Welkom op de pagina met alle reviews van degene die workshops gevolgd hebben bij mij. Ik sta voor zelfredzaamheid en dat geef ik graag door aan anderen. Hoe je het zelfhelend vermogen kan verbeteren en je bewustzijn kan verruimen. Door weer te leren hoe je lichaam werkt en wat je zelf kan doen om lichaam geest en ziel weer te harmoniseren, verbeter je je hele leven. Kom zelf ook een dag naar een workshop om deze magie te leren!

Marjan

Marion

Marieke

Inge

Inge

Simone

Danielle

Dank voor een enorme leerzame en leuke dag gisteren! Je bent zo gul met jouw kennis en weet het zo uit te leggen dat het makkelijk is om te bevatten, ik denk dat er gisteren weer 12 cursisten vol energie en enthousiasme voor het zelf maken en gebruiken van gaNs zijn thuisgekomen en dat ze zo snel mogelijk aan de slag zullen gaan met het bestellen van alle materialen en het starten van hun eigen gaNs experimenten 🙂

Mariska

Ohhh whow, vrijdag een Alchemie workshop gevolgd bij Silvia om Ormus te leren maken… wat een magische dag! Terug in de tijd van de Alchemie, Toth, Atlantis, de Emerald Tablets… en Ormus! Silvia is een geweldige spreekster en weet wat ze doet in het maken van dit levenselixer… Ook nog n buisje GaNS water gekocht en in de MultiWave gezeten, voelt zoo goed, deze plasma en frequentie therapie 🙂 De tijd is NU, dat deze oude kennis weer beschikbaar mag komen… Dankjewel Silvia dat je de oude wetenschappen weer nieuw leven in blaast! This is what you’re here for… Love You! Esther

Esther

Silvia, onwijs bedankt voor de inspiratievolle dag met ontzettend leuke en diverse mensen!
Ik mocht direct al met een experiment mee doen, (5 jaar geleden heel hard gevallen, fysio bezocht, arts bezocht maar nog steeds voelbaar met pijn) de plasma gaNS op een plek gelegd waar aan het einde van de dag de plek zoveel soepeler aanvoelde en zonder pijn!!!
Echt heel bijzonder.

Anne Froukje

25 april bij Silvia een workshop gevolgd plasma en gans maken. Ontzettend boeiend om te horen wat het allemaal doet voor je gezondheid. Ik heb een compres meegekregen omdat mijn rib pijnlijk bleef na een val. Tijdens de dag op de plek gedragen . Ik merkte echt verschil . Gisteren ook last van een schouder en nadat ik het compres daar in de avond op heb gelegd is dat helemaal weg. Voor mij dus een overtuigende ervaring . Heel bijzonder en je kunt er zelf mee aan de slag

Ria

“Ik ben enorm geinspireerd door o.a de workshops van Sivia. Het plasmawater en nu ook Ormus het heeft me dichterbij mezelf gebracht. Ik voel me dichterbij mezelf, meer gefocust, gelukkiger en dankbaar. Vandaar uit maak ik vanzelf keuzes die bij mij horen.”

Hannah

Silvia nam ons vol passie mee in de wereld van Ormus, waarin je voelt dat ze veel doorleeft heeft en praat uit ervaring terwijl ze ook nieuwsgierig open staat voor nieuwe inzichten waardoor de informatie die ze breed deelbaar maakt weer wordt verrijkt en veranderen kan. En! We hebben het gewoonweg zelf leren naken zodat we autonoom aan de slag kunnen! Dat is echt kennis delen! Binnenkort geven we haar trainingen ook vanuit Metaal Kathedraal. 

Maureen

Ik ben door de plasma workshop enorm enthousiast geworden en ik ga er zeker veel mee doen. Ik zie dat mijn potje al plasma GANS aan het maken is, de kleur is een beetje lichtgroen. De fles met ormus heeft me enorm geraakt: terwijl ik de fles vasthield zag ik al wolken om me heen ontstaan.
Die ervaring heb ik ook af en toe als ik me in de natuur met een krachtplek verbind.
In de toekomst zou ik dat ook willen maken en kom dan weer bij je langs voor de workshop.

Mike

Wat fascinerend om mijn gansje te zien groeien. Ze heeft een mooi plaatsje gevonden. Ik ben verwonderd als een klein kind!😍 Hartelijk bedankt! 🙏Je ogen straalden passie en vrolijkheid uit tijdens de workshop! Het werd allemaal heel boeiend, beknopt en duidelijk uitgelegd! Wat ben ik dankbaar dat je op mijn pad kwam! De flow bracht me ook al wat bijzonderheden de voorbije dagen. Ik voel dat dit bij me past. Ik wil er mensen mee helpen en inspireren.

Katrien

Wat was dat een fantastische workshop gisteren. Ik heb genoten van het begin tot het eind. Er zijn weer wat kwartjes gevallen , dingen afgesloten en in werking gezet. Zoveel herkenning en  mooie nieuwe ontdekkingen. Heel bijzonder!! En zo fijn dat je ook regelmatig naar Limburg komt. Ik ben al aan het werk.met de plasma en ga nu ook met de ormus beginnen. Ik houd je op de hoogte van hoe het allemaal gaat en Heel veel dank voor de mooie inzichten.

