Plasma Technologie & GANS

Plasma wetenschap en technologie zal de manier waarop je de wereld begrijpt veranderen. Het gaat over hoe de energie in het universum zich gedraagt. De afgelopen eeuw werd er vooral gekeken naar hoe materie zich gedroeg, deze eeuw gaan we meer naar de energie, plasma en elektronen kijken, hoe alles zich met elkaar verhoudt mbt zwaartekracht en magnetische kracht.

Ons lichaam is een verzameling van miljoenen dynamische magnetische velden die zijn samengekomen en op elkaar inwerken om een plasma te vormen dat we definiëren als het menselijk lichaam. Aminozuren, eiwitten, spieren, botten, huid, bloed zijn allemaal verschillende plasma sterktes. MaGrav-velden (magnetische en zwaartekrachtvelden) en individuele plasma’s die samen het lichaam vormen.

Met dit nieuwe begrip beginnen we te leren dat ziekte in het lichaam gewoon een onbalans is in de MaGrav-velden, of het nu de lever, het hart of de hersenen zijn. Met plasma technologie kan je Magrav-veldomgevingen rond het lichaam creëren. Het lichaam is dan in staat om uit deze omgeving te halen wat het nodig heeft en zichzelf weer in balans te brengen op emotioneel en fysiek vlak.

Ja beetje technisch verhaal, ik weet het, maar het is magisch eigenlijk, als je hier nooit eerder van gehoord hebt of mee bezig bent geweest. Plasma en GANS is een revolutionaire ontdekking van de Keshe Foundation die zich bezighoudt, met Spaceship Technologie, transport, landbouw, gezondheid, emoties en de ziel, energie en nog veel meer. Hij heeft ook een MEDBED ontwikkeld, die hij de Universal Body Enhancement Spaceship Unit noemt.

plasma gans

Alles in het heelal is gemaakt van magnetische velden en hun interacties. Van het atoom, tot het lichaam, tot het universum, alles is gemaakt van deze velden, alles wat je kan zien, tot aan de dingen die je niet kan zien.

De Keshe Foundation heeft ontdekt hoe je met plasma technologie en GANS nanomateriaal het zelfhelend vermogen heel erg krachtig maakt en de balans herstelt in lichaam, geest en ziel, door het gebruik van plasma. Dit kan je ook zelf maken door een alchemistisch proces wat nogal lastig is om uit te leggen maar daar komt vast nog wel een workshop van de komende tijd, aangezien ik ook een studie over alchemy ga doen bij Damanhur vanaf febr 2022. Ok terug naar de plasma en GANS.

Alchemy

Emoties triggeren ziekte, omdat het blokkades genereert in het lichaam wat kan leiden tot chronische ziektes. Als er dan ook nog onvoldoende levenskracht aanwezig is, door slechte voeding, weinig slaap of zonlicht, is het zelfhelend vermogen niet in staat om het lichaam te helen.

Door gebruik te maken van plasma technologie geef je het lichaam die super power energie zodat het kan helen. GANS is een molecuul van een gas, wat is ontstaan door een alchemisch proces door bepaalde substanties te mengen en daar de MaGrav velden van aan te passen, zoals koper, zink, bepaalde zouten en mineralen. Hierdoor vormt er een substantie van nano en monoatomaire deeltjes en gas in water, wat zich als losse krachtige zonnetjes gaat gedragen, dit noemen ze vloeibare plasma. Als dat in de buurt komt van het lichaam of in het lichaam, geeft het je lichaam de kracht om zich zelf te herstellen en vaak ook nog heel snel. Het hangt er dus vanaf welke soort GANS je gebruikt met het effect die het heeft. Het heeft effect op de fysieke blokkades in je lichaam en zelfs ook op de emotionele blokkades, er ontstaat heling en balans met het regelmatig gebruik van GANS.

Healing door plasma/GANS

Al vele effecten die genoteerd en aangetoond zijn, is dat je plasma en GANS kan toepassen bij alle soorten ziektebeelden of zelfs het behandelen van water, eten en aarde waar eten in groeit. Het heeft vele mogelijkheden en dit gaat dé toekomst worden van wetenschap en evolutie. Hier een aantal effecten die je ervaart bij het regelmatig gebruik van plasma en GANS.

