de multi wave en violet ray is zo krachtig! Dit is echt de toekomst. Mocht je radeloos zijn en niet meer weten wat je met jouw klachten aan moet, adviseer ik om behandelingen te nemen bij Silvia! Echt een must go!!

Begin december 2022 leerde ik over de behandeltechnieken die Silvia toepast en besloot deze te nemen. Ik was benieuwd of de neuropathie in mijn voeten, een gevolg van chemobehandlingen 12 jaar geleden, zou verbeteren. Ik heb inmiddels 4x een Multiwave Oscilattor behandeling gehad gecombineerd met de Violet Ray Elektrotherapy voor de voeten. En 2x een Plasma Light Healing, wat heel ontspannend en fijn voelt. Al na een paar behandelingen had ik weer meer gevoel in mijn voeten, beetje vreemd na zoveel jaren een dof, tintelend gevoel. Momenteel voel ik nog meer, zoals binnenzool schoenen, ondergrond enz., sta ik steviger. Ik ben blij met het resultaat van de behandelingen en ga nog een poosje door.
En ik wil ook zelf met Plasma & GANS therapy bezig zijn, de lezing en de workshop heb ik al gevolgd, heel boeiend!

Ik ben bij Silvia geweest om een stemanalyse te doen. Wat een bijzondere ervaring! Ik werd daarmee op bepaalde punten met mijn neus op de feiten gedrukt, maar nog belangrijker ik kreeg te zien waar het vandaan komt en wat ik eraan kan doen. Ik kreeg een goed en duidelijk advies en ik kreeg te horen hoe dat samen ging met stress en voeding. Welke voeding ik meer moet eten en welke voeding ik moet laten staan. Ik heb geluidtherapie gehad wat ik elke dag op mijn gemak kan luisteren, waar ik merkbaar rust in mijn mijn lichaam en vooral in mijn hoofd van krijg. 

Ik volg de adviezen nu een maand en merk al duidelijk verschil met mijn chronische klachten, waar ik heel lang last van heb gehad. Veel klachten zijn verdwenen en ik merk dat ik gewoon goed bezig ben, wat doordringt in mijn algehele welzijn. 

Dit had ik veel eerder moeten doen!

Vandaag weer tussen de multiwave occilatator gezeten. Sinds ik dit mag ontvangen voel ik me meer geaard, in mijn kracht en vitaler. Wat superfijn is na 2 jaar burn-out. Ik kamp al mijn hele leven met reuma en vage klachten. Prednison zou de enige “oplossing” zijn. Naast dat ik voeding, suppletie en levensstijl heb aangepast, en natuurlijk de multiwave, emb-test en stemanalyse, heb ik me nu 2x laten behandelen met de violet-ray bij Silvia. Mijn knie deed zoveel pijn dat ik niet normaal meer de trap op kon. Na de behandeling met de “lamp” weken geen pijn gehad. Ik krijg een boost als ik bij Silvia ben geweest en op vele fronten in mijn leven steeds enorm gemotiveerd om in mijn kracht te staan.

Wat ik ervaren heb na die behandelingen van de multiwave bij jou was: Kleuren mooier, Geuren sterker, intenser, Smaken intenser, Meer rust in gedachtes, meer ‘zijn’, meer ‘waarnemen’ En knetter knetter moe, heb echt de klok rond geslapen. En vandaag merkte ik dat ik stabieler ben in mijn emoties, niet dat manische. Heel vrolijk, gelukkig, dankbaar, maar niet in extreme meer. Beter!

