De essentie van plasma healing

In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de ontdekkingen van Sir William Crookes in 1879, die het concept van radiant matter introduceerde. Crookes’ werk stuwde hem voort in de zoektocht naar een genezingsmethode die diep geworteld is in de verborgen krachten van het universum.

Crookes’ baanbrekende ontdekking leidde Tesla naar de geboorte van de Violet Ray, een instrument dat resonantie en vitaliteit op een ongekende manier aanraakt. Geïnspireerd door de visie van Crookes, begon hij zijn experimenten om te begrijpen hoe dit stralende materiaal, dat niet onderhevig is aan de beperkingen van de klassieke materie, een helende kracht kon zijn. Zo begon Nikola Tesla’s reis naar het onthullen van de genezende eigenschappen van plasma.

In een tijd waarin de geschiedenis van de gezondheidszorg doordrenkt was van opwinding en ontdekkingen, waren er apparaten die het elektromagnetische veld van cellen verhoogden en verbeterden. Het was een periode waarin de connectie tussen elektromagnetisme en welzijn opmerkelijk helder was. De erkenning van het feit dat het menselijk lichaam een complex energetisch systeem is, stuurde Tesla naar het experimenteren met apparaten die in staat waren de vibraties/oscillaties van het lichaam te beïnvloeden.

plasma healing
violet ray healing
violet ray

Zijn onderzoek bracht hem tot de overtuiging dat het menselijk lichaam, evenals alles om ons heen, bestaat uit energie. En in deze energie ligt de sleutel tot welzijn. Plasma, als een staat van materie die zich onderscheidt door geladen deeltjes, toonde hem een nieuwe dimensie van heling. De Violet Ray, gevoed door deze levendige substantie, werd een instrument van transformatie, waardoor het elektromagnetische veld van de cellen versterkt werd, waardoor snellere heling optrad. Want wat bleek bij alle mensen die niet helen, is dat de cellen te lage voltage hebben om te kunnen regenereren. Dit wordt dus hersteld door deze therapie, en daardoo rkan het lichaam helen. 

De genezende eigenschappen van plasma zijn gebaseerd op het vermogen om de energiekanalen in het lichaam te openen en de doorstroming en mate van levenskracht en doorbloeding te verbeteren. Net zoals een rivier die vrijelijk stroomt, zo moet ook de energie door ons lichaam vloeien om optimale gezondheid te bereiken. Het Violet Ray, als een wegwijzer van heling, opent de deuren naar deze vitale stroom van energie.

In de hedendaagse wereld waarin stress en onbalans vaak overheersen, herinnert plasma healing ons aan de intrinsieke verbondenheid met de kosmos. Het herstelt niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook de emotionele en spirituele balans. Het is de kunst van het in harmonie brengen van lichaam, geest en ziel wat in heling zo belangrijk is.

plasma healing
plasma healing
plasma healing

rPijnbestrijding en snellere genezing door plasma healing

Pijnbestrijding door plasma is een effectieve manier om van pijn af te komen. Velen malen heb ik in mijn praktijk mogen ervaren wat de plasma healing doet op o.a pijn. Van botbreuken, gekneusde ribben, kniebanden die afgescheurd waren, neuropathiepijn, migraine, nek en schouderpijn en ontstekingen, heuppijn na operatie, en nog veel meer, alles verdween na 1 of 3 sessies. Door dat de elektromagnetische waardes van de cellen optimaliseren, kan het lichaam regenereren, De doorbloeding verbetert, celvoltage gaat omhoog, levensenergie neemt dus toe en pijn verdwijnt.

 Verschil plasma healing elektrotherapie en plasma GaNs

Ik werk met beide manieren van plasma healing, waarbij de Violet Ray werkt me elektrotherapie vanuit een apparaat, waarbij bepaalde gassen worden gebruikt en elektriciteit. Waarbij er een ioniserende gas ontstaat waardoor een elektrische lichtimpuls op het lichaam wordt gezet, wat lijkt op een bliksem. Dit gaat met een bepaalde kracht aan plasma die de juiste dosis heeft om te helen.

Plasma van GaNS is een andere vorm van plasma, die is opgewekt vanuit een alchemistisch proces met metalen, nanocoating, GaNs en creeren we een een andere staat van materie. Dit vormt ook de plasma energie die gecreeerd wordt door de GaNS die ontstaat. Ook dit is zeer effectief in heling en kan iedereen maken. Dit kan je leren in een dagworkshop.

Lees hier de reviews van mensen die dit zelf gemaakt en gebruikt hebben voor heling. 

Plasma Universum 

Steeds meer wetenschappers ontdekken en komen er ook voor uit dat 99% van ons universum uit plasma energie bestaat. Deze energie is absoluut ook in te zetten voor vrije energie! Ze zeggen dat dit de 4e staat van materie is, maar in wezen is dit de 1e staat van materie, want wat ze hebben ontdekt is dat plasma materie maakt. Dus wat was er eerder? Geen materie. Wij kennen vaste materie, vloeistof en gassen, maar door gassen met elektriciteit te verbinden, onstaat er plasma. Wij kennen in onze dimensie plasma als de bliksem, noorderlicht, zonnevlammen, plasma tv en neonlicht. Maar nu wordt het echt eens tijd dat we plasma regulier in gaan zetten voor heling!

Terwijl ik mij onderdompel in deze fascinerende ontdekkingen, zie ik de noodzaak om deze kennis te delen. De tijd is rijp om de kracht van plasma healing te omarmen en het welzijn van de mensheid naar nieuwe hoogten te tillen. Moge deze reis in de wereld van genezing ons allen leiden naar een staat van evenwicht en vitaliteit, waarin de kracht van het universum ons omarmt en geneest.

Dit is de heling van de geschiedenis, maar ook absoluut van de toekomst!

plasma healing
violet ray healing

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De Helende Kracht van DMSO

De Helende Kracht van DMSO

Een wondermiddel van de natuur Kan je je voorstellen dat een extract van een boom een van de meest krachtige healers is van deze tijd? Dimethyl sulfoxide, of DMSO, heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekend therapeutisch middel met tal van mogelijke voordelen. Van...

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...