Stemanalyse & geluidstherapie

Inzicht in jezelf door een stemanalyse

 

De stemanalyse – ook wel voice analysis genoemd – is software waarbij een live stemopname inzichten verschaft in jouw totale welzijn, door middel van de vibraties en frequenties in je stem. Stemanalyse (VA) helpt bij het analyseren door patronen in stemfrequenties te meten, die gelinkt zijn aan emoties. Iedereen heeft een unieke stem, wat inzicht kan geven op emotioneel, mentaal, fysiek en energetisch vlak

Je krijgt inzicht in je patronen, constructief en beperkend gedrag, kenmerken en persoonlijkheden, emotionele link aan fysieke klachten en je hersenen. Jouw (onbewuste) emoties beïnvloeden namelijk de werking van je hersenen en ook je DNA. Via een stemopname van een aantal minuten, wordt er een uitgebreide en accurate analyse gemaakt van de blokkades die jouw klachten versterken. 

De stemanalyse ontdekt en vergelijkt alle emoties en triggers in jouw stem en kan aan de hand daarvan de onderliggende blokkades en oorzaken van bepaalde klachten en gedrag verklaren. Het is mogelijk het zelfhelend vermogen te versterken en welzijn terug te brengen op meerdere vlakken.   

Krijg inzicht in:

 

Constructief en restrictief gedrag

Fysieke blokkades en klachten

Energetische onbalans en chakra’s

Impulsieve eigenschappen, patronen en je karakter

Psychologische (on)balans

Relationele en sociale eigenschappen

(On)balans en werking van je hersenen bij stress 

Hoe de Voice Analysis werkt

 

Deze technologie is ontwikkeld op basis van studies in natuurkunde, kwantumfysica, biochemie, epigenetica, psychologie en andere onderzoeksgebieden van verschillende universiteiten over de hele wereld.

Er is door Aquera de afgelopen 20 jaar veel onderzoek geweest op de verbintenissen tussen lichaam, geest en emoties, hierdoor kunnen ze door middel van een analytisch programma de trillingen en frequenties meten van de stem. Het kan deze frequenties verbinden aan emoties en klachten. Dit patroon is uniek voor elk mens, net als een irisscan of vingerafdruk. Aangezien emoties invloed hebben op de biochemie van je lichaam, krijg je hiermee inzicht in de fysieke onbalans die beïnvloed werd door emoties. Aquera wordt beschouwd als een elektronische resonantie therapie die het zelfhelend vermogen verbetert.

 

aquera

Welzijn door geluidstherapie

 

Na de analyse wordt er een op maat balansmodule gemaakt van binaural brein frequenties die specifiek jouw hersenen beïnvloed zodat het de onbalans aanpakt, op het emotionele, fysieke en energetische vlak. Door heftige emotionele gebeurtenissen kunnen de trillingen in de hersenen uit balans raken, waardoor ziektebeelden kunnen ontstaan. Deze therapeutische module is een geluidbestand met persoonlijke geluidsfrequenties die met een koptelefoon geluisterd moeten worden. Geluidstherapie verandert de vibratie van de cellen, terwijl informatie wordt doorgegeven via het brein aan het lichaam en de cellen. Zenuwbanen transfereren daarna informatie van de ene naar de andere cel. 

Wanneer ziekte zich ontwikkelt in een individu, is dit omdat er ook een emotionele basis is voor deze ziekte – een emotie die het ontstaan van deze ziekte mogelijk maakt of het genezen van de ziekte tegenhoudt (m.a.w. de ziekte in stand houdt). Wanneer de emoties vrijgemaakt worden, kan de capaciteit van het brein, die gebruikt werd voor het beheersen van deze emoties, ingezet worden voor andere zaken in het lichaam (en dus ook de fysieke gezondheid). Op deze wijze wordt de volledige persoon (lichaam, geest en emoties) behandeld, wat kan leiden tot een groter welzijn.

 

Wat gaan we doen?

 

Je doet een stem analyse van een paar minuten, meteen daarna is de uitslag van je patronen, gedrag, emoties (constructief en restrictief) chakra’s, hersenen, hoe je emoties verwerkt en de link van fysieke klachten aan emoties en gedrag. Je ontvangt van mij een overzicht van verschillende resultaten en een geluidsbestand op maat, die jij elke dag gaat luisteren de komende weken/maanden. Deze specifieke geluiden hebben effect op jouw hersenen en stimuleren daarmee de werking van je immuunsysteem en dus het zelfhelend vermogen.

Dit consult van 1,5 uur kan ook via een online versie plaatsvinden, dus iedereen over de hele wereld kan hier gebruik van maken.