Ik ging naar Silvia toe om mijn algemene conditie in kaart te krijgen en mijn lichaam misschien een extra boost te kunnen geven. Daarnaast had ik extreme haaruitval, waarschijnlijk als gevolg van corona in combinatie met stress. Als eerst hebben we een stemanalyse gedaan en van de uitdraai kreeg ik een uitleg. Deze was voor mij spot on en interessant voor mijn zelf reflectie. Van de stemanalyse is een geluidsfragment gemaakt om zo mijn cellen en lichaam te herstellen. Dit fragment van ongeveer 15 min mag ik dagelijks aanzetten. Na een paar weken merkte ik hier al veel van. Mijn haar kwam in extreme vorm terug groeien en ik voelde me heel fit. Zelfs de detox die aan het fragment was toegevoegd voelde ik doordat ik behoefte aan water drinken kreeg. Terwijl ik dit nooit heb. Ik ben een korte tijd gestopt en daarna weer begonnen om deze bevindingen te analyseren. Wederom dezelfde werking!! echt fantastisch. Naast de stemanalyse heb ik ook een behandeling gekregen in de multiwave oscillator stoel. wauw wat een effect is dat. De eerste nacht na de behandeling kon ik niet slapen van de energie die door mijn lichaam ging, de nachten daarna heel veel dromen met inzichten die voor een algeheel rustiger gevoel in mijn lichaam zorgde doordat door het inzicht het in mijn lichaam lijkt opgelost te zijn. De weken hierna in combinatie met het geluidsfragment voel ik me fit, fris, wakker, helder en ontspannen. Ik ga binnenkort weer in de stoel zitten om dit proces nog verder in werking te zetten. Ik ben onwijs dankbaar dat ik dit proces ben aangegeven en het heeft me tot nu toe al heel veel gebracht. 

Omdat artsen opereren en bestraling te risicovol vonden doen ze niets aan mijn brughoektumor (tumor op de gehoorzenuw) heb ik een afspraak met Silvia gemaakt voor behandeling met de multi wave oscillator gelijktijdig met de Rife plasma healing. Tijdens de behandeling kreeg ik wat twijfels omdat ik weinig merkte. Maar in de auto naar huis….WAUW!!! Ik explodeerde bijna van de energie in mijn lijf en de “mist” in mijn hoofd was geheel weg. Ik voelde me helder en super energiek en had me al in geen jaren meer zo gevoeld. Het was een SUPER ERVARING dus bedankt lieve Silvia voor je hulp. Ik voel me nu, een paar dagen na de behandeling nog steeds als herboren

Na een sessie in de multiwave oscillator en een plasma frequentie bad. Voelde ik me heerlijk rustig, stil in m’n hoofd en tegelijk kei goed!

Daarnaast ben ik met de plasma gans Elixer begonnen, klinkt heel spannend maar is pure levensenergie, dus puur natuur. Hiermee zorg ik dat m’n water de frequenties krijgt die m’n lichaam nodig heeft om verder te herstellen.

Wat t doet is geweldig! Ik heb weer energie, onderneem dingen, ga er weer op uit, kan me heel goed concentreren en ik sprankel weer

Op de manier hoe zij me begeleid en ondersteund blijk hoeveel kennis zij heeft maar t ook kan vertalen naar wat bij jou past en wat jou echt helpt

Ik was best een beetje sceptisch want ja iedereen kan van alles vertellen maar dit werkt echt en ik word met de dag beter en sterker en heb meer energie

Tesla had gelijk: alles is energie

Al een jaar had ik pijn in mijn arm, wat maar niet over ging. Arts wilde me alleen maar pijnstilling geven en fysio hielp ook niet. Na 1 sessie met de multiwave en de paarse lamp had ik na 2 dagen sinds een jaar helemaal geen pijn meer!! Wow eindelijk geen pijn. Mega blij mee!

Ik zou laten weten hoe het met me gaat. Ik ben als een tornado door mijn huis gegaan en ben vandaag aan het schilderen. Dus kortom, ik heb energie. Zo blij, voel nog wel een beetje moeheid op de achtergrond, maar zoals ik me de laatste 2 dagen voel heb ik lang niet meegemaakt. Alleen dinsdag, de dag erna had ik een pittige detox, maar dat begreep ik…er werd afgevoerd.

Dus heel blij en dankbaar dat ik jou en je apparaat ontdekt heb.

De behandeling met de MWO gisteren was echt het beste wat ik kon doen. Vanmorgen stond ik op zonder pijn. Die was echt helemaal weg. Wat een wonder apparaat is dat! Samen met die violette vlam lamp. De bobbel op m’n knie is voor meer dan de helft geslonken en ik loop probleemloos rond. Na de behandeling heb ik in zee gezwommen en een uurtje op het strand in de zon gelegen. Ook die energie doet wonderen. Voor het slapen heb ik een I Am prayer begeleide meditatie gedaan en m’n engelen en spirituele begeleiders gevraagd met te helpen genezen. Echt super mooi dat het zo werkt. Het plekje is nog een klein beetje gevoelig maar dat komt vast snel goed. Ik kan het iedereen aanraden. Ongelofelijk dankbaar! 