Balanceert zenuwstelsel

Maakt hoofd rustig en stiller

Verbetert communicatie in cellen

Geeft energie

Maakt zelfhelend vermogen krachtig

Werkt desinfecterend

Maakt lichaam alkalischer

Balanceert emoties

Connect lichaam met emoties

Balanceert hele lichaam

Natuurlijk anti-bioticum

Verbetert lymfesysteem

Emotionele heling

Vitaliserend

Verbetert je bewustzijn

Verbetert zielsconnectie

Goed voor spieren

Goed voor bloed

Verbetert celreparatie

Vermindert negatieve emoties

Diepere meditatie

GANS kan je op vele manieren gebruiken, dat kan via het drinken van plasma water, in je bad doen, via een spray, een compres op je lichaam doen, een pijnpen gebruiken, om een ketting dragen. Je voeding of planten mee besproeien. En op het meest innovatieve manier, kan je gaan zitten in de Universal Body Enhancement Spaceship Unit, maar die heb ik nog niet :-). Het veld van de GANS heeft dus effect op jouw lichaam en alles waar je het voor gebruikt. De kracht van het plasma beïnvloed jouw energie.

* De mensen die hier veel mee werken, merkten dat ze 50% minder aten, omdat de energie die ze kregen van de GANS, hun zoveel energie gaf, dat ze ook minder eten nodig hadden

* Ze hoeven ook minder te slapen, omdat ze stralen van de levenskracht

* De voeding die je behandelt met met plasma kan je maanden langer vers houden dan dat je dat niet doet

* De bovis waarde verhoogt enorm

* Het zelfhelend vermogen versterkt vele malen

Nu ook bij Key To Health

Ik werk nu ook met plasma technologie, nog geen medbed, maar wel super krachtige tools om jou nog beter te helpen met nieuwe manieren van heling. Wat er al lang is, maar heel lang voor het grote publiek verborgen is gehouden. Ben je arts, wetenschapper of gewoon nieuwsgierig, en ben je toevallig op dit bericht gekomen, neem even een kijkje bij de Keshe Foundation om alles hierover te leren.

Ben jij al klaar om de nieuwe plasma technologie te gaan gebruiken? Kom dan langs bij mij , waar je verschillende dingen kunt ervaren of horen om jouw klachten te helen.

Door een val op de rand van het bad waren mijn ribben gekneusd. Ik had er veel last van, overdag en snachts, en ik kon weinig doen in het huishouden. Belemmerend en pijnlijk. Na anderhalve week kreeg ik een behandeling van Silvia met de Violet Ray lamp en Plasma healing technologie. De volgende dag waren mijn klachten nagegenoeg verdwenen en was ik weer in staat om een en ander te doen! Ik was erg blij mee en kan het iederen aanraden mee soortgelijke klachten.

Hans

Start vandaag je holistische gezondheidsreis

Gerelateerde berichten

De Helende Kracht van DMSO

De Helende Kracht van DMSO

Een wondermiddel van de natuur Kan je je voorstellen dat een extract van een boom een van de meest krachtige healers is van deze tijd? Dimethyl sulfoxide, of DMSO, heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekend therapeutisch middel met tal van mogelijke voordelen. Van...

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes

De emotionele oorzaak van Diabetes Het fysieke aspect wordt veroorzaakt door een onvoldoende afscheiding van insuline door de alvleesklier, die geen suiker op voldoende niveau in het bloed kan handhaven. Er is dus een overschot aan suiker in het bloed, maar het bloed...

De Essentie van Plasma Healing

De Essentie van Plasma Healing

De essentie van plasma healing In het schitterende rijk van holistische genezing ontsluiert Nikola Tesla de mysterieuze wereld van plasma healing, een fascinerend domein waarin energie en welzijn samensmelten. Zijn reis begon met een diepgaande fascinatie voor de...