Evelyn

Jouw plasma workshop bij Zentire was een eye opener voor mij. Ik ben al mijn leven lang geïnteresseerd in gezondheid maar heb nooit beseft dat zoiets als plasmawater bestaat en hoe dat aan gezondheid kan bijdragen. En hiermee dan door jou kennis te mogen maken was geweldig fijn. Jij bent zo’n bijzondere, sprankelende persoon, het was voor mij een feest naar jou te mogen luisteren. Dankjewel Silvia voor deze fijne en interessante dag

Martine

Ik heb de Ormus dag heel fijn gevonden. Allerlei spiegeltjes . En een fijne plek (met een fijne intense frequentie) om met elkaar te zijn ! De ruimte was fijn ! Ik ervaar altijd de frequentie van apparatuur , geometrie en persoonlijke inbreng . In combinatie met de mensen die er aanwezig waren creëerde dit voor mij een vertrouwd veld. Fijn dat je de groep ook liet zijn en er toch je persoonlijke leiding ( coaching) aan kon geven ! Dank je voor de uitgebreide mail met al het beloofde en meer. Heel fijn. 

Anton

“Ontzettend bedankt voor je plasma workshop. Ik heb super genoten en in 7 uur waanzinnig veel interessante en leerzame informatie tot me mogen nemen. En je hebt me verrast met het Plasma kompres, waarmee de pijn in mijn elleboog (tenniselleboog) binnen 2 uur aanzienlijk verminderde. Ik ga snel aan de slag met het maken van de CO2 plasma. “

Martin

Waarschijnlijk heb ik er veel energie van gekregen want ik was om 4 uur vanmorgen nog wakker.!!!? En bij het opstaan en wandelen, voelde ik amper nog pijn in mijn bovenbeen. Ik vond het de hele dag super interessant. Heel veel informatie, wat ik nog aan het verwerken ben. En ik wil me er graag nog wat meer in verdiepen. Ik vond het zo fijn om naar je te luisteren en je weer te zien. Heel inspirerend en voedend. Ik ben zo blij dat we hier de wereld ook weer wat fijner en leuker mee kunnen maken. Nogmaals heel erg bedankt voor de ormus workshop!

Hannah

Dank nog voor de hele inspirerende dag. Ik vond het heel interessant om van nabij het proces mee te volgen van het Ormus maken. Van de dag vond ik jouw presentatie heel fijn, zowel over de achtergrond van de alchemie als ook delen van ervaringen uit je eigen leven. Ik heb dus vooral veel geleerd van het proces van het Ormus maken. Ik vond het een leuke dag en aardige mensen.

Lambert

En door de violet ray. En misschien het loslaten en de verantwoordelijkheid bij andere laten.
Danielle

Bij het rondgaan van de “GANS pot” ontstond een soort raster. Dit raster verbond iedereen via een soort van plasma lijntjes. Voor mij voelt het alsof er een verbinding vanuit nulpunt/Bron/Universele Liefde gelegd wordt, waardoor een collectief co-creatie veld ontstaat. De GANS werkt voor mij heel aardend, waardoor mijn hart makkelijker opent, mijn buik ruimte ervaart, mijn innerlijk kind meer veiligheid ervaart. Hierdoor ervaar ik een speelse vervuldheid die me blij maakt en wil creeeren.

Andre

Gisteren de workshop ‘Ontdek de kracht van Plasma en GaNs bijgewoond van Silvia Hoevenaar. Ben nog aan het natrillen van alle interessante informatie en de geleerde technieken om zelf plasmawater te kunnen maken. Dit is alchemie! Héél bijzonder; ik voelde bij het contact met de fles waar de GaNs in zat een zeer rustgevende en vitaliserende energie. Het plasmakompres heb ik vannacht bij me gehouden, en ik ben maar 1x wakker geworden ipv wel 3 of 4x. De toepassingen zijn oneindig; ik ga me er verder in verdiepen! Dit moet iedereen leren.

Pauline

Van de mensen uit de groep hebben er nog een aantal nog bericht hoe dankbaar en blij ze waren. Ik heb genoten van je authenticiteit. En ik denk door de ormus en of de inspiratie vannacht weer stukjes gedownload vanuit mijn leven in Atlantis. Weer wat puzzelstukjes die op haar plaats vielen. En geïnspireerd om nu echt met supplementen innemen te stoppen. Grote dank dus vanuit mij!

Nathalie

Zo veel mooie nieuwe inzichten opgedaan in de workshop van Silvia. Echt een aanrader voor iedereen die nieuwsgierig is naar dat wat het leven nog meer te bieden heeft, verder dan enkel het fysieke.

Mirte

Heb genoten van je plasma workshop afgelopen zondag en kan niet wachten om het zelf thuis te gaan maken. De oranje gans patch heeft super geholpen, heb geen last meer van mijn ontstoken duim.

Tanya

Ik vond het een boeiende plasma dag afgelopen zaterdag. Je gaf een goede presentatie, met veel interactie! Wat ik vooral zie en voel is heel veel potentie. Verder heb ik duidelijk meer energie🤩Mijn partner is ook enthousiast. We gaan het in ons bedrijf toepassen bij de geiten en in de groente- en fruitteelt komend groeiseizoen. Bovendien heb ik klanten in mijn winkel die vast wel geïnteresseerd zijn. En natuurlijk bij onszelf!

Ayla

Ik heb een geweldige dag en het was een hele leerzame dag…nu zo enthousiast  en ben volop water aan het drinken en ik kan het Gans wel uit mijn potje kijken …zo onder de indruk van deze methode …dankjewel voor de goede uitleg en ik ben volop met mijn water bezig !! Wij met zijn vieren zijn razend enthousiast en houden contact met elkaar…hoe mooi is dit ! 

Lia

T voelde vandaag alsof ik onderdeel ben geworden van n select gezelschap die bevoorrecht is met n geweldig geheim dat de wereld & life as we know it gaat veranderen. Echt ik vind t werelijkwaar mindblowing. Wat er allemaal mee mogelijk is. En we staan nog maar in de kinderschoenen!! Ik kan dan ook bijna niet wachten totdat de gans klaar voor gebruik is die we vandaag gemaakt hebben en wat t effect zal zijn op mijn fysieke, emotionele, mentale & spirituele lichaam. Ik ben redelijk gevoelig dus ik zal t snel genoeg merken. Dank je wel voor t toegankelijk maken en te delen van deze informatie Silvia.

Renate

 Bij de Ormus dag kreeg ik bij het verhaal over de Ormus en het oude Egypte zo’n sterke erkenning. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar toch bijzonder. Ik ben dol op mysterie, en dit is voor mij mysterie. Ongekend en bijzonder door de vele mogelijkheden. Het verhaal over de herkomst was erg goed gebracht en gepresenteerd met mooie beelden. De opbouw van de workshop vond ik ook goed. Een deel die over de fase van bewustzijn ging met goede voorbeelden paste goed bij de Ormus die het bewustzijn in zich draagt. Ook het verbranden van overtuigen was krachtig. Alles bij elkaar vond ik het een super dag met een zeer goede uitleg. Ik kan geen minpuntje opnoemen. Alles werd erg duidelijk uitgelegd. Dank je wel Silvia! Het was een gezellige dag!

José

Ik vond het een bijzondere dag gisteren, ik merk dat er heel veel is gebeurd in die zin dat ik in een behoorlijke opschoning terecht ben gekomen.. Mooie energie, veel informatie maar dat kon ik wel hebben. Zeker zeer enthousiast geworden voor het maken van plasma. Zelf merk ik dat ik deze dagen steeds gevoeliger wordt voor energieën van anderen. Ik hoop met deze plasma verder te kunnen helen, eerst voor mezelf en daarna er veel goede dingen mee te kunnen doen voor de gewassen, dieren en mensheid…was onder de indruk en blij te weten dat ik aan de slag kan.. Ik hoop het enthousiasme vol te houden.. 

Hennie

Echt een super toffe plasma dag gehad gisteren, nogmaals thanx! Enneh… de stijve /vastzittende nek/schouder is over hoor dankzij de kompres!! Toppie!!

Hendrik

Ik vond het een hele fijne plasma workshop, je doet het op een hele fijne ontspannen manier 🙂 Ik voel me nog steeds goed geaard, rustig, mijn energie is anders en beter en er zijn dingen in gang gezet ( iets met het eten maar kan er de vinger nog niet opleggen. 

Lizette

Bij de Ormus dag kreeg ik bij het verhaal over de Ormus en het oude Egypte zo’n sterke herkenning. Ik weet niet waar het vandaan komt, maar toch bijzonder. Ik ben dol op mysterie, en dit is voor mij mysterie. Ongekend en bijzonder door de vele mogelijkheden. 

Ellen

Jeetje, ik ben nog helemaal onder de indruk over wat de Ormus dag met mij heeft gedaan.

Nogmaals van harte bedankt voor deze prachtige ervaring. En zo tof dat je al deze informatie voor iedereen ter beschikking gaat stellen, super mooi.

Ik heb over dag en ook nog in de avond veel Plasma GaNS water gedronken. Nou de nacht was echt wel heel bijzonder. Ik was aan het reizen door het heelal, zag vooral veel licht, de zon, de zon opkomen op aarde in de meest bijzondere kleuren , die ik nog nooit had gezien. En vooral kan ik me ALLES glashelder herinneren. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, heel erg bijzonder!

Dus samengevat ben ik helemaal om en ben ik de mensen uit mijn netwerk al aan het “besmetten” met het “levenselixir – virus”.

Het was wel super veel informatie, dus heel fijn dat ik in alle tijd en rust nog alles na kan lezen. Dat ga ik zeker doen.

Britta