De stemanalyse trok vooral mijn aandacht, aangezien ik één en ander met mijn stem/muziek doe. 

Dit integreerde me, plus ik had een aantal klachten waar ik iets mee wilde doen. Ik ging er open in, maar mijn egootje stribbelde wat tegen de uitkomst en om het (vrij eenvoudige) huiswerk te gaan doen, maar het huiswerk begon ik op een gegeven moment zelfs fijn te vinden. We hebben op erg veel ingezet en na een week heeft Silvia één en ander aangepast, want het was wat veel. Wat ik wel kan zeggen is dat mijn stress verlaagt is, angstgevoelens (vooral angst voor ziekte) veel minder zijn geworden, ik voel me blij, rustiger, dichter bij mezelf en heb meer zelfvertrouwen. Wel voel ik een bepaalde onrust om van alles te willen doen (vanuit passie en levensenergie), dit mag wel wat minder worden.

Ik voel dat ik flexibeler ben geworden om meer in de flow van het leven mee te bewegen. 

Bepaalde dingetjes zijn wat hardnekkiger om te veranderen, ik zou misschien meer het huiswerk kunnen doen op dit gebied, maar omdat ik ook andere disciplines toepas in mijn leven, vind ik het voor nu goed genoeg.

Waar ik héél erg blij mee ben is;

Ik heb weer veel meer discipline en mijn innerlijke gids, intuïtie werkt héél erg goed op het moment en ik ontmoet eindelijk mensen die resoneren bij wie ik werkelijk ben. 

Silvia heeft mij ook geholpen met het balanceren van neurotransmitters en goede tips!

Ik voel me zo veel meer gegrond, geaard en meer mezelf! Ook slaap ik beter en ben meer ontspannen, met ook meer energie overdag. Heel fijn en dat al na 2 keer!

Ik ben 3 x in de multiwave geweest en ben enorm verbaasd wat dat met mij heeft gedaan! Ik ben al jaren een enorme stresskip en kon niet meer ontspannen. met alle klachten die daarbij kwamen, wist ik niet meer hoe ik relaxt moest zijn. Deze 3 x heeft mijn lichaam gerest en ook mijn man is daar blij mee, omdat ik niet meer zo heftig reageer op alles 😉 ik laat meer dingen los en kan weer van dingen genieten.

Ik heb corona gehad en was maanden lang mijn geur en smaak kwijt. Super irritant en je geniet niet meer van eten. Toen ik in de multiwave zat, kreeg ik een kopje thee, die ik ineens kon ruiken en proeven. En na 2 sessies is mijn geur en smaak weer volledig terug! Zo blij!

Als ervaringsdeskundige kan ik het iedereen aanbevelen. Ik heb nu twee keer een stemanalyse gedaan bij Silvia Hoevenaar en het is werkelijk erg bijzonder wat hier uitkomt en hoe zeer dit overeenkomt met gedragspatronen, emoties en fysieke klachten, waar van je jezelf bewust bent. En dan zeker ook nog onzichtbare en onbewuste patronen en klachten. Nooit kunnen vermoeden dat een stem dit allemaal zou laten zien. Geeft echt een compleet beeld. Verder brengt het dagelijks beluisteren van frequenties gebaseerd op de stemanalyse veel heling. Een algehele verbetering van de holistische gezondheid. Op basis van de twee stemanalyses was al veel verbetering te zien in waarden en nu met de laatste serie aan frequenties merk ik al duidelijk vooruitgang. Tot op heden heeft mij dit in ieder geval veel gebracht. Kan rustig zeggen dat ik al veel heb gedaan op alternatief, energetisch, frequentieel gebied aan therapieën of in ieder geval het herstellen van het zelfhelend vermogen, alleen de stemanalyse met luisterfrequenties is heel bijzonder, zo niet het meest. Ben blij en dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en nogmaals kan het iedereen aanraden. Overigens ook zeer goed betaalbaar.

Na een hersenschudding met veel hoofdpijn dagelijks weinig concentratie en snel overprikkeld, heb ik de multiwave en stemanalyse gedaan een aantal weken. Daar kan ik nu van zeggen dat ik geen hoofdpijn meer heb en me weer de oude voel.

stemanalyse geluidtherapie
rife plasma healing
multi wave oscillator