Emotionele oorzaak van Hoofdpijn 

 

Ga maar eens na bij jezelf hoe veel je van deze emotionele patronen hebt, en als je weer eens hoofdpijn hebt, lees dit dan nog maar eens na.

Het heeft te maken dat je teveel je best doet om iets op een bepaalde manier te doen, zijn. Je bent teveel mentaal bezig om iets te bereiken. Of je bent druk bezig met whats in it for me, en zorgen om je/de toekomst. Je maakt je zorgen, je twijfelt en je hebt angsten. Je kan ook erg reageren op de druk om je heen van bepaalde situaties.

Linkerkant hoofdpijn: staat in verbinding met je vrouwelijke kant, moeder, dochter, en daar een probleem in.
Rechts staat voor de mannelijke kant, vader zoon, jouw mannelijke kant.

Er is gevoel van falen, twijfel en zelfkritiek en zelfhaat aanwezig. Je bekritiseert jezelf steeds, je voelt je vastzitten in jezelf. Je vindt het niet leuk wat je ziet in je leven en aan jezelf, daarom veroordeel je jezelf steeds. Je hebt ook een interne struggle met je mind en emoties, die je niet uit, of je luistert niet naar je emoties. Je rationaliseert alles. is het goed of fout?
Je wil alles maar begrijpen, je gaat te snel om antwoorden te vinden.
Je bent ongeduldig en je wil antwoorden die je niet vindt.
Hoofdpijn staat voor negatieve emoties die in je hoofd vastzitten, je maal over je onzekerheid, verslagenheid, overactieve ambitie
Of de obsessie om perfect te zijn, wat zorgt dat je bloedvaten verwijden.
Als je bang bent om een bepaalde realiteit onder ogen te zien, kan je je refocussen en vluchten, dat is dan je hoofdpijn die de aandacht krijgt ipv datgene waar je je eigenlijk echt op mag focussen.
Je neemt je sociale identiteit in twijfel. Je behoefte aan controle en perfectie, zorgt ervoor dat je van te voren wil weten wat er gaat spelen in je/het leven. Je wil het op jouw manier. Je vind het lastig om spontaan te zijn. Dat is de expressie van je hart, je verlangens. Je bent eerder van de controle ipv luisteren naar je hart.

Je luistert eerder naar je hoofd die oververhit is.
Je vind verandering en vernieuwing lastig. Omdat je onzeker bent, hou je stevig vast aan wat je kent, ipv iets nieuws te proberen.
Je voelt je krachteloos om sommige dingen in je leven te managen. Hoofdpijn in je voorhoofd laat zien dat er in je werk of sociale leven iets gaande is.
In de tempels gaat het om je emotionele kant (familie en relatie)
Bij regelmatige hoofdpijn gaat om meer flexibeler en geduldig te zijn met jezelf en anderen.
Vind weer de balans in je rationele kant en emotionele kant.
_______________________________
De oorzaak van alle klachten in je lichaam is emotioneel, de onbalans in jezelf die zorgt voor de onbalans in je biochemie. Je lichaam praat met jou, het is een spiegel van wat er emotioneel weggedrukt wordt of aandacht aan gegeven mag worden.
Herken je het? Geef het door aan iemand die veel hoofdpijn heeft.
Ik herken het zeker, maar ik had vaak migraine, dat is net weer even anders van oorzaak. Nu ik de oorzaak weet heb ik geen hoofdpijn meer, omdat ik aan de oorzaak gewerkt heb.

Silvia

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De Helende Kracht van DMSO

De Helende Kracht van DMSO

Een wondermiddel van de natuur Kan je je voorstellen dat een extract van een boom een van de meest krachtige healers is van deze tijd? Dimethyl sulfoxide, of DMSO, heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekend therapeutisch middel met tal van mogelijke voordelen. Van...